Page 5 of 11 FirstFirst 12345678910 ... LastLast
Results 61 to 75 of 156

~via BB (wap.pinstack.com)~sorry to hear it. Dumb question haven't used the 7100 does it have ... Smartphone Reviews forum

  1. #61
    kayos72's Avatar
    kayos72 no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    3,504

    Advertisement



    ~via BB (wap.pinstack.com)~sorry to hear it. Dumb question haven't used the 7100 does it have an mp3 player?

  2. #62
    MikeyXX's Avatar
    MikeyXX no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Nov 2006
    PIN/ID
    204F0B8B
    Posts
    33
    Any idea how to adjust the volume?

  3. #63
    hknamja917's Avatar
    hknamja917 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    11
    does every1 get a skipping sound on their espn channel?? if not wuts the prob??

  4. #64
    N8DBB's Avatar
    N8DBB no está en línea Stack level 8
    Join Date
    Feb 2006
    PIN/ID
    7BCE3C88
    Posts
    6,028
    Quote Originally Posted by hknamja917
    does every1 get a skipping sound on their espn channel?? if not wuts the prob??
    Try and play around with your buffer settings...

  5. #65
    kayos72's Avatar
    kayos72 no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    3,504
    ~via BB (wap.pinstack.com)~no volume adjust yet maybe on the next one sorry

  6. #66
    SuzzyP's Avatar
    SuzzyP no está en línea Stack level 5
    Join Date
    May 2006
    PIN/ID
    ask
    Posts
    1,752
    ok so installed the newest version of Radiobee and it gives me a JVM 523 error and then the BB resets. i'm going to install the older version instead. Hopefully i wont get the error message. Here is my problem. I cant get past the Icon to the options area of my BB in order to delete the new version. Everytime i pass over the Icon i get the JVM error and the BB resets itself.... Any tips? i dont have desktop manager here on my work computer.
    SP[B]
    Sportin a kBerry Curve

  7. #67
    kayos72's Avatar
    kayos72 no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    3,504
    ~via BB (wap.pinstack.com)~never heard of that one delete the app reistall then try a batt pull before launching keep me up to date

  8. #68
    SuzzyP's Avatar
    SuzzyP no está en línea Stack level 5
    Join Date
    May 2006
    PIN/ID
    ask
    Posts
    1,752
    Thats just it. I cant get to Options in order to delete it...... I have to get past the Radio bee icon to get to Options. Thats when i get the white screen and the JVM error and than all i can do is reset the BB.
    SP[B]
    Sportin a kBerry Curve

  9. #69
    kayos72's Avatar
    kayos72 no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    3,504
    ~via BB (wap.pinstack.com)~try this just a hunch download the other version it will ask if you want to replace wothn other version hit yes let me know

  10. #70
    SuzzyP's Avatar
    SuzzyP no está en línea Stack level 5
    Join Date
    May 2006
    PIN/ID
    ask
    Posts
    1,752
    Nope no good. Same error pops up and the bb resets... cant get past the icon to delete the program...
    SP[B]
    Sportin a kBerry Curve

  11. #71
    SuzzyP's Avatar
    SuzzyP no está en línea Stack level 5
    Join Date
    May 2006
    PIN/ID
    ask
    Posts
    1,752
    I was able to Hide the Icon, then get to Options and delete the pgm..... I wonder why i got the error. Would have been nice to try the program.
    SP[B]
    Sportin a kBerry Curve

  12. #72
    kayos72's Avatar
    kayos72 no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    3,504
    ~via BB (wap.pinstack.com)~if you are feeling gutsy try it again possibly an incomplete download? Let me know the outcome

  13. #73
    N8DBB's Avatar
    N8DBB no está en línea Stack level 8
    Join Date
    Feb 2006
    PIN/ID
    7BCE3C88
    Posts
    6,028
    Quote Originally Posted by solo118
    wow your settings work great
    Ditto...Attention everyone, those are by far the BEST settings that have been posted yet...It does take a few extra seconds to get the stream going, but once it does, its rock solid...Very good! Thank you

  14. #74
    wobeegon's Avatar
    wobeegon no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    1

    RadioBee

    Thanks for the helpful posting. I downloaded the app but when I activate it I get a message:

    class java.io.IOException Open tunnel - failure

    I select continue and get to a list of radio stations but they don't connect. Any thoughts?

  15. #75
    N8DBB's Avatar
    N8DBB no está en línea Stack level 8
    Join Date
    Feb 2006
    PIN/ID
    7BCE3C88
    Posts
    6,028
    A: Do you have your APN settings at wap.voicestream.com

    B: Try to click past it and do it again.

Page 5 of 11 FirstFirst 12345678910 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •