Page 47 of 50 FirstFirst ... 424344454647484950 LastLast
Results 691 to 705 of 739

Originally Posted by lissyv00 Can you help me, I have tmo and can not upgrade ... BlackBerry News forum

  1. #691
    mlin13's Avatar
    mlin13 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    93

    Advertisement



    Quote Originally Posted by lissyv00 View Post
    Can you help me, I have tmo and can not upgrade to the 5.0 it tells me no upgrade but it is on my pc. Can you please tell me how you did it. Thanks
    I'm on T-mobile as well. I upgraded tonight.
    lissyv00 - You may need to delete the vendor.xml file.

    See these links. I found them helpful during the upgrade process

    http://forums.pinstack.com/f73/how_t...system-100243/
    http://forums.pinstack.com/f73/how_t...lackberry-929/

  2. #692
    RogerG's Avatar
    RogerG no está en línea Stack Administrator
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    21,111
    5.0.0.464 leaked. Get it here.

    Thanks to ealvnv.

  3. #693
    fatboy97's Avatar
    fatboy97 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    213
    Already downloaded it and copied it to my SD card... I have to wait until I get home to install it.

    *** EDIT: Hopefully they fix the Bedside mode issue... not that I use it, but it was annoying when I was testing things in .411.
    Last edited by fatboy97; 01-29-2010 at 02:27 PM.

  4. #694
    MStrawder's Avatar
    MStrawder no está en línea Stack Pro
    Join Date
    Jul 2008
    PIN/ID
    Ask
    Posts
    1,825
    Quote Originally Posted by fatboy97 View Post
    Already downloaded it and copied it to my SD card... I have to wait until I get home to install it.

    *** EDIT: Hopefully they fix the Bedside mode issue... not that I use it, but it was annoying when I was testing things in .411.
    That particular bug is fixed, but oddly enough, I never experienced it. My major bug was when I would try to delete emails or SMS sometimes, the "Deleting" dialog box would hang there until I rebooted the phone. That was annoying. Overall the OS seems to run very smoothly on my 8900. Have to wait until tomorrow to report on the battery life.
    "Our greatest fear is not that we are inadequate, but that we are powerful beyond measure" ~ Marianne Williamson
    Current OS list by device
    How to upgrade your OS

  5. #695
    fatboy97's Avatar
    fatboy97 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    213
    I just finished upgrading mine as well... then removed some of what I did not want that takes up too much space (VVM and VAD)... good space available right now - 125MB, and I'm going out tomorrow morning and spend the day out... I've never really had any battery life issues, except with the very old 4.6.1.114.

    It's nice to have a new OS to play with

  6. #696
    Jtetch's Avatar
    Jtetch no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jan 2010
    PIN/ID
    21931137
    Posts
    125

    New leaked OS for 8900

    Hey, I just came across this on berry review. Downloading it now, hoping for improvements. OS 5.0.0.461
    http://www.berryreview.com/2010/01/2...the-bold-9000/
    Attached Images Attached Images
    Last edited by Jtetch; 01-29-2010 at 11:57 PM.

  7. #697
    Jtetch's Avatar
    Jtetch no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jan 2010
    PIN/ID
    21931137
    Posts
    125
    OK ... I guess this is old news.

  8. #698
    fatboy97's Avatar
    fatboy97 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    213
    Normal Saturday use... good battery life... 9 hrs up after it slept all night, SMS, Email, and some BBM, browsing and a few other apps... 75% battery life.... I'm happy.

  9. #699
    fatboy97's Avatar
    fatboy97 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    213
    One more thing... .461 did fix the White screen issue when connecting the device to power and using Bedside mode in OS .411.

  10. #700
    cyberpyr8's Avatar
    cyberpyr8 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    78
    Anyone else lose their keyboard lock functionality on .461 or is it just me? Mine will not lock from the top button and there is no option for keyboard lock to assign the side keys now.

  11. #701
    fatboy97's Avatar
    fatboy97 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    213
    Quote Originally Posted by cyberpyr8 View Post
    Anyone else lose their keyboard lock functionality on .461 or is it just me? Mine will not lock from the top button and there is no option for keyboard lock to assign the side keys now.
    Just tested mine... it looks like the button is disabled unless you have your Options > Password > Enabled... when it's disabled the button does not work... makes sense.

  12. #702
    cyberpyr8's Avatar
    cyberpyr8 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    78
    Quote Originally Posted by fatboy97 View Post
    Just tested mine... it looks like the button is disabled unless you have your Options > Password > Enabled... when it's disabled the button does not work... makes sense.
    Thanks for finding that. It is not the way that it worked on previous versions. I never have set a password to lock the screen on the 8900.

  13. #703
    donj001's Avatar
    donj001 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Mar 2009
    PIN/ID
    24920510
    Posts
    1

    Question Lock no longer working

    I went to 461 as soon as I discovered it, upgrading from official 411, but its quirky. The lock feature no longer works but takes it to standby instead. In some instances the back button does not function any longer, so we are in need of a new beta Anyone else have any input on this?

  14. #704
    Jtetch's Avatar
    Jtetch no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jan 2010
    PIN/ID
    21931137
    Posts
    125
    I've been using this OS for a few days now and have yet to experience the locking problem, or any other problem for that matter. Hope you can find a fix. Cheers

  15. #705
    Jtetch's Avatar
    Jtetch no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jan 2010
    PIN/ID
    21931137
    Posts
    125
    Quote Originally Posted by donj001 View Post
    I went to 461 as soon as I discovered it, upgrading from official 411, but its quirky. The lock feature no longer works but takes it to standby instead. In some instances the back button does not function any longer, so we are in need of a new beta Anyone else have any input on this?
    Not sure why, but if you put a password in to unlock your phone, it will enable the lock button and show the icon again. Hope that helps.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •