Results 1 to 15 of 15

to all those jailbreakers using "iclarified" as tutorial to jaibreak your iphone DO NOT download ... iPhone Jailbreaking forum

  1. #1
    evo1725's Avatar
    evo1725 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    532

    WARNING!!!

    Advertisement



    to all those jailbreakers using "iclarified" as tutorial to jaibreak your iphone DO NOT download the 3.0 from the link on the page. use the official from itunes then run redsn0w as normal. it has some kind of problem that after you jailbreak your iphone you'll need to restore it cuz it'll allways gonna be freezing whenever you turn off your device or reboot it. (believe me i learned that the hard way really hard way) and that's it. i though you stackers would like to know.

  2. #2
    srl7741's Avatar
    srl7741 no está en línea Stack Professional
    Join Date
    May 2006
    PIN/ID
    Retired
    Posts
    6,359
    Can you give more info on that one file? Did you use a different file from another location and solve the issues?

  3. #3
    evo1725's Avatar
    evo1725 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    532
    i used the official itunes software and redsn0w from dev team, cuz if you use the 3.0 sorfware provide by iclarified it wont work and keep freezing your fone

  4. #4
    neorabid's Avatar
    neorabid no está en línea Device Pro
    Join Date
    Sep 2008
    PIN/ID
    neorabid
    Posts
    752
    I told you this when I gave you the steps. Use the official its always better to start from scratch than to use someone else's files.
    Quotes to live by:
    • Inspiration is like a lost sock. When your searching you can never find it, and when it appears, you least expect it.
    • There are no exceptions to the rule that everybody likes to be an exception to the rule.
    • Ideas are the factors that lift civilization. They create revolutions. There is more dynamite in an idea than in many bombs.
    • Realize deeply that the present moment is all you ever have.

  5. #5
    evo1725's Avatar
    evo1725 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    532
    well i miss that part, but regarless of that the iclarified tutorial is really helpfull but not to download from their page, and maybe nobody else make the same mistake that i made cuz is a pain in the butt!!! the all day yesterday i was without a phone, i restore and rejailbreak my iphone several times

  6. #6
    calm_tiger's Avatar
    calm_tiger no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    1,418
    My question that's kind of on the topic is about cydia. Is normal in some instances for it to just stop opening up. I downloaded iblacklist and a couple of ringtones and now cydia won't open up anymore. Any suggestions?
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  7. #7
    neorabid's Avatar
    neorabid no está en línea Device Pro
    Join Date
    Sep 2008
    PIN/ID
    neorabid
    Posts
    752
    iblacklist doesnt work on os 3.0 yet!
    you are probably having memory crashes, I would reboot the phone and try to open cydia and uninstall it asap.
    Quotes to live by:
    • Inspiration is like a lost sock. When your searching you can never find it, and when it appears, you least expect it.
    • There are no exceptions to the rule that everybody likes to be an exception to the rule.
    • Ideas are the factors that lift civilization. They create revolutions. There is more dynamite in an idea than in many bombs.
    • Realize deeply that the present moment is all you ever have.

  8. #8
    calm_tiger's Avatar
    calm_tiger no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    1,418
    Iblacklist is working fine it's cydia that's giving me a problem. It won't open back up and I've booted my iPhone many times now. I see what you are saying with the memory crashes I may have to reinstall. I don't want to but I have to I guess.
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  9. #9
    evo1725's Avatar
    evo1725 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    532
    I had the same problem with cydia. It used to said unable to load or time out or no network connection or sometimes it won't even open at all. It started workink till today that I finally got the jailbreaking fine with no erros. Befor it wouldn't even update those essential updates that mention cydia when you open it for the first time after jailbreaking
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  10. #10
    srl7741's Avatar
    srl7741 no está en línea Stack Professional
    Join Date
    May 2006
    PIN/ID
    Retired
    Posts
    6,359
    Are the essential updates that are flagged when opening it for the first time needed? I have not used the phone since. I shut it off and have been waiting to go back and do that.

    What do they update?
    Should I select to update them. I think there were 3 items?

    I didn't have time to mess with it. I try not to crash things unless I have time to fix them.

  11. #11
    evo1725's Avatar
    evo1725 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    532
    I think they are cuz the message says "cydia needs to upgrade this two essential upgrade if don't you may find errors while in use" or somthing like that and it'll give you three options. Upgrade essentials. Upgrade comple and cancel ( for the moment). So the first time I cancel and it wouldn't let me add new sources like ultrasn0w hackulous etc. And some downloads wouldn't complet with the message erro (2).
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  12. #12
    srl7741's Avatar
    srl7741 no está en línea Stack Professional
    Join Date
    May 2006
    PIN/ID
    Retired
    Posts
    6,359
    Alright I will turn it back on sometime later and update those.

    thx

  13. #13
    MREY74's Avatar
    MREY74 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    314CA548
    Posts
    20

    THE QUESTION I NEVER GOT ANSWERED WAS

    Do you need a sim in the phone when you update to 3.0

  14. #14
    neorabid's Avatar
    neorabid no está en línea Device Pro
    Join Date
    Sep 2008
    PIN/ID
    neorabid
    Posts
    752
    att sim for activation, other than that you can install without it.
    Quotes to live by:
    • Inspiration is like a lost sock. When your searching you can never find it, and when it appears, you least expect it.
    • There are no exceptions to the rule that everybody likes to be an exception to the rule.
    • Ideas are the factors that lift civilization. They create revolutions. There is more dynamite in an idea than in many bombs.
    • Realize deeply that the present moment is all you ever have.

  15. #15
    evo1725's Avatar
    evo1725 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    532
    It doesn't matter if is not activeded as long as is an AT&T sim is all good. That's how I did mi phone with a disconnected sim card.
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •