Results 1 to 7 of 7

Title just about says it... I installed the iPhone theme, it worked great (and really ... Software & Theme Development forum

  1. #1
    jsindorf's Avatar
    jsindorf no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    12

    Installed iPhone theme and browser dissappeared

    Advertisement



    Title just about says it...

    I installed the iPhone theme, it worked great (and really looks great) but my browser icon was gone. I went to switch application and chose browser, and it just sits on the blackberry logo screen...

    HELP!

    (by the way, this is on a Curve 8330)

    I would like to keep the iPhone theme, but if I have to give it up to keep my internet connection, I'll gladly do it.

    How do I fix this?

    I am new to this. I just got my BB this week. I need to be told, step-by-step.
    Please

  2. #2
    tessitori's Avatar
    tessitori no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    271
    maybe now you have the safari browser instead! That's what happened to mine, the icon changed to the safari browser that looks like a compass!

  3. #3
    jsindorf's Avatar
    jsindorf no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    12
    nope... no compass either
    (there is a compass in the "switch applications" option, but that just sits on the bb logo when I select it)

    internet is working (i think) since my google calendar sync works and my gmail account just sent out a message successfully

    i want my browser back!

  4. #4
    cherrichiodo's Avatar
    cherrichiodo no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    ATA
    Posts
    17,164
    go to options/advanced options/host routing table

    then choose menu (the key to the left of the trackball) and scroll to register now and press trackball.

    you should get an email saying you are registered on the network and a bb browser.

  5. #5
    skaii's Avatar
    skaii no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jun 2007
    PIN/ID
    242DEE39
    Posts
    73
    This happened to me too and I have an 8320, but it came back after I did a battery pull. Try that.
    Hi. :D

  6. #6
    Berryadict's Avatar
    Berryadict no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    3,297
    ~via BB (wap.pinstack.com)~
    When you installed the iPhone theme, there was a little caveat that you'd failed to notice. Your browser's now in Steve Job's "cloud", the MobileMess, and your battery will only last ten minutes

  7. #7
    jsindorf's Avatar
    jsindorf no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    12
    Cherrichiodo - you rock

    thanks... your fix worked and now I am up and running

    i greatly appreciate your expertise, and this stellar forum

    hopefully soon I will be able to also help others.

    thanks again
    Joe

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •