Page 4 of 13 FirstFirst 123456789 ... LastLast
Results 46 to 60 of 194

the storm sucks... BlackBerry News forum

  1. #46
    bbpaulster's Avatar
    bbpaulster no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    8

    Advertisement



    the storm sucks

  2. #47
    player52's Avatar
    player52 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Nov 2008
    PIN/ID
    3033e847
    Posts
    10
    im getting a issue with phone calls the speaker sounds like its blown but i know its not i used it before with 4.3 and worked fine and worked fine with 4.5 for a few days

  3. #48
    baker954's Avatar
    baker954 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    80

    8350i

    So....

    The new Nextel Curve has 4.6.....

    Anyone checked to see if it's available for download from the Sprint/Nextel website? And if so, would it work on the 8330?

  4. #49
    llzel's Avatar
    llzel no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    44

    Question

    Quote Originally Posted by MrLight460 View Post
    Do any of these 4.5s have the ROAM ONLY option? I am on Sprint running 4.3.0.127 and it has this option. I've tried US Cellular with no luck.
    ~via BB (wap.pinstack.com)~
    good question

  5. #50
    moderncowboy's Avatar
    moderncowboy no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    AskMe
    Posts
    7,297
    If it isn't made for the 8330 it will not work for the 8330.~via BB (wap.pinstack.com)~

  6. #51
    adamsinger77's Avatar
    adamsinger77 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    49
    im going thru bb withdrawal waiting for this to upgrade!!!!!!

  7. #52
    moderncowboy's Avatar
    moderncowboy no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    AskMe
    Posts
    7,297
    Quote Originally Posted by adamsinger77 View Post
    im going thru bb withdrawal waiting for this to upgrade!!!!!!
    Usually only takes 20-30 minutes but can take up to an hour.

  8. #53
    jto223's Avatar
    jto223 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    6
    I've got a Verizon Curve and I'm running 4.5.0.77 (101). I'm wanting to install the Verizon version because I seem to have a pretty significant memory leak. How can I go about doing this?

  9. #54
    moderncowboy's Avatar
    moderncowboy no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    AskMe
    Posts
    7,297
    Quote Originally Posted by jto223 View Post
    I've got a Verizon Curve and I'm running 4.5.0.77 (101). I'm wanting to install the Verizon version because I seem to have a pretty significant memory leak. How can I go about doing this?
    All you need to do is uninstall the one that is on your pc now (4.5.077) then download and install the Verizon version you are wanting to install. Once you are done reboot your PC and connect your BB. Then you can go one of two ways.

    1) Open desktop manager and let it install that way or
    2) Go to c/program files/common files/research in motion/ app loader and run the loader file from there.

    I would suggest the second option. Seems to have less problems. Any questions check the links in my blog or post back for help.

  10. #55
    jto223's Avatar
    jto223 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    6
    Quote Originally Posted by moderncowboy View Post
    All you need to do is uninstall the one that is on your pc now (4.5.077) then download and install the Verizon version you are wanting to install. Once you are done reboot your PC and connect your BB. Then you can go one of two ways.

    1) Open desktop manager and let it install that way or
    2) Go to c/program files/common files/research in motion/ app loader and run the loader file from there.

    I would suggest the second option. Seems to have less problems. Any questions check the links in my blog or post back for help.
    How do I go about uninstalling the version currently on there?

  11. #56
    moderncowboy's Avatar
    moderncowboy no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    AskMe
    Posts
    7,297
    To remove it from your PC go to add remove progams (programs and features on XP) and unistall. To unistall it from your device you can use jl_cmndr to wipe your BB.~via BB (wap.pinstack.com)~

  12. #57
    jto223's Avatar
    jto223 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    6
    Quote Originally Posted by moderncowboy View Post
    To remove it from your PC go to add remove progams (programs and features on XP) and unistall. To unistall it from your device you can use jl_cmndr to wipe your BB.~via BB (wap.pinstack.com)~
    I hate to be a pain in the ***, but do I need to remove it from both in order to install the new version? What kind of data loss can be expected from jl_cmndr?

  13. #58
    moderncowboy's Avatar
    moderncowboy no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    AskMe
    Posts
    7,297
    Using jl_ will wipe your BB totally. As long as you do a backup before you use it you will be able to get back all your data. Contacts,calander etc...You can look through the links in my blog below and read how to use Jl_. You will need to uninstall the old 4.5 from your PC and install the one you want to use from Verizon.

    Wiping the BB takes a little more time but usually helps make for a cleaner install. Also if you decide to do it make sure before you start you remove your media card to save yourself from a headache later. I was at work before but am home now so hopefully I can respond to you quicker if need be.

  14. #59
    owenyork's Avatar
    owenyork no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    19
    I have a Sprint curve. Still no 4.5 for me. Thanks Sprint!~via BB (wap.pinstack.com)~

  15. #60
    joek71's Avatar
    joek71 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    319CCF42
    Posts
    557
    I have sprint 8330 and just installed 4.5.97 it is working quite well but no option for mms, will do update again when sprint wakes up and release there own version, i hope they just skip 4.5 and release 4.6 and dont waste time.

Page 4 of 13 FirstFirst 123456789 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •