Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 58

Congrats on the promotion, Elmer! I pasted the image into a Word doc and attached ... Site Announcements & help forum

  1. #16
    RogerG's Avatar
    RogerG no está en línea Stack Administrator
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    21,111

    Advertisement



    Congrats on the promotion, Elmer!

    I pasted the image into a Word doc and attached it to my post above.

  2. #17
    hayden's Avatar
    hayden no está en línea Stack Mod
    Join Date
    Jul 2004
    PIN/ID
    ask
    Posts
    12,440
    Quote Originally Posted by RoGro View Post
    When I launch PS in IE7 and IE8 I am still seeing the site map loading up before the content loads. The content then loads lower than it should and the tabs do not display along the top of the screen. I cleared cookes and cache right before launching.

    Trying to figure out how to post a screen capture!
    Dont delete cookies. Thats your sessions. Delete the "cache" IE calls it "Temporary Internet Files" remove those and refresh.

  3. #18
    ealvnv's Avatar
    ealvnv no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Nov 2008
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    3,242
    Thanks Roger, deff I've learned a lot from you and all the stackers here.

    Question Hayden I see the mobile site different too, can I post here, if I found one, bugs or suggestions?
    BlackBerry9000/5.0.0.130 Profile/MIDP-2.1 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/102

  4. #19
    hayden's Avatar
    hayden no está en línea Stack Mod
    Join Date
    Jul 2004
    PIN/ID
    ask
    Posts
    12,440
    Yes I guess. But nothing changed on mobile except to add a return to pc mode link at the top.

    Of course you have to NOT have BB's emulation mode set to BB. But use IE etc for that to work.
    BlackBerry8900/4.6.1.250 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/107

  5. #20
    rashard's Avatar
    rashard no está en línea Device Pro
    Join Date
    Mar 2008
    PIN/ID
    208FBA40
    Posts
    1,201
    Is it just me or does everyone have 2 different versions of the recent discussion frames on the right? The top one looks neater aesthetically but the bottom one is easier to read except for the LARGE BOLD FONT.
    It takes many professionals versed in many different area's to help the masses, I am just a single drop in that pool.

    BXXXX[:::::::::::::::::::::::::::>


  6. #21
    RogerG's Avatar
    RogerG no está en línea Stack Administrator
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    21,111
    Quote Originally Posted by hayden View Post
    Dont delete cookies. Thats your sessions. Delete the "cache" IE calls it "Temporary Internet Files" remove those and refresh.
    Right. Got it. Thanks.......

  7. #22
    hayden's Avatar
    hayden no está en línea Stack Mod
    Join Date
    Jul 2004
    PIN/ID
    ask
    Posts
    12,440
    Quote Originally Posted by rashard View Post
    Is it just me or does everyone have 2 different versions of the recent discussion frames on the right? The top one looks neater aesthetically but the bottom one is easier to read except for the LARGE BOLD FONT.
    Can you post a screenshot?

  8. #23
    RogerG's Avatar
    RogerG no está en línea Stack Administrator
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    21,111
    Have those ads always been there on the right side or am I just now noticing them?

    When I'm on the Forums Index page, I get two ads, then the recent discussions below that.

  9. #24
    brianjr1988's Avatar
    brianjr1988 no está en línea Device Expert
    Join Date
    Aug 2008
    PIN/ID
    just ask
    Posts
    832
    Quote Originally Posted by RoGro View Post
    Have those ads always been there on the right side or am I just now noticing them?

    When I'm on the Forums Index page, I get two ads, then the recent discussions below that.
    i don't get the ads but the stuff below i do i don't rem that being like that tho or maybe cause the forum lay out is just smaller so pops out more
    Last edited by brianjr1988; 07-29-2009 at 01:01 PM.

  10. #25
    rashard's Avatar
    rashard no está en línea Device Pro
    Join Date
    Mar 2008
    PIN/ID
    208FBA40
    Posts
    1,201

    Sorry for the large screen shot

    Here is a screen shot, showing both version of the recent discussion, they both have the exact same post...

    OMG I just used windows paint on windows 7 egads, they went tabular like office lol, and added several enhancements
    Attached Images Attached Images
    It takes many professionals versed in many different area's to help the masses, I am just a single drop in that pool.

    BXXXX[:::::::::::::::::::::::::::>


  11. #26
    hayden's Avatar
    hayden no está en línea Stack Mod
    Join Date
    Jul 2004
    PIN/ID
    ask
    Posts
    12,440
    Quote Originally Posted by rashard View Post
    Here is a screen shot, showing both version of the recent discussion, they both have the exact same post...

    OMG I just used windows paint on windows 7 egads, they went tabular like office lol, and added several enhancements
    fixed now? Unfortunately, I can't tell logged in as Admin and don't want to create a fake account with identical permissions.

  12. #27
    RogerG's Avatar
    RogerG no está en línea Stack Administrator
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    21,111
    Quote Originally Posted by brianjr1988 View Post
    i don't get the ads but the stuff below i do i don't rem that being like that tho or maybe cause the forum lay out is just smaller so pops out more
    Okay, so how come I'm getting ads?? I thought Premium members didn't get ads.

    ::edit:: Nevermind. Ads are gone from the forum index and I don't see the issue Rashard reported earlier.

  13. #28
    hayden's Avatar
    hayden no está en línea Stack Mod
    Join Date
    Jul 2004
    PIN/ID
    ask
    Posts
    12,440
    Quote Originally Posted by RoGro View Post
    Okay, so how come I'm getting ads?? I thought Premium members didn't get ads.

    ::edit:: Nevermind. Ads are gone from the forum index and I don't see the issue Rashard reported earlier.
    Can you post a screenshot pls?

  14. #29
    ealvnv's Avatar
    ealvnv no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Nov 2008
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    3,242
    So if I hit that PC mode what should that do?
    Because I don't see any difference
    Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; .NET CLR 2.0.50727)

  15. #30
    RogerG's Avatar
    RogerG no está en línea Stack Administrator
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    21,111
    Quote Originally Posted by hayden View Post
    Can you post a screenshot pls?
    Edited my post, Hayden. Not gettin' 'em anymore!

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •