+ Reply to Thread
Results 1 to 9 of 9
Like Tree1Likes
  • 1 Post By Delfim

You can view the page at http://forums.pinstack.com/content.p...Cost-You-39-99... Smartphone News forum

  1. #1
    Delfim's Avatar
    Delfim no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    Mar 2007
    PIN/ID
    Nope!
    Posts
    14,886

    Article: WINDOWS 8 PRO Will Cost You Just $39.99 For The Upgrade

    Advertisement



    lak611 likes this.

  2. #2
    Jobsdone's Avatar
    Jobsdone no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    60
    OUTSTANDING !!!!!

  3. #3
    lak611's Avatar
    lak611 no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Jan 2010
    PIN/ID
    no more
    Posts
    1,370
    That's a sweet deal!
    Laura

    Follow me on Twitter @lak611

  4. #4
    RogerG's Avatar
    RogerG no está en línea Stack Administrator
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    21,111
    Cool. I was wondering how they'd approach this. So when is it available?

  5. #5
    jfcooley's Avatar
    jfcooley no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    7,479
    I may be interested. Need to look up min specs to see if I can run.

  6. #6
    Delfim's Avatar
    Delfim no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    Mar 2007
    PIN/ID
    Nope!
    Posts
    14,886
    Quote Originally Posted by RogerG View Post
    Cool. I was wondering how they'd approach this. So when is it available?
    It's due in the fall I believe...

  7. #7
    lak611's Avatar
    lak611 no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Jan 2010
    PIN/ID
    no more
    Posts
    1,370
    I wonder when pre-release orders will be taken.

    I pre-ordered Win7 and got it on release date.

    I'd love to do the same with Win8.
    Laura

    Follow me on Twitter @lak611

  8. #8
    lak611's Avatar
    lak611 no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Jan 2010
    PIN/ID
    no more
    Posts
    1,370
    Quote Originally Posted by jfcooley View Post
    I may be interested. Need to look up min specs to see if I can run.
    What's the hardware in your box?
    Laura

    Follow me on Twitter @lak611

  9. #9
    jfcooley's Avatar
    jfcooley no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    7,479
    Quote Originally Posted by lak611 View Post
    What's the hardware in your box?
    2.3 core duo with 4gb ram. Laptop. Runs 7 with no real issues. ATI graphics card but for the life of me I can't remember specs. Too lazy to go hunting cause I'm downloading a custom JB ROM. Sprints being good to me this morning with speed, using it all for the dl.

+ Reply to Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may not post attachments
  • You may edit your posts
  •