Results 1 to 9 of 9

When clicking on "Show My Posts", it doesn't seem to be showing the most current ... Site Announcements & help forum

  1. #1
    KalebsDad78's Avatar
    KalebsDad78 no está en línea Device Pro
    Join Date
    Jun 2006
    PIN/ID
    Just Ask
    Posts
    2,044

    Question "Show My Posts" Updating Issue

    Advertisement



    When clicking on "Show My Posts", it doesn't seem to be showing the most current information. It appears there is a significant delay in updating this section.

    Is this a known issue or as-designed?



    The screen shot above shows 43 minutes from the last "My Posts" update so I wanted to see if this was an issue or not.

  2. #2
    Jaricanese's Avatar
    Jaricanese no está en línea Software Pro
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    ASK
    Posts
    902
    Mine usually goes up to 92 minutes before updating. I don't know why but I would assume with such a large amount of users using PinStack, a delay would have to be put in so that the server doesn't overload with request.

  3. #3
    azstar's Avatar
    azstar no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    12,882
    Mine just now said generated 9 minutes ago, but I noticed earlier it seemed a bit behind. I'm sure hayden will look at this and either fix it or explain it for us
    Twitter? My Apps List

    Current SmartPhone: Motorola DROID Rooted, Running Project Elite v4

  4. #4
    Jaricanese's Avatar
    Jaricanese no está en línea Software Pro
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    ASK
    Posts
    902
    I did notice that if a thread has been responded to, no matter when the last time "Show My Post" has been updated, it well bold the threads that have be responded to. The only thing it doesn't do is add brand new threads you have joined until it updates again.

  5. #5
    MotoUp's Avatar
    MotoUp no está en línea BES Pro
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    3,360
    Interesting. Mine seems to be okay...

  6. #6
    KalebsDad78's Avatar
    KalebsDad78 no está en línea Device Pro
    Join Date
    Jun 2006
    PIN/ID
    Just Ask
    Posts
    2,044
    Mine now shows no delay so maybe it was just a glitch or there was a server issue.

  7. #7
    Jaricanese's Avatar
    Jaricanese no está en línea Software Pro
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    ASK
    Posts
    902
    Quote Originally Posted by KalebsDad78 View Post
    Mine now shows no delay so maybe it was just a glitch or there was a server issue.
    No its always ATM its how the system works.

  8. #8
    hayden's Avatar
    hayden no está en línea Stack Mod
    Join Date
    Jul 2004
    PIN/ID
    ask
    Posts
    12,440
    Depends on when you last posted. Its not going to waste resources searching each time. Checking now

  9. #9
    KalebsDad78's Avatar
    KalebsDad78 no está en línea Device Pro
    Join Date
    Jun 2006
    PIN/ID
    Just Ask
    Posts
    2,044
    Well, I had posted three or four times in about a 30 minute window and left the site for a minute and came back and went to the "Show My Posts" link and it didn't show any of the new posts. I waited a little bit and then went back to the same link, refreshed and the delay continued to increase up until the point I created the screenshot and posted it.

    Thanks for the info Hayden and I just wanted to make sure it wasn't issue that needed to fixed.

    Thanks for looking into the problem.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •