Page 6 of 43 FirstFirst ... 234567891011 ... LastLast
Results 76 to 90 of 634

running... no problems on install... first impressions... VERY FAST !!!... BlackBerry News forum

  1. #76
    darryl71's Avatar
    darryl71 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    retired
    Posts
    716

    Advertisement



    running... no problems on install... first impressions... VERY FAST !!!

  2. #77
    darryl71's Avatar
    darryl71 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    retired
    Posts
    716
    I did notice the option to install the Blackberry Application Center, and I did... but do not see any icons to go to...

    Looks FAST and solid so far... but not much use on it yet. If I notice more will let you all know.

  3. #78
    calm_tiger's Avatar
    calm_tiger no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    1,418
    Quote Originally Posted by darryl71 View Post
    I did notice the option to install the Blackberry Application Center, and I did... but do not see any icons to go to...

    Looks FAST and solid so far... but not much use on it yet. If I notice more will let you all know.
    Cool....I may go ahead and install it tonight.

  4. #79
    marczeffren's Avatar
    marczeffren no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jan 2009
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    82
    installing as we speak...wish me luck!!

  5. #80
    cornelious0_0's Avatar
    cornelious0_0 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Feb 2008
    PIN/ID
    235B134C
    Posts
    673
    Sounds promising...I'm still running .210 and it has been more then stable/fast. I'm looking for a reason to try something new...and .234 might be just that reason.

    ~via Blackberry Bold (wap.pinstack.com)~

  6. #81
    darryl71's Avatar
    darryl71 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    retired
    Posts
    716
    hmm.... getting weird auto txt filling in when trying to type messages.... will have to investigate a bit more later but wanted you all to know that something is up... for me anyway

  7. #82
    applejosh's Avatar
    applejosh no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    346
    Well, loaded it up, everything was fine. Did a couple of battery pulls after moving and installing some apps around, and then it somehow changed my password. It's wiping the memory right now. Not quite sure what the heck happened, but I'm not exactly happy at the moment.
    applejosh
    iPhone 4 (AT&T)
    OS 4.3

  8. #83
    marczeffren's Avatar
    marczeffren no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jan 2009
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    82
    Quote Originally Posted by darryl71 View Post
    hmm.... getting weird auto txt filling in when trying to type messages.... will have to investigate a bit more later but wanted you all to know that something is up... for me anyway
    maybe its just urs? i have it installed and have written a bunch of messages and havent gotten nething like that

  9. #84
    applejosh's Avatar
    applejosh no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    346
    It just did the password thing AGAIN! What the heck?
    applejosh
    iPhone 4 (AT&T)
    OS 4.3

  10. #85
    darryl71's Avatar
    darryl71 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    retired
    Posts
    716
    ok, this version has not worked for me. Random buzzing, when it first started going to dim the screen, it would lock, can't type any text as it seems stuck in some other language..... so going back as fast as I can !!!!

  11. #86
    calm_tiger's Avatar
    calm_tiger no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    1,418
    Ok, maybe I won't be installing it tonight. I think I'm going to stay on 228 for now. ~via smartphone~

  12. #87
    darryl71's Avatar
    darryl71 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    retired
    Posts
    716
    hmm... strange thing is I am now on .228 and getting the same thing with the odd text. Starting to wonder if I got some water in there while I was putting on a ZAGG screen protector or something. But the other weirdness was OS related. Going to pull it apart and see whats up : )

  13. #88
    darryl71's Avatar
    darryl71 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    retired
    Posts
    716
    ~via smartphone~
    Pulled it apart and working fine on 228. I think the zagg liquid got behind as the screen has some discoloration....but at least I can type now !!

  14. #89
    Aleksrussian's Avatar
    Aleksrussian no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Dec 2008
    PIN/ID
    30546CA8
    Posts
    751

    234 for bold released today!

    The newest os for the bold was leaked and you can get more info and download here: http://www.berryreview.com/2009/02/0...-found-online/

    Thank you
    Last edited by RogerG; 02-04-2009 at 10:50 PM. Reason: Merged threads, removed extra verbiage

  15. #90
    betavirus's Avatar
    betavirus no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    68
    Everything works and a bit faster except Vlingo.

Page 6 of 43 FirstFirst ... 234567891011 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •