Page 1 of 4 1234 LastLast
Results 1 to 15 of 55

Be sure to delete vendor.xml file if those listed are not your Official carrier. Follow ... BlackBerry News forum

  1. #1
    Lavagirl's Avatar
    Lavagirl no está en línea PINStacked!
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    AoleLava
    Posts
    10,877

    Latest Official OS for Pearl 8120 - As of Feb 20, 2010

    Advertisement



    Last edited by pdxmatts; 02-21-2010 at 05:09 AM. Reason: Update

  2. #2
    SeRViiCiiO's Avatar
    SeRViiCiiO no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    1,119
    so is the offiial going to prevent my phone from rebooting?
    Phone: T-Mo S4- Stock-Rooted


    [Former]
    Device: T-Mobile S3
    Device: HTC Amaze 4G
    Device: HTC Vision (T-Mobile G2)
    Device: BlackBerry (9700, 8900,8320,8120,8100)

  3. #3
    astroboy's Avatar
    astroboy no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Nov 2006
    PIN/ID
    252FE5C0
    Posts
    122
    Quote Originally Posted by SeRViiCiiO View Post
    so is the offiial going to prevent my phone from rebooting?
    I've been running 4.5.0.81 for about a week and in general I've been very happy with it. However--though I initially thought myself free of the 'reboot bug'--it has happened about 4 times with no discernible pattern or trigger so far. That has been the only issue I've noticed, with the possible exception of pictures seeming to take a bit longer to write to the memory card--anyone else notice this?
    I can't remember who I downloaded it from, but my guess would be that all of these have the same reboot issue. So far it has been infrequent enough that it hasn't bothered me (and I am very dependent on my phone), but it still sucks.

  4. #4
    mylinuxbox's Avatar
    mylinuxbox no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    122
    I am running 4.5.0.52 on my 8120 from Orange. I have used the official Orange version.

    Can anyone advise please the problems with either of the above later versions of the OS?

    I have read some posts saying that there are reboot issues etc.

    Can anyone give a definitive list of improvements in the later OS's and any associated problems/bugs?

    Thanks guys.

    Pin me a response someone.
    Pin - 20683AD4


    If at first you do succeed, try not to look so astonished.
    Children need to feel secure, so strap them down whenever possible.

  5. #5
    reemobeens19's Avatar
    reemobeens19 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    na
    Posts
    76
    Has any one gotten the chance to install the .102 version yet and if so let us hear about it. Pros.... Cons.... Curious to see if there are still problems with the reboot and/or mem card reboot. Thanks in advance.
    ~via BB (wap.pinstack.com)~

    [edit]
    Downloading now.... will get back soon.

    [edit]
    Installed and will post back soon

    [edit]
    .102 is installed and I have not had any reboots at all in 24 hrs. The browser seems to run a bit smoother but other than that I have not noticed any other changes. Runs very smooth. Cheers to pinstack and hyden for this great database of knowledge.
    Last edited by reemobeens19; 12-03-2008 at 07:01 PM.

  6. #6
    mgcelulares's Avatar
    mgcelulares no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    2

    v4.3.0.55 platform 2.6.0.34

    Hi
    i am trying to find software for my 8120

    v4.3.0.55 platform 2.6.0.34

    does any one have the link to download?

    regards

  7. #7
    reemobeens19's Avatar
    reemobeens19 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    na
    Posts
    76
    Above link for Rogers will is the latest for the 8120. I have been using it for a week or 2 now and have had no problems. If you are looking for 4.3 version specificaly use the search button at the top it is here in the stacks some where.wish I could help more. Good luck. ~via BB (wap.pinstack.com)~

  8. #8
    thbassman's Avatar
    thbassman no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Apr 2007
    PIN/ID
    ASKME4IT
    Posts
    10,235
    Check it out ATT 4.5 for 8120 am downloading now!

    http://blackberryforums.pinstack.com...for_att-97011/
    THBASSMAN

    Carpe Diem!!

    thbassmanatpinstackdotcom

    Check this out!!! Mobiletropolis

    My TORCH Rocks!

  9. #9
    cmciver5's Avatar
    cmciver5 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    21
    so if I am using the new OS (4.5.0.102) from another carrier (Rogers, since it's not avail from T-mobile yet) then I have to use the JL_Cmder correct?
    T-mobile 8120
    Brand new to BlackBerry~ Please be gentle....

  10. #10
    reemobeens19's Avatar
    reemobeens19 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    na
    Posts
    76
    I believe jl cmdr is for wiping the berry clean of all info including the os in case of a bad os install. I could be wrong though. If you want to install an os not avalable for your carrier you must install dm then the os locate the vendor.xml and delete it. All this does is "confuse" dm so it doesn't know who you are with and allows you to install other os on the device. Hope this helps. ~via BB (wap.pinstack.com)~
    Last edited by reemobeens19; 01-14-2009 at 06:21 PM.

  11. #11
    cmciver5's Avatar
    cmciver5 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    21
    oh ok cool. I will try that first before wiping anything clean! I'm glad I asked first! Thanks Reemo
    T-mobile 8120
    Brand new to BlackBerry~ Please be gentle....

  12. #12
    reemobeens19's Avatar
    reemobeens19 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    na
    Posts
    76
    No problem. Seems like I had to use jl cmdr to wipe mine cuz I had a bad wire and it kept failing. Then wipe and retry. Still using .102 and I have had the occasionional reset but all in all I feel its the best an most stable. Others may beg to differ. Good luck on your journies. ~via BB (wap.pinstack.com)~

  13. #13
    cmciver5's Avatar
    cmciver5 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    21
    ok upgraded with no problem. (although it took me 12 hours on my moms slow dial up! ARGH!)videos on youtube play, but they are really grainy?? anything to fix this? or does it come with the territory and i should get over it and be happy it plays at all?
    T-mobile 8120
    Brand new to BlackBerry~ Please be gentle....

  14. #14
    antoinetteL3's Avatar
    antoinetteL3 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    269
    I have upgraded my 8120 to .102. I don't see any problems with it except for the video's I try to take are very grainy...is it suppose to be like that?

  15. #15
    alwaysbelieve1's Avatar
    alwaysbelieve1 no está en línea Stack level 5
    Join Date
    May 2007
    Posts
    835
    So the bottom one with Indosat or Indonesia is the most recent? It has the highest number, but is not at the top of the list. Is that still the right one?

    Thanks
    Bob Garon II, Kettlebell Coach

    Fitness Has Nothing To Do With Looking Good.
    BobGaronTraining.com

    Follow Me At:
    Twitter
    Facebook

Page 1 of 4 1234 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •