Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 41

yes it works on pearl as well...... C Spire/Cellular South forum

  1. #16
    kunalakajim's Avatar
    kunalakajim no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Mar 2007
    PIN/ID
    214EFD7A
    Posts
    142

    Re: How To - Change the signal strength indicator

    Advertisement



    yes it works on pearl as well...
    Better Times Ahead

    Jim
    PIN - 2052B397
    Email - kunalakajim@gmail.com

  2. #17
    Gunna's Avatar
    Gunna no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Mar 2007
    PIN/ID
    232e16b5
    Posts
    28

    Re: How To - Change the signal strength indicator

    ohhh tech!

  3. #18
    Bald Mike's Avatar
    Bald Mike no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    10

    Re: How To - Change the signal strength indicator

    ~via BB (wap.pinstack.com)~Hi everyone, noob here... Where do I enter the alt/text at?

    Thank's in advance for your reply & patience!

  4. #19
    cmsdjb's Avatar
    cmsdjb no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    2

    Re: How To - Change the signal strength indicator

    8703E here. When I alt nnmll or alt nmll, it'll just change my signal strength and not the battery strength. Ideas on shortcut for the battery strength??

  5. #20
    HitmanQ's Avatar
    HitmanQ no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Mar 2007
    PIN/ID
    40264CEE
    Posts
    8

    Re: How To - Change the signal strength indicator

    Quote Originally Posted by Bald Mike
    ~via BB (wap.pinstack.com)~Hi everyone, noob here... Where do I enter the alt/text at?

    Thank's in advance for your reply & patience!
    From the Homescreen, just type it in.

  6. #21
    Jomcast's Avatar
    Jomcast no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    9

    Re: How To - Change the signal strength indicator

    interesting

  7. #22
    gkg3059's Avatar
    gkg3059 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Nov 2006
    PIN/ID
    204bd5f7
    Posts
    451

    Re: How To - Change the signal strength indicator

    Smooth!!! I love this

  8. #23
    dts51's Avatar
    dts51 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jan 2007
    PIN/ID
    ask ;-)
    Posts
    346

    Re: How To - Change the signal strength indicator

    Very Kool tip. Thanks!

  9. #24
    jonnyxedge's Avatar
    jonnyxedge no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Nov 2006
    PIN/ID
    28A4ED28
    Posts
    3,945

    Re: How To - Change the signal strength indicator

    That's pretty neat. Thanks for the information~via BB (wap.pinstack.com)~

  10. #25
    JDWired's Avatar
    JDWired no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Apr 2007
    PIN/ID
    3156B31E
    Posts
    663

    Re: How To - Change the signal strength indicator

    This is very cool, did not know about this tweak, thanks for the share, I will pass it around.
    Search Flex - Directory of SEO Services

  11. #26
    tenebriss's Avatar
    tenebriss no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Sep 2006
    PIN/ID
    202964F
    Posts
    38

    Re: How To - Change the signal strength indicator

    can we do the same for the battery as well? numbers good, numbers confuse people and scare them into not fiddling with your BB when they find it on your desk! ;-)

  12. #27
    angeldaddy01's Avatar
    angeldaddy01 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Mar 2007
    PIN/ID
    2471bab9
    Posts
    28

    Re: How To - Change the signal strength indicator

    Quote Originally Posted by qbangringo
    Can you do this with the pearl?
    Yes, it's the same as was mentioned for the 7100!

  13. #28
    The Black Pearl's Avatar
    The Black Pearl no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2007
    PIN/ID
    23e08c9e
    Posts
    6

    Re: How To - Change the signal strength indicator

    Cool! I am also interested, like some others, as to whether this can be done with the battery meter as well. Also what is top reception in dB? mine is usually around 80ish. I think that is good....
    Thanks

  14. #29
    stuff241's Avatar
    stuff241 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2006
    PIN/ID
    2404BA38
    Posts
    16

    Re: How To - Change the signal strength indicator

    so does this work on the curve. i tried it on mine and the only thing that happened was the signal bar went away. maybe it only works with a certain os?

  15. #30
    Lowrider's Avatar
    Lowrider no está en línea Device Pro
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    Just Ask
    Posts
    1,418

    Re: How To - Change the signal strength indicator

    Depends on the theme and the color of the background
    -----------------------------------
    Thx a lot!
    Low
    OSU Buckeye's # 1

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •