Results 1 to 12 of 12

Going to get new laptop today but need some help. Does vista work well with ... Software & Theme Development forum

  1. #1
    jrhorner71's Avatar
    jrhorner71 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Jan 2009
    PIN/ID
    @5K
    Posts
    843

    buying new laptop what os best for bb

    Advertisement



    Going to get new laptop today but need some help. Does vista work well with dm and plazmic or is xp still the best choice?
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~
    Last edited by jrhorner71; 02-21-2009 at 10:03 AM.

  2. #2
    jrhorner71's Avatar
    jrhorner71 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Jan 2009
    PIN/ID
    @5K
    Posts
    843
    Ok have another problem. Trying how to figure out where to put post correctly so don't keep getting warnings.
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  3. #3
    catstide's Avatar
    catstide no está en línea Stack Professional
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    wut?
    Posts
    6,673
    ehh, don't worry about the posts being moved. you'll get better at it. i still have posts moved and truth is...it's very subjective so one person might think a post needs to be in one forum and a different person thinks it should be in another.

    as far as a new pc.i would go with vista. i don't have any problems with DM or the CDK.
    lighten up...life's too short

    my favorite cydia apps and hacks

  4. #4
    azstar's Avatar
    azstar no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    12,882
    Quote Originally Posted by jrhorner71 View Post
    Ok have another problem. Trying how to figure out where to put post correctly so don't keep getting warnings.
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~
    These are not warnings, just auto-notifications when a post gets moved or edited. No big deal. I knew the DM works fine with XP and Vista but was not sure how well plazmic plays with Vista so I figured you would get the best answer from the theme development forum. I moved it there so the other themers would look at it and give advice

    While we are on the subject of Vista and Plazmic, is anyone running plazmic on Vista 64?
    Twitter? My Apps List

    Current SmartPhone: Motorola DROID Rooted, Running Project Elite v4

  5. #5
    jrhorner71's Avatar
    jrhorner71 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Jan 2009
    PIN/ID
    @5K
    Posts
    843

    Thumbs up

    Quote Originally Posted by catstide View Post
    ehh, don't worry about the posts being moved. you'll get better at it. i still have posts moved and truth is...it's very subjective so one person might think a post needs to be in one forum and a different person thinks it should be in another.

    as far as a new pc.i would go with vista. i don't have any problems with DM or the CDK.
    Thanks for the response and I don't feel so bad now I thought I was really screwing up there.

  6. #6
    jrhorner71's Avatar
    jrhorner71 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Jan 2009
    PIN/ID
    @5K
    Posts
    843

    Thumbs up

    Quote Originally Posted by azstar View Post
    These are not warnings, just auto-notifications when a post gets moved or edited. No big deal. I knew the DM works fine with XP and Vista but was not sure how well plazmic plays with Vista so I figured you would get the best answer from the theme development forum. I moved it there so the other themers would look at it and give advice

    While we are on the subject of Vista and Plazmic, is anyone running plazmic on Vista 64?
    Thank you

  7. #7
    catstide's Avatar
    catstide no está en línea Stack Professional
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    wut?
    Posts
    6,673
    Quote Originally Posted by azstar View Post
    While we are on the subject of Vista and Plazmic, is anyone running plazmic on Vista 64?
    good question...vista 32 here
    lighten up...life's too short

    my favorite cydia apps and hacks

  8. #8
    azstar's Avatar
    azstar no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    12,882
    I'm running 64 on my new laptop and don't want to waste the time downloading it just to find out it won't run. I guess it's time to research
    Twitter? My Apps List

    Current SmartPhone: Motorola DROID Rooted, Running Project Elite v4

  9. #9
    catstide's Avatar
    catstide no está en línea Stack Professional
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    wut?
    Posts
    6,673
    Quote Originally Posted by azstar View Post
    I'm running 64 on my new laptop and don't want to waste the time downloading it just to find out it won't run. I guess it's time to research
    i really don't know what the difference is between 64 and 32.....32?
    lighten up...life's too short

    my favorite cydia apps and hacks

  10. #10
    jrhorner71's Avatar
    jrhorner71 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Jan 2009
    PIN/ID
    @5K
    Posts
    843

    Smile

    Quote Originally Posted by catstide View Post
    i really don't know what the difference is between 64 and 32.....32?
    I'm pretty new here but I like the way everyone has been helpful and can still come up with time for joking around too.

  11. #11
    reddrvgon's Avatar
    reddrvgon no está en línea Stack level 8
    Join Date
    Nov 2007
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    6,417
    Vista 32 working well... No 64 machines here... Sorry...
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  12. #12
    azstar's Avatar
    azstar no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    12,882
    Thanks, quick research didn't come up with much about 64 bit compatibility.....or incompatibility
    Twitter? My Apps List

    Current SmartPhone: Motorola DROID Rooted, Running Project Elite v4

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •