Page 8 of 11 FirstFirst ... 34567891011 LastLast
Results 106 to 120 of 156

only thing i want if the 119. will work for mms and if it a ... BlackBerry News forum

  1. #106
    rigo88's Avatar
    rigo88 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2008
    PIN/ID
    35a500f3
    Posts
    135

    Advertisement



    only thing i want if the 119. will work for mms and if it a good thing so i can go for it

  2. #107
    moderncowboy's Avatar
    moderncowboy no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    AskMe
    Posts
    7,297
    It may work when it becomes official but since as far as I know Sprint still doesn't offer MMS I doubt it will do you any good. Maybe a Sprint user would have a better answer. I do know .119 improves memory and is worth the upgrade even without the MMS but that is totally your call.

  3. #108
    jblackfish's Avatar
    jblackfish no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    11,116
    It works on .119. I don't know about .131. ~via BB (wap.pinstack.com)~

  4. #109
    jblackfish's Avatar
    jblackfish no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    11,116
    I'm Alltel BTW. That may make a difference. ~via BB (wap.pinstack.com)~

  5. #110
    rigo88's Avatar
    rigo88 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2008
    PIN/ID
    35a500f3
    Posts
    135
    ok im going to install 131. os and see if i can find anything about the mms. but last thing do i need to delete the old os and delete the vendor file ? oooh im sprint lol

  6. #111
    BklynEddie's Avatar
    BklynEddie no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Jan 2007
    PIN/ID
    3089BE1A
    Posts
    622
    I had 119 and now I have 131 and neither of them had/have MMS.
    I heard we will get it though service books and not OS.
    So if/when Sprint wants to give it to us, they will do it though the service books.
    Needed to get a replacement 8330 Curve again, so I got a New pin and it's in my profile... Got 8330m now!

  7. #112
    rigo88's Avatar
    rigo88 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2008
    PIN/ID
    35a500f3
    Posts
    135
    oooooh goood to know thanks well im about to install .131

  8. #113
    moderncowboy's Avatar
    moderncowboy no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    AskMe
    Posts
    7,297
    Quote Originally Posted by rigo88 View Post
    ok im going to install 131. os and see if i can find anything about the mms. but last thing do i need to delete the old os and delete the vendor file ? oooh im sprint lol
    Being on Sprint you should just be able to install without deleteing but IMO the best way to do any upgrade is to wipe the device with jl_cmndr and then install the new OS. You can read how to do all of this by checking the links in my blog also if you have any questions you can always post them and someone will do their best to help.

  9. #114
    BklynEddie's Avatar
    BklynEddie no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Jan 2007
    PIN/ID
    3089BE1A
    Posts
    622
    rigo88 the 131 upgrade is a little faster and there is NO more speaker blast with this upgrade.
    And as for your question about deleting your old OS. I did. I used JL cmdr and did a
    fresh/clean install. And this is a Sprint upgrade, so you don't have to delete the vendor file.
    Needed to get a replacement 8330 Curve again, so I got a New pin and it's in my profile... Got 8330m now!

  10. #115
    rigo88's Avatar
    rigo88 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2008
    PIN/ID
    35a500f3
    Posts
    135
    crap im not doing a clean install im just putting the os in let it over right it self but if i have any issue ill go back and do it the right way

  11. #116
    luciferseamus's Avatar
    luciferseamus no está en línea Device Pro
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    1,930
    OYG!!! I can't believe it!!!! GO SPRINT!
    now if they could only get the deal closed with the niagara!
    rigo I've never had an issue doing it that way.
    I'm sure you'll be fine!
    just don't touch the cord!!
    lol

    downloading now can't wait!!
    hope I don't have the light issue, I love it as a flashlight! works so well!

    wish me luck!
    (and good luck to you RIGO!)
    42% downloaded, YES!
    "If you ever lose your keys in a river of molten lava, let 'em go, cus' man, they're gone!!"-Jack Handey


  12. #117
    rigo88's Avatar
    rigo88 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2008
    PIN/ID
    35a500f3
    Posts
    135
    ill let u know im at the part that say wait for device initialization]

    yah me to i love the flaslight more bc it helps me look for things where their is no llight

    ok its been 10 mins and no respond hope this is not the ned off my bb and i have to do a full clean installl ahhhh. ill give it another 10 more mins and ill come back with a answer
    Last edited by rigo88; 01-31-2009 at 10:13 PM.

  13. #118
    moderncowboy's Avatar
    moderncowboy no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    AskMe
    Posts
    7,297
    It can take as long as an hour don't give up to soon you may end up with more issues than you want. Wait it out.

  14. #119
    rigo88's Avatar
    rigo88 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2008
    PIN/ID
    35a500f3
    Posts
    135
    yah i been here since 540pm or so

  15. #120
    rigo88's Avatar
    rigo88 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2008
    PIN/ID
    35a500f3
    Posts
    135
    ok the os 131 i didnt do a clean install i just did it. the flash light works fine for me. and i havent tested the speakerblast yet

Page 8 of 11 FirstFirst ... 34567891011 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •