Results 1 to 9 of 9

via demolasko Heads up Touch Pro users, HTC has released a new ROM for your ... Windows Mobile News forum

  1. #1
    j llama's Avatar
    j llama no está en línea Device Pro
    Join Date
    Sep 2006
    PIN/ID
    4U2ASKME
    Posts
    4,319

    HTC releases updated ROM for the Touch Pro

    Advertisement



    via demolasko

    Heads up Touch Pro users, HTC has released a new ROM for your device. Check it out at http://www.htc.com/www/SupportDownlo...at=2&dl_id=501

    Improved Functions and Fixes

    1. The display of TouchFLO 3D sometimes may appear cracked.
    2. When taking a picture, the auto focus function may malfunction in some circumstances.
    3. In some circumstances, the preview screen will become black after taking picture.
    4. In some circumstances, the device may hang while loading TouchFLO 3D.
    5. When hanging up a phone call, there may be a delay in the display response.
    BlackBerry® Certified Support Specialist

  2. #2
    demolasko's Avatar
    demolasko no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Feb 2009
    PIN/ID
    n/a
    Posts
    8
    this is for GSM phones Only

  3. #3
    j llama's Avatar
    j llama no está en línea Device Pro
    Join Date
    Sep 2006
    PIN/ID
    4U2ASKME
    Posts
    4,319
    Quote Originally Posted by demolasko View Post
    this is for GSM phones Only
    Thanks, keep us posted if CDMA users find a work around.
    BlackBerry® Certified Support Specialist

  4. #4
    demolasko's Avatar
    demolasko no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Feb 2009
    PIN/ID
    n/a
    Posts
    8
    Quote Originally Posted by j llama View Post
    Thanks, keep us posted if CDMA users find a work around.
    will do

  5. #5
    smis's Avatar
    smis no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Aug 2007
    PIN/ID
    OU812
    Posts
    160

    Question

    will this work for my new fuze?
    Once you go BlackBerry you never go back!

  6. #6
    j llama's Avatar
    j llama no está en línea Device Pro
    Join Date
    Sep 2006
    PIN/ID
    4U2ASKME
    Posts
    4,319
    Quote Originally Posted by smis View Post
    will this work for my new fuze?

    Demolasko advised this will only work for the HTC Touch Pro, not the Fuze.
    BlackBerry® Certified Support Specialist

  7. #7
    smis's Avatar
    smis no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Aug 2007
    PIN/ID
    OU812
    Posts
    160
    The fuze is a gsm phone
    Once you go BlackBerry you never go back!

  8. #8
    smis's Avatar
    smis no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Aug 2007
    PIN/ID
    OU812
    Posts
    160
    The fuze is a gsm phone
    Once you go BlackBerry you never go back!

  9. #9
    j llama's Avatar
    j llama no está en línea Device Pro
    Join Date
    Sep 2006
    PIN/ID
    4U2ASKME
    Posts
    4,319
    Quote Originally Posted by smis View Post
    The fuze is a gsm phone
    You sir, are correct!

    I apologize I was unaware of this.

    http://www.phonescoop.com/phones/phone.php?p=1644

    I am going to go throw something at demolasko

    So in theory, this new ROM should work with the Fuze then...possibly .?.?
    BlackBerry® Certified Support Specialist

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •