Results 1 to 8 of 8

I have a lightly used t-mobile blackberry 9700 unlocked looking to trade for a lightly ... PinStack Marketplace forum

  1. #1
    jhall1986's Avatar
    jhall1986 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    May 2007
    Posts
    300

    Thumbs up WTT:Lightly used unlocked Blackberry 9700 w/pics for tmobile hd2

    Advertisement



    I have a lightly used t-mobile blackberry 9700 unlocked looking to trade for a lightly used t mobile htc hd 2 i have pics also. Hit the inbox. Will ship next day or overnight USPS
    Attached Images Attached Images

  2. #2
    BES Noob's Avatar
    BES Noob no está en línea BES Pro
    Join Date
    Jan 2008
    PIN/ID
    just ask
    Posts
    3,695
    Don't know if you would be interested, but I have a Blackberry Storm 2 that is about a week old unlocked and on Tmobile network. Would you be interested in trading?

  3. #3
    jhall1986's Avatar
    jhall1986 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    May 2007
    Posts
    300
    No thanks

  4. #4
    RoboticGolem's Avatar
    RoboticGolem no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Nov 2006
    PIN/ID
    24ab431b
    Posts
    128
    Don't do it man. Have a friend at work that switched to the hd2 from his curve83xx and didn't like it enough to keep it.

    He ended up taking it back. He never really had a complaint about the hardware. His biggest complaint was the lack of apps.

  5. #5
    SeRViiCiiO's Avatar
    SeRViiCiiO no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    1,119
    not to steer you away from it, but just remember that hd2 is running wm- so like mentioned above- you wont have a lot of apps
    Phone: T-Mo S4- Stock-Rooted


    [Former]
    Device: T-Mobile S3
    Device: HTC Amaze 4G
    Device: HTC Vision (T-Mobile G2)
    Device: BlackBerry (9700, 8900,8320,8120,8100)

  6. #6
    RoboticGolem's Avatar
    RoboticGolem no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Nov 2006
    PIN/ID
    24ab431b
    Posts
    128
    Oh! Side note, the sprint evo is almost an identical phone (think the camera is different) and it runs android. So I imagine you could shoehorn android on there.

  7. #7
    jhall1986's Avatar
    jhall1986 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    May 2007
    Posts
    300
    HHmmmm thanks guys anyone have a nexus 1??

  8. #8
    pmarshall's Avatar
    pmarshall no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    3,085
    I have an HD2 I may want to trade ya. There are tons of stuff for WINMO phones...XDA may even already have a way to put android on the HD2 also. Lemme know. Thanks. Oh th phones 1 months used.
    HAHA HERO, MY TOUCH

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •