Results 1 to 5 of 5

Sorry if you all have already seen a post like this, but when I try ... General Smartphones forum

  1. #1
    darkrupt's Avatar
    darkrupt no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    7

    cant see youtube vids

    Advertisement



    Sorry if you all have already seen a post like this, but when I try to watch vids threw youtube, it says unsupported format, is there anything I can download to fix this problem?
    BlackBerry8830/4.5.0.138 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/105

  2. #2
    MStrawder's Avatar
    MStrawder no está en línea Stack Pro
    Join Date
    Jul 2008
    PIN/ID
    Ask
    Posts
    1,825
    Hi and welcome to Pinstack. I'll try to help you with this, but I need to know what your device is. Most likely if you're using a device with an OS lower then 4.5, you'll need to upgrade it.
    "Our greatest fear is not that we are inadequate, but that we are powerful beyond measure" ~ Marianne Williamson
    Current OS list by device
    How to upgrade your OS

  3. #3
    brianjr1988's Avatar
    brianjr1988 no está en línea Device Expert
    Join Date
    Aug 2008
    PIN/ID
    just ask
    Posts
    832
    BlackBerry8830/4.5.0.138 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/105

    he is on 4.5, try and go into the bb browser options and into cache opertions and clear it also not all vids load from youtube cause i have had a prob with some..

    and if u cant view none makes me wonder if ya carrier has a part in this as telus cuts em off and on for us, cause we get unsupported format when that goes down

  4. #4
    darkrupt's Avatar
    darkrupt no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    7
    Sorry, my carrier is cricket. They block a lot of ports. Its irritating.
    BlackBerry8830/4.5.0.138 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/105

  5. #5
    brianjr1988's Avatar
    brianjr1988 no está en línea Device Expert
    Join Date
    Aug 2008
    PIN/ID
    just ask
    Posts
    832
    call em and see if they have blocked or are doing something, and see what they say also did u try and change the browse config on the bb? by going into the browser settings and change it to internet browser under browser configuration and then scroll down and change the emluation mode to blackberry and then back out and go into general properties change it there back out and try again and see

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •