Page 8 of 14 FirstFirst ... 345678910111213 ... LastLast
Results 106 to 120 of 210

Originally Posted by Optimus well i just finished updating. and so far the only problem ... BlackBerry News forum

  1. #106
    moderncowboy's Avatar
    moderncowboy no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    AskMe
    Posts
    7,297

    Advertisement



    Quote Originally Posted by Optimus View Post
    well i just finished updating. and so far the only problem (s) i've come across were the voicemail number was invalid. (resolved this by going to the t-moobile site and updating the number). the other being that the flash on the camera works randomly. don't know how to set it or if it's possible to adjust. if anyone has any insight on this i'd appreciate it.
    On the camera sounds like you have flash set to automatic. Open your camera hit menu and select options and see if it is set to on, auto or off.

  2. #107
    Optimus's Avatar
    Optimus no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    203
    Quote Originally Posted by Optimus View Post
    well i just finished updating. and so far the only problem (s) i've come across were the voicemail number was invalid. (resolved this by going to the t-moobile site and updating the number). the other being that the flash on the camera works randomly. don't know how to set it or if it's possible to adjust. if anyone has any insight on this i'd appreciate it.

    well another "problem" i just found. i downloaded some new themes (don't know if it has anything to do with it) but when i received a call the red indicator light usually flashes for incoming calls or messages, now, it doesn't want to stop flashing *this just in*.... it finally stopped flashing after about 5 min. but now i'm noticing the trackball remains lit even after the backlight has turned off.

  3. #108
    Optimus's Avatar
    Optimus no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    203
    Quote Originally Posted by moderncowboy View Post
    On the camera sounds like you have flash set to automatic. Open your camera hit menu and select options and see if it is set to on, auto or off.
    yes, but it was on automatic before. now it flashes (or not) under the same lighting conditions. also there is what seems to be an exclamation point icon next to the flash icon which was never there before the update.

  4. #109
    Optimus's Avatar
    Optimus no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    203
    Quote Originally Posted by Optimus View Post
    well another "problem" i just found. i downloaded some new themes (don't know if it has anything to do with it) but when i received a call the red indicator light usually flashes for incoming calls or messages, now, it doesn't want to stop flashing *this just in*.... it finally stopped flashing after about 5 min. but now i'm noticing the trackball remains lit even after the backlight has turned off.
    well, i did a battery pull and it seems to be fine now,. i'll have to wait and see what other bugs will arise.

  5. #110
    sheily0517's Avatar
    sheily0517 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    3
    I did the update and everything went great, it dint take that long and everything is working great, I'm glad I did it, thank you moderncowboy, your information was very valuable and also lavagirl's.

  6. #111
    moderncowboy's Avatar
    moderncowboy no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    AskMe
    Posts
    7,297
    Quote Originally Posted by sheily0517 View Post
    I did the update and everything went great, it dint take that long and everything is working great, I'm glad I did it, thank you moderncowboy, your information was very valuable and also lavagirl's.
    Glad we were able to help. Hope you enjoy the new OS.

  7. #112
    Optimus's Avatar
    Optimus no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    203
    i have another bug to report, not sure if this is the right place for it but i think it's useful if people are wondering what problems could come up....trying to log in to msn messenger through the IM OZ app. keeps telling me that my screename or password is invalid. i tested it out on my pc and it works fine. i've used it before the update but now it just doesn't recognize it. the yahoo and aol works fine but not the msn...i can't use the seperate messenger apps for it because i believe those require a data plan....any ideas as to what happened or how i can fix this??


    UPDATE....problem solved. seems that the (,) i was mistaken it for (')....call it a new years' brain fart.
    Last edited by Optimus; 01-06-2009 at 03:57 AM. Reason: update

  8. #113
    potsie's Avatar
    potsie no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    13
    I love the new OS but I have one problem. The LED stays solid whatever color it was last on red or green. What do I need to do??

  9. #114
    Optimus's Avatar
    Optimus no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    203
    Quote Originally Posted by potsie View Post
    I love the new OS but I have one problem. The LED stays solid whatever color it was last on red or green. What do I need to do??
    for me it was constantly blinking even after i have read my message; i suggest pulling the battery for 10 sec. and see what happens....it worked for me.

  10. #115
    animalpop's Avatar
    animalpop no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Dec 2007
    PIN/ID
    24AB300C
    Posts
    37
    Quote Originally Posted by potsie View Post
    I love the new OS but I have one problem. The LED stays solid whatever color it was last on red or green. What do I need to do??
    did you have colorpearl installed before? if so, you will need to delete it

  11. #116
    potsie's Avatar
    potsie no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    13
    Thanks for all your help I ended up going to an att store and my phone was fried. I just got home with my new BOLD!!!

  12. #117
    sergeking's Avatar
    sergeking no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    3
    Quote Originally Posted by catattoo View Post
    Sooo, I have a pearl 8100. I am using a small US carrier in Ohio, Cincinnati Bell. my software is several versions older in both cases.

    I downloaded the following;

    8100M_PBr4.5.0_rel81_PL2.7.0.68_A4.5.0.55_Vodafone _UK

    Desktop Manager 4.7.0 B50 Multilanguage - With Media Manager

    BlackBerry USB and Modem Drivers_ENG (DM4.7b50)

    If I follow the instructions will I be able to upgrade my phone to the latest O/S.

    I am afraid to totally disable my phone!
    Are you still happy with the upgrade?

  13. #118
    smcopey's Avatar
    smcopey no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    79
    I Need some advice. i want to upgrade my os on my pearl 8100 4.2 but im afraid to do it cause ive never done it befor.. someone plz pin me with advice. 2460039a plz help

  14. #119
    RogerG's Avatar
    RogerG no está en línea Stack Administrator
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    21,111
    We can help you here, smcopey.

    Click on the FAQ link in my signature. There are two threads in there. One where you can find the lastest OS for your device. The other with explicit instructions on how to do the upgrade. Plus, we're here to help you.

  15. #120
    RogerG's Avatar
    RogerG no está en línea Stack Administrator
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    21,111
    Here are the upgrade instructions.

    Here is a link to where you can download AT&T's OS version 4.5.0.110. Who is your carrier?

Page 8 of 14 FirstFirst ... 345678910111213 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •