Page 62 of 72 FirstFirst ... 5758596061626364656667 ... LastLast
Results 916 to 930 of 1074

Wow, workin like a charm, I like it Pfluger you are the best ~via smartphone ... BlackBerry News forum

  1. #916
    ealvnv's Avatar
    ealvnv no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Nov 2008
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    3,242

    Advertisement



    Wow, workin like a charm, I like it Pfluger you are the best
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  2. #917
    Morgase's Avatar
    Morgase no está en línea Stack Professional
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    ASKME4IT
    Posts
    1,118
    Still getting red led before I get LED for Alert for my email. I have all email LED's off for BerryPopup and Popups are checked for SA.
    Sometimes at night, the Moon howls and the Wolves listen.

    ~Morgase~
    Device Pro, Bellshare Moderator

    For Bellshare support please go to:
    Bellshare Customer Service

  3. #918
    pfluger's Avatar
    pfluger no está en línea Developer
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    464
    Quote Originally Posted by Morgase View Post
    Still getting red led before I get LED for Alert for my email. I have all email LED's off for BerryPopup and Popups are checked for SA.
    Make sure your have LED (or "Repeat Notification" on pre OS 4.7) set to off on all e-mail items and all SmartAlert items in your BlackBerry profiles.
    instango, BerryBuzz, BerryWeather, BerryPopup, SmartAlerts - Get our apps at m.bellshare.com
    Follow us on Twitter for updates, news and promotions @bellshare

  4. #919
    jrhorner71's Avatar
    jrhorner71 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Jan 2009
    PIN/ID
    @5K
    Posts
    843
    Thanks morgase just dl'd

    Pfluger one thing just found when replying to popups from wife it fills in the subject line as "Re: Null". Is this a RIM limitation?
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  5. #920
    ocanyc's Avatar
    ocanyc no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    628
    I downloaded the new version and I didnt get a tone for my SA alert this morning

  6. #921
    vault1965's Avatar
    vault1965 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    43
    Quote Originally Posted by pfluger View Post
    It looks like you got it right, so not sure why it does not work. When you turn off the popups in BerryPopup and then enable the popup setting in a SmartAlert alert, you should get popups for those messages only.

    My Bold is on OS 5.0, too. And it is working.

    Did you enable the popup setting in the SmartAlerts alert. What is your version of SmartAlerts and BerryPopup?

    Well, i have tried everything and just cannot get popups working in SA. SA is 1.0.2 and BerryPopup is 1.0.14. BerryBuzz is 1.1.83. Popup settings in SA are enabled. I am on verge to give up...

  7. #922
    vault1965's Avatar
    vault1965 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    43
    Quote Originally Posted by jrhorner71 View Post
    Vault check my settings a couple post back and see if that will help. I haven't had one problem since then
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~
    JR, these settings should resolve the problem, but i do not think that is the way that apps should interact with each other. I have a lot of mails from my monitoring systems and i want to give them popups using SA. I have already posted test settings done by me and Pfluger confirmed that they should work. If you need workaround in order to make things work, than something is wrong. My only problem is not being able to get popups when BP is disabled and SA have popup enabled.
    Can you check if my settings work for you instead of your workaround?

  8. #923
    ealvnv's Avatar
    ealvnv no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Nov 2008
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    3,242
    Vault mine is working ok on 5.0, I had no problems since the last SA update, first thing I can suggest is delete all alerts you have and make a batt pull, I found that after update things are going wrong if you keep the filters, re set all your filters and they should work
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  9. #924
    jrhorner71's Avatar
    jrhorner71 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Jan 2009
    PIN/ID
    @5K
    Posts
    843
    Quote Originally Posted by vault1965 View Post
    JR, these settings should resolve the problem, but i do not think that is the way that apps should interact with each other. I have a lot of mails from my monitoring systems and i want to give them popups using SA. I have already posted test settings done by me and Pfluger confirmed that they should work. If you need workaround in order to make things work, than something is wrong. My only problem is not being able to get popups when BP is disabled and SA have popup enabled.
    Can you check if my settings work for you instead of your workaround?
    Alright give me a few minutes to change things around.
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  10. #925
    jrhorner71's Avatar
    jrhorner71 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Jan 2009
    PIN/ID
    @5K
    Posts
    843
    Ok I changed to vaults settings to try to test. Can someone PM me to test please.
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  11. #926
    jrhorner71's Avatar
    jrhorner71 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Jan 2009
    PIN/ID
    @5K
    Posts
    843
    Ok just got pm and text tests worked good. I switched all BP email to no and turned on SA Notifications. All sounds and leds correct. Only things I can suggest now is to change anything that is white or red leds to other colors. When I used white got wrong sounds but right leds after one red blink. Hope this helps some. I'm using 8330/4.5.0.138 and all latest versions of BP BB and SA
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  12. #927
    jrhorner71's Avatar
    jrhorner71 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Jan 2009
    PIN/ID
    @5K
    Posts
    843
    Thanks ealvnv everything worked
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  13. #928
    ealvnv's Avatar
    ealvnv no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Nov 2008
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    3,242
    One more suggestion, in profiles select under led none for all emails and messages but set the led color in smart alerts
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  14. #929
    jrhorner71's Avatar
    jrhorner71 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Jan 2009
    PIN/ID
    @5K
    Posts
    843
    Ok on my phone profile settings I don't see anything for leds that could be another problem people are having. Exactly where you find that setting.
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  15. #930
    amf14's Avatar
    amf14 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    98
    Finally found the DL link....

    I was hoping to be able to select a phone number from contacts with 2 or more phone numbers in address book and the name displayed in the filter instead of just numbers.

    I'll test and see if the initial red LED then actual LED color as per setting still exists.

    Thanks!

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •