Results 1 to 5 of 5

I just installed the Plazmic CDK 4.2.2., with BlackBerry_Simulators_4.2.1.84_8800-O2 and BlackBerry_Email_MDS_4.1.2. I try to take ... Software & Theme Development forum

  1. #1
    leestert's Avatar
    leestert no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    3

    Problem running simulator in Plazmic Composer

    Advertisement



    I just installed the Plazmic CDK 4.2.2., with BlackBerry_Simulators_4.2.1.84_8800-O2 and BlackBerry_Email_MDS_4.1.2. I try to take a short cut to see how the Composer works (the docs are not paraticularly helpful) by loading up the samples come with the installation. Everything seems to work okay except when I try to run File/Simulator. I get a "Simulator Push Error" dialog box with the text "Connection failure. Another application may be using the port reserved by the Plazmic CDK dispatcher".

    Please help!

  2. #2
    tackdetack's Avatar
    tackdetack no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    576

    Re: Problem running simulator in Plazmic Composer

    wish i could help you..
    but welcome to the Stacks
    -You don't need eyes to see, You need Vision.

  3. #3
    Rcbjr's Avatar
    Rcbjr no está en línea Stack Pro
    Join Date
    May 2006
    PIN/ID
    PM - Ask
    Posts
    14,848

    Re: Problem running simulator in Plazmic Composer

    Sounds like a port conflict where two applications running (one being the simulator) are trying to address the same port on your PC. Sorry, but that's a little out of my area of expertise.

    But some one that can help should be along before too long.

    Rcbjr.
    You Ask, We Will Answer
    Can’t Install theme via DM?No Additional Apps Found for Your Device
    Links to Usefull KB Articles

  4. #4
    leestert's Avatar
    leestert no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    3

    Re: Problem running simulator in Plazmic Composer

    Thanks for the encouragement! I'm running Vista (should be supported). I have not changed the port of anything. I've also tried to close down all other applications. Is there anyone out there has the Composer examples working?

  5. #5
    leestert's Avatar
    leestert no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    3

    Re: Problem running simulator in Plazmic Composer

    Well, I reinstalled and tested everything on an XP machine. This time everything seemed working just fine. It must be a Vista issue! I guess I will just have to use the XP machine for Blackberry development because the MDS Studio does not seem to support Vista either!

    Thanks everyone, and happy Turkey Day!

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •