Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 21

I have to sell my 8700 (sniff, sniff *wipes away a tear:cry . Now I've ... C Spire/Cellular South forum

  1. #1
    ted's Avatar
    ted
    ted no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Jun 2006
    PIN/ID
    N/A
    Posts
    506

    Thumbs down How do I unlock an 8700?

    Advertisement



    I have to sell my 8700 (sniff, sniff *wipes away a tear:cry. Now I've gotten the unlock code from my service provider (Vodafone Australia), I've wiped the device, but the instructions that were supposed to come with the unlock code were "Unavailable" Any help would be greatly appreciated as always!! Thanx heaps guys!
    I have two very rare photographs. One is a picture of Houdini locking his keys in his car........

  2. #2
    ted's Avatar
    ted
    ted no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Jun 2006
    PIN/ID
    N/A
    Posts
    506

    Re: How do I unlock an 8700?

    Nevermind!! got it!! Thanks for that post Hayden! (used the Search function like a good boy for once I did!)
    I have two very rare photographs. One is a picture of Houdini locking his keys in his car........

  3. #3
    RicBKewL's Avatar
    RicBKewL no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jun 2006
    PIN/ID
    2025CD9F
    Posts
    45

    Re: How do I unlock an 8700?

    ~via BB (wap.pinstack.com)~i have tmo for my provider. Will they just give me the instruction if I ask for my 8700g to be unlocked?

  4. #4
    ricky-d's Avatar
    ricky-d no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    1

    Re: How do I unlock an 8700?

    can you help me

  5. #5
    RicBKewL's Avatar
    RicBKewL no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jun 2006
    PIN/ID
    2025CD9F
    Posts
    45

    Re: How do I unlock an 8700?

    ricky-d, I have T-mobil for my provider and all I did was to call them. They emailed me a detailed instruction including the code and it didn't take too long to get it unlocked. You might want to contact your provider.

  6. #6
    stinkytofu's Avatar
    stinkytofu no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    3

    Re: How do I unlock an 8700?

    Hi My company just upgraded to a new BB and they no longer need the 8700... can I just stick my sims card (razor is my current phone) and it will work? or do I have to unlock them.

    If it needs to be unlock, am I able to do it? since I'm not the original owner?

    Thx

  7. #7
    melissaox's Avatar
    melissaox no está en línea Device Pro
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    5,344

    Re: How do I unlock an 8700?

    it depends what kind of phone it is. If it is a Cingular phone and you have a Tmobile Sim card you will need to unlock the phone. If they are on the same network you will not, ie both Tmobile.
    Success is not final, Failure is not fatal, it is the courage to continue that matters.
    My Blog , My Flickr

  8. #8
    tnguyen2010's Avatar
    tnguyen2010 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    2

    Re: How do I unlock an 8700?

    Can help you with unlcock with your BB, you can pay me for $50 via paypal account then I will send you a code 72 hours? what is your IMEI and PIN number?

  9. #9
    hexcr03's Avatar
    hexcr03 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2006
    PIN/ID
    24238CA7
    Posts
    102

    Re: How do I unlock an 8700?

    how fun

  10. #10
    bk1's Avatar
    bk1
    bk1 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    20

    Re: How do I unlock an 8700?

    i HAVE GOTTEN MY UNLOCK CODE FROM t-M THEY SAY ALL I HAVE TO DO IS PUT INT FOREIGN SIM AND I SHOULD BE PROMPTED TO ENTER CODE SUPPLIED. I HAVE USED A CINGULAR AND AN ATT (OLD ) SIM BUT ALL IT SAYS IS "INVALID SIM "UNDER THE EDGE DISPLAY

    hELP

  11. #11
    Natox's Avatar
    Natox no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jan 2007
    PIN/ID
    24207E4A
    Posts
    292

    Re: How do I unlock an 8700?

    Quote Originally Posted by RicBKewL
    ~via BB (wap.pinstack.com)~i have tmo for my provider. Will they just give me the instruction if I ask for my 8700g to be unlocked?
    only if you've been with them for 3 or more months they will send you an email with the instructions and code ...

  12. #12
    Natox's Avatar
    Natox no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jan 2007
    PIN/ID
    24207E4A
    Posts
    292

    Re: How do I unlock an 8700?

    Quote Originally Posted by bk1
    i HAVE GOTTEN MY UNLOCK CODE FROM t-M THEY SAY ALL I HAVE TO DO IS PUT INT FOREIGN SIM AND I SHOULD BE PROMPTED TO ENTER CODE SUPPLIED. I HAVE USED A CINGULAR AND AN ATT (OLD ) SIM BUT ALL IT SAYS IS "INVALID SIM "UNDER THE EDGE DISPLAY

    hELP
    then it has not been u nlocked , with the instructions and your sim providded by T-mo unlock it and then you can use other sim cards on your device..

  13. #13
    nuwanari's Avatar
    nuwanari no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Aug 2007
    PIN/ID
    08030803
    Posts
    1

    Re: How do I unlock an 8700?

    I have 8700g Phone. It's from T-mobile. My friend gave it me.I live in Sri Lanka and my normal GSM sim doesn't work in 8700g.When It enter it say "sim card erra" pleas say what I need to do.

    Thank you.

  14. #14
    sauce895's Avatar
    sauce895 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    2

    Question Re: How do I unlock an 8700?

    I'd like to get clarification...is it that we need to get codes to unlock the phone to use with other SIMs/carriers or that we need to get codes to unlock SIMs?

  15. #15
    sauce895's Avatar
    sauce895 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    2

    Question Re: How do I unlock an 8700?

    Would anyone happen to know the unlock code for bmobile? Or where I can obtain it?

Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •