Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 25

OK, you go to Menu/Options/Security Options/Memory Cleaning..under Status mine is Disabled. So i Enable, scroll ... General Smartphones forum

  1. #1
    camshafter's Avatar
    camshafter no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Feb 2009
    PIN/ID
    ask
    Posts
    341

    Question Memory cleaning Icon?

    Advertisement



    OK, you go to Menu/Options/Security Options/Memory Cleaning..under Status mine is Disabled. So i Enable, scroll down and show home screen Icon and all is good, i get the icon.
    So the question is when i turn off my bb and turn back on the icon is gone and memory cleaning is Disabled? I read somewhere you need to do a batt. pull for 5 minutes and this wont happen but it does at least i think i kept the batt. out for 5 minutes, it was just to long without my BB..lol anyways, way is this happening and is it even nessecery for me to do this memory cleaning? is it the same as memory cleaning that you get with "Quick Launch"? Is it the Same Event Log Cleaning?

    Thanks
    Camshafter

  2. #2
    chokem's Avatar
    chokem no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Jan 2008
    PIN/ID
    nada
    Posts
    11,481
    Don't know about the Curve but on the Bold the icon is hidden in the applications folder. I had to first open apps, then hit "show all", and then move to my home screen. If its on your home screen or app screen, it should still be theree even if you power down or do a battery pull. At least it is on mine.
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  3. #3
    catstide's Avatar
    catstide no está en línea Stack Professional
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    wut?
    Posts
    6,673
    Quote Originally Posted by chokem View Post
    Don't know about the Curve but on the Bold the icon is hidden in the applications folder. I had to first open apps, then hit "show all", and then move to my home screen. If its on your home screen or app screen, it should still be theree even if you power down or do a battery pull. At least it is on mine.
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~
    i think that's just the case with os >4.5
    lighten up...life's too short

    my favorite cydia apps and hacks

  4. #4
    chokem's Avatar
    chokem no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Jan 2008
    PIN/ID
    nada
    Posts
    11,481
    Thanks cat-I wasn't sure.
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  5. #5
    camshafter's Avatar
    camshafter no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Feb 2009
    PIN/ID
    ask
    Posts
    341
    i have 4.5 OS, is that what you mean?yea all icons are showing. and after the batt pull it disables this and icon is gone

  6. #6
    catstide's Avatar
    catstide no está en línea Stack Professional
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    wut?
    Posts
    6,673
    Quote Originally Posted by camshafter View Post
    i have 4.5 OS, is that what you mean?yea all icons are showing. and after the batt pull it disables this and icon is gone
    yeah...on os's greater than 4.5 the icon remains but with 4.5 after the batt pull it goes away.
    lighten up...life's too short

    my favorite cydia apps and hacks

  7. #7
    azstar's Avatar
    azstar no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    12,882
    The only way to get the icon to stay is if you enable content protection. But that eats up more memory so kind of defeats the purpose...
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  8. #8
    camshafter's Avatar
    camshafter no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Feb 2009
    PIN/ID
    ask
    Posts
    341
    got it ,any ideas as to why this disables?

  9. #9
    EricaJ1073's Avatar
    EricaJ1073 no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    10,420
    I'm having the exact opposite problem on my 8120. I can't disable it. Mine has a red lock and says something about an IT policy. My 8120 is for personal use only.
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  10. #10
    azstar's Avatar
    azstar no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    12,882
    Is it a refurb erica?
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  11. #11
    EricaJ1073's Avatar
    EricaJ1073 no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    10,420
    Nope. Same 8120 I have had since last year.
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  12. #12
    azstar's Avatar
    azstar no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    12,882
    Has it had it since the beginning or did it just appear?
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  13. #13
    EricaJ1073's Avatar
    EricaJ1073 no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    10,420
    It just appeared but I don't understand why I can't get rid of the lock in the options. That's the problem.
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  14. #14
    thbassman's Avatar
    thbassman no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Apr 2007
    PIN/ID
    ASKME4IT
    Posts
    10,235
    Strange Erica, mine disappears just like mentioned above on my 8120
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  15. #15
    EricaJ1073's Avatar
    EricaJ1073 no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    10,420
    I hid the icon but why do I have the lock on the memory cleaning option in Security Options?
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •