Page 9 of 11 FirstFirst ... 4567891011 LastLast
Results 121 to 135 of 156

First Post - But i'm on my 2nd BB - The curve. Anyone had any ... Smartphone Reviews forum

  1. #121
    croag's Avatar
    croag no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Sep 2006
    PIN/ID
    204A00E3
    Posts
    12

    Re: RadioBee: A New Buzz In The BlackBerry World

    Advertisement



    First Post - But i'm on my 2nd BB - The curve.

    Anyone had any success in getting RadioBee (any of the releases) to work on the curve?

    Just wondering and much appreciated!

  2. #122
    croag's Avatar
    croag no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Sep 2006
    PIN/ID
    204A00E3
    Posts
    12

    Re: RadioBee: A New Buzz In The BlackBerry World

    Has anyone tried radiobee on the 8300 on AT&T? What's your success?

  3. #123
    croag's Avatar
    croag no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Sep 2006
    PIN/ID
    204A00E3
    Posts
    12

    Re: RadioBee: A New Buzz In The BlackBerry World

    Curve capatibility!?! I tried, it didn't work.

  4. #124
    prudent89's Avatar
    prudent89 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    27

    Re: RadioBee: A New Buzz In The BlackBerry World

    No luck here...

  5. #125
    coki80's Avatar
    coki80 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3

    Re: RadioBee: A New Buzz In The BlackBerry World

    hello every1
    i have to install radiobee (every version of it)but i do get this error message:now playing:1
    class.java.io.IOExeception
    Open tunnel - failure
    tcp/apb setting wap.voicestream.com but no luck please help.by the way trying to figure out what was wrong i went to certificates and the anny way wap root certificate had a red cross in front of it.Maybe this is the problem?Thank u in advance.

  6. #126
    psi chick's Avatar
    psi chick no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    465

    Re: RadioBee: A New Buzz In The BlackBerry World

    i'm trying to load this app on my pearl and i'm getting the message "904 error JAR size mismatch". anyone have an idea what that means?

  7. #127
    littleacorn's Avatar
    littleacorn no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    389

    Re: RadioBee: A New Buzz In The BlackBerry World


    8100 vbmenu_register("sysinfo_366321");
    Jul 2007/3 posts
    Trust level:
    Re: RadioBee: A New Buzz In The BlackBerry World
    hello every1
    i have to install radiobee (every version of it)but i do get this error message:now playing:1
    class.java.io.IOExeception
    Open tunnel - failure
    tcp/apb setting wap.voicestream.com but no luck please help.by the way trying to figure out what was wrong i went to certificates and the anny way wap root certificate had a red cross in front of it.Maybe this is the problem?Thank u in advance.
    has anyone figured this out?

    i never was able to make it work.

  8. #128
    Ems5000's Avatar
    Ems5000 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    121

    Re: RadioBee: A New Buzz In The BlackBerry World

    Anyone know of any Police Scanner URL's for radiobee. Im a police officer here in Mass would like too listen to other departments in usa and other countries.

  9. #129
    Bonsaibo's Avatar
    Bonsaibo no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    3

    Re: RadioBee: A New Buzz In The BlackBerry World

    First time I loaded Radiobee, worked fine. Tried to load new stations and I am also now getting the same error that everyone else is. Also, cannot downloan v1.4. Pearl won't allow. Any ideas?

  10. #130
    prudent89's Avatar
    prudent89 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    27

    Re: RadioBee: A New Buzz In The BlackBerry World

    I've tried to install RadioBee from the web site and downloaded it for PC install. No success at all. We'll have to wait for the next rev.
    Moving on I installed MediaPlayer and really liked the looks of this application. I was able to load several stations but they had a lot of break-ups in the stream. Even more disturbing was that I was getting double audio as if both buffers were being played at the same time. Next was MFRadio. I was able to save several stations and they would play, well, just okay. Only one audio track at a time but still the un-radio like fragmented stream. Then I went for the commercial package - XM Radio. Guess what! Same problem - it would not play a single song unbroken. Often times the connection seemed to drop and was not able to reconnect. The XM software is slick and easy to use but if the music isn't delivered in a continuous flow it will not be an enjoyable experience. Oh, and it’s not in stereo!!!
    I’m beginning to believe that there is no application that will be able to deliver the true radio like performance over at&t’s EDGE network.
    Now maybe that next RadioBee…

  11. #131
    RemyKirin's Avatar
    RemyKirin no está en línea Stack level 4
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    Ask me
    Posts
    706

    Re: RadioBee: A New Buzz In The BlackBerry World

    Quote Originally Posted by Bonsaibo
    First time I loaded Radiobee, worked fine. Tried to load new stations and I am also now getting the same error that everyone else is. Also, cannot downloan v1.4. Pearl won't allow. Any ideas?
    I'm having the same problem, it looks like the latest version is not compatible, I guess we have to stay with the old version until they fix this prob

  12. #132
    xxchixorxx's Avatar
    xxchixorxx no está en línea Stack level 3
    Join Date
    May 2007
    Posts
    134

    Re: RadioBee: A New Buzz In The BlackBerry World

    Quote Originally Posted by Ems5000
    Anyone know of any Police Scanner URL's for radiobee. Im a police officer here in Mass would like too listen to other departments in usa and other countries.
    Go to www.shoutcast.com and put "police" in the search box on the left hand side. I do remember seeing one MA department on there Once it loads into Winamp on your computer, go to "file"/"view file info" and you'll see the url for the station you're listening to. Then just add it to RadioBee.

    *~Sheila~*
    243A0D29

  13. #133
    yarsagleo's Avatar
    yarsagleo no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    9

    Re: RadioBee: A New Buzz In The BlackBerry World

    hey, I have bb pearl and my company is AT&T. I dont have MMS on my bb... a have the feature... my bb can send only SMS... should i download some kind of software or something? I went To AT&T store and they coldn't help me with that... Thanks

  14. #134
    organic_matter's Avatar
    organic_matter no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    504

    Re: RadioBee: A New Buzz In The BlackBerry World

    open tunnel failure pleas help 8100 4.2.101

    wut just realized level 2
    Last edited by organic_matter; 08-26-2007 at 07:38 PM. Reason: Automerged.

  15. #135
    organic_matter's Avatar
    organic_matter no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    504

    Re: RadioBee: A New Buzz In The BlackBerry World

    bump

Page 9 of 11 FirstFirst ... 4567891011 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •