Results 1 to 7 of 7

Hi all Let me introduce myself. I am Sagar from India. I have a BB ... Networking with PinStackers forum

  1. #1
    sagar's Avatar
    sagar no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1

    BB 7105 gprs settings for India?

    Advertisement



    Hi all
    Let me introduce myself. I am Sagar from India.
    I have a BB of t-mobile(US). But in India i am using Hutch Services.
    Can u pls guide me in setting my gprs connection?

  2. #2
    Rcbjr's Avatar
    Rcbjr no está en línea Stack Pro
    Join Date
    May 2006
    PIN/ID
    PM - Ask
    Posts
    14,848

    Re: BB 7105 gprs settings for India?

    Welcome to Pinstack sagar. A few questions need to be asked before we can help. Does Hutch Services support Blackberry devices? Do you have a blackberry data plan activated for your account? Unless the answer to both these questions are "Yes", we will not be able to help you as You will not be able to use the Data services.

    Hope this helps
    Rcbjr.
    You Ask, We Will Answer
    Can’t Install theme via DM?No Additional Apps Found for Your Device
    Links to Usefull KB Articles

  3. #3
    cp6169's Avatar
    cp6169 no está en línea Device Pro
    Join Date
    Mar 2006
    PIN/ID
    3056468b
    Posts
    14,661

  4. #4
    rajututu's Avatar
    rajututu no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jul 2006
    PIN/ID
    23CE7058
    Posts
    1

    Re: BB 7105 gprs settings for India?

    [quote=sagar]Hi all
    Let me introduce myself. I am Sagar from India.
    I have a BB of t-mobile(US). But in India i am using Hutch Services.



    hi u cab use hutch blacberry services on ur phone

  5. #5
    don_poky's Avatar
    don_poky no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Sep 2007
    PIN/ID
    2019DD44
    Posts
    2

    Re: BB 7105 gprs settings for India?

    Hi all

    i have some related question about BB. I have a BB device but dont have the Blackberry service (data). still though i want to use internet through my 'gprs' activated on SIM, is it possible thru OPERA MINI or JIVE?
    in some forums i read just giving the appropriate value to APN under TCP settings, we can use gprs without BB service.

    my APN is portalnmms!

    plz revert !!

    thnx!

  6. #6
    EricaJ1073's Avatar
    EricaJ1073 no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    10,420

    Re: BB 7105 gprs settings for India?

    It is possible through Opera Mini but you will be paying PER KILOBYTE of data. JiveTalk is a MESSENGER application.


  7. #7
    longford's Avatar
    longford no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    1
    Tried with Airtel.. The Tech sup says port blocked.. must subscribe to BIS..

    I upgraded my OS from 4.1.0.310 to 4.1.0.377 T-mobile..
    set airtelgprs.com
    u=guest
    p=guest

    Opera and Gmail app worked..

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •