Results 1 to 8 of 8

Hi Friends, I really need help, I own an BB Pearl, but Telefonica Ecuador really ... C Spire/Cellular South forum

  1. #1
    chrispaz's Avatar
    chrispaz no está en línea Stack level 1
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    20590C9B
    Posts
    3

    Telefonica Connecting Problem no APN Config

    Advertisement



    Hi Friends,

    I really need help, I own an BB Pearl, but Telefonica Ecuador really doesn't know any about RIM BB Technology, they think that BB are like Nokia's phones.

    So I tried everything in order to work with some App but none of those trieds have worked, an example is Opera I tried everything and nothings happens, Minuet doesn't work, Plusmo doesn't work, twitterberry, gcalsync, none of those applications work, so I tried to get help from Tlefonica but they just tell that they can give me support over those app, so I ask them about APN, and they told me that the APN is: wap.movistar.com.ec, I tried to configure my BB with that info but I doesn't work, but Applications like NewsClip, GoogleMaps, JiveTalk, work without problems.

    Some info about BB.

    OS: v4.2.0.67
    Plataform: 2.2.0.39


    Please I beg you for help.


    Regrets.

  2. #2
    lza2mb's Avatar
    lza2mb no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Apr 2007
    PIN/ID
    242150b4
    Posts
    17

    Re: Telefonica Connecting Problem no APN Config

    ~via BB (wap.pinstack.com)~
    I think I have had a problem like this. Did you upgrade your OS? My connection issue is everytime I upgrade my OS and when my BB is idle for a while it will not connect any to the internet with any applications that I have. The only thing that I have tried to fix that is pulling the battery.
    I would really like to know how to fix this issue because I do want to upgrade my OS to something new. Currently I am using .64.

  3. #3
    adelina's Avatar
    adelina no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    74

    Re: Telefonica Connecting Problem no APN Config

    have you tried running the network settings on Opera Mini a few times? sometimes it takes a few tries.
    I have never used the other three programs so I am not sure about those.

  4. #4
    adelina's Avatar
    adelina no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    74

    Re: Telefonica Connecting Problem no APN Config

    Quote Originally Posted by lza2mb
    ~via BB (wap.pinstack.com)~
    I think I have had a problem like this. Did you upgrade your OS? My connection issue is everytime I upgrade my OS and when my BB is idle for a while it will not connect any to the internet with any applications that I have. The only thing that I have tried to fix that is pulling the battery.
    I would really like to know how to fix this issue because I do want to upgrade my OS to something new. Currently I am using .64.
    Do you have BIS? BES? TWebs? What phone company?

  5. #5
    chrispaz's Avatar
    chrispaz no está en línea Stack level 1
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    20590C9B
    Posts
    3

    Re: Telefonica Connecting Problem no APN Config

    I did already upgrade the OS, to the last version available, I ran the Opera config program several times, but nothing.

    Please HELPPPP ; -)

  6. #6
    xeferil's Avatar
    xeferil no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    2

    Re: Telefonica Connecting Problem no APN Config

    Hi Chrispaz,

    I'm also from Ecuador and have a BB Pearl also with MOVISTAR.

    I have the same problem with my BB.
    I can't get to work some apps and they don't help.
    Did you fixed your problem? Did they helped to configure?

    Regards

  7. #7
    kinkade's Avatar
    kinkade no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    12

    Re: Telefonica Connecting Problem no APN Config

    i've got the same problem, it seems to me that movistar are port blocking anyone got any ideas?

  8. #8
    maldad's Avatar
    maldad no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Oct 2007
    PIN/ID
    206013de
    Posts
    4

    Re: Telefonica Connecting Problem no APN Config

    me too any help to Ecuador TELEFONICA MOVISTAR... settings please

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •