Results 1 to 7 of 7

sorry if this is a repeat, searched on it and nothing came up to help ... Software & Theme Development forum

  1. #1
    lostgrl16's Avatar
    lostgrl16 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    5

    cycle after theme loads

    Advertisement



    sorry if this is a repeat, searched on it and nothing came up to help me.

    i have a 7130e BB and i followed all the steps to get the theme builder 4.1 loaded, made a simple theme, and saved as alx. i got it loaded onto the BB then after they show me the finished loading screen from desktop manager, the BB would then turn off, flash red led and the white screen and hourglass comes up. this would cycle on forever. i called sprint and had it fixed, but basicly my problem is, why is it refusing to let me load my own created themes? it loads other themes fine, but not the ones created from theme builder.

    thanks in advance for help.

  2. #2
    cherrichiodo's Avatar
    cherrichiodo no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    ATA
    Posts
    17,164

    Re: cycle after theme loads

    are you using the theme builder for the 7130?
    you've tried other themes from here and they worked fine?

  3. #3
    lostgrl16's Avatar
    lostgrl16 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    5

    Re: cycle after theme loads

    im using the 7100 list theme. is that my first problem maybe? i havnt tried themes here specifically but other sites where its personally hosted, like mobile41. im using the theme builder 4.1, the 4.2 version is pearl only i thought? maybe they upgraded?

  4. #4
    cherrichiodo's Avatar
    cherrichiodo no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    ATA
    Posts
    17,164

    Re: cycle after theme loads

    nope...sounds to me like you are doing everything right...
    are you missing the theme reader?

  5. #5
    lostgrl16's Avatar
    lostgrl16 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    5

    Re: cycle after theme loads

    com_plazmic_theme_reader? alx and cod? seems like it's all there. but once its loaded onto the phone, it'll do the endless cycle until i reload the software again wiping the phone =(

  6. #6
    cherrichiodo's Avatar
    cherrichiodo no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    ATA
    Posts
    17,164

    Re: cycle after theme loads

    here is a link to the theme reader, OTA for your device
    http://www.mobile41.com/theme_reader.htm

    just choose 7100.
    idk if that is the issue, but you certainly need it for your device to be able to use the themes.

  7. #7
    lostgrl16's Avatar
    lostgrl16 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    5

    Re: cycle after theme loads

    ill try it right now and post what happens. thanks for your help!

    EDIT:
    noep its cycling again. >.<
    Last edited by lostgrl16; 03-30-2007 at 01:40 AM.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •