Page 4 of 4 FirstFirst 1234
Results 46 to 52 of 52

Originally Posted by neorabid How hard is it to read AnyRing off of there repo??? ... iPhone Jailbreaking forum

  1. #46
    illusiveongaku7's Avatar
    illusiveongaku7 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    48

    Advertisement



    Quote Originally Posted by neorabid View Post
    How hard is it to read AnyRing off of there repo??? its the 3rd one down on the beyoip apps section, the apps are in english dont worry
    HUH?!... I'm lost...

    I did find this link tho... http://www.beyouriphone.com/?s=AnyRing

  2. #47
    neorabid's Avatar
    neorabid no está en línea Device Pro
    Join Date
    Sep 2008
    PIN/ID
    neorabid
    Posts
    752
    lol you have to go to the cydia app, hit manage, then tap sources, hit edit, choose add, type http://repo.beyouriphone.com, hit add source then go to the beyoip apps section
    Quotes to live by:
    • Inspiration is like a lost sock. When your searching you can never find it, and when it appears, you least expect it.
    • There are no exceptions to the rule that everybody likes to be an exception to the rule.
    • Ideas are the factors that lift civilization. They create revolutions. There is more dynamite in an idea than in many bombs.
    • Realize deeply that the present moment is all you ever have.

  3. #48
    evo1725's Avatar
    evo1725 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    532
    I notice that for some reason anyring mess up my iPhone battery life super quick when I downloaded it from beyouriphone.com. But when I try the original anyring it works just fine.
    Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU iPhone OS 3_1_2 like Mac OS X; en-us) AppleWebKit/528.18 (KHTML, like Gecko) Version/4.0 Mobile/7D11 Safari/528.16

  4. #49
    illusiveongaku7's Avatar
    illusiveongaku7 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    48
    Quick ? for customizing the bars 'n' buttons...

    Hey guys... I have the 'Metal iPhone Pink' customizing bars from Cydia...
    Well I went into the download using iFunBox and changed a buncha the screens from the "brushed metal look" to have more black in em and changed some of the "red icons" to either B&W or the pink color used...
    In this customized bars & buttons program, you can change the backgrounds of the world clock, the alarm, the contacts, apps, etc... well after spending an hr in photoshop re-customizing all the boards, backgrounds 'n' buttons, reloading in winterboard, and moving the app near the top, it STILL DOESN'T show 3/4 of the changes I made... anyone know why this is...

    Here's some screen shots (in order...) if it helps of what it was I customized and maybe someone will know why it's not showing.
    The default screens that I've changed appear for a split second b4 the program loads, then it goes away to what it was originally with the "metal iPhone pink" theme... you think if these were changed... they'd stay, not go back...

    http://img.photobucket.com/albums/v2...ku/screen1.png
    http://img.photobucket.com/albums/v2...ku/screen2.png
    http://img.photobucket.com/albums/v2...ku/screen3.png
    http://img.photobucket.com/albums/v2...ku/screen4.png
    http://img.photobucket.com/albums/v2...ku/screen5.png

    Thanks in advance!!

  5. #50
    illusiveongaku7's Avatar
    illusiveongaku7 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    48
    Anyone figure my issue w/ the bars 'n' buttons deal?
    Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU iPhone OS 3_1_2 like Mac OS X; en-us) AppleWebKit/528.18 (KHTML, like Gecko) Version/4.0 Mobile/7D11 Safari/528.16

  6. #51
    beeshabo's Avatar
    beeshabo no está en línea Stack level 6
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    2,397
    illusive - Are you naming the image files EXACTLY the same as the originals?? That's usually the reason why they don't show up

  7. #52
    illusiveongaku7's Avatar
    illusiveongaku7 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    48
    beeshabo...
    I'll check into that again... but yea, I didn't change names, cause I knew about that from before with naming the apps the right way so the new icons I made showed... any other ideas what it could be?

Page 4 of 4 FirstFirst 1234

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •