Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 37 of 37

Des_One, what version of the DM are you using? ~via BB (wap.pinstack.com)~... BlackBerry News forum

  1. #31
    azstar's Avatar
    azstar no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    12,882

    Advertisement



    Des_One, what version of the DM are you using?

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  2. #32
    Des_One's Avatar
    Des_One no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jan 2008
    PIN/ID
    2414fc59
    Posts
    12
    Quote Originally Posted by azstar View Post
    Des_One, what version of the DM are you using?
    The most recent according to At&t... 4.6
    Should I upgrde to 4.7 that is available via the BB site? Will that solve this issue?

  3. #33
    HeavyComponent's Avatar
    HeavyComponent no está en línea Stack level 6
    Join Date
    Feb 2008
    PIN/ID
    TP2 :D
    Posts
    2,557
    I already have this version for a few weeks now. I could of sworn it came out already.
    T-Mobile HTC Touch Pro2 & I'm not coming back! :D

    --HeavyC.

  4. #34
    azstar's Avatar
    azstar no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    12,882
    Quote Originally Posted by Des_One View Post
    The most recent according to At&t... 4.6
    Should I upgrde to 4.7 that is available via the BB site? Will that solve this issue?
    No, there is a common issue with the 4.7 version having trouble recognizing the upgrade. Is the 4.2 version still on your pc? If yes, remove it. Also you shouldn't need to delete the vendor xml for an os for your own carrier, but I have had it happen once that I had to remove it before the install would work so try that maybe.

  5. #35
    azstar's Avatar
    azstar no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    12,882
    Quote Originally Posted by HeavyComponent View Post
    I already have this version for a few weeks now. I could of sworn it came out already.

    It did come out for the 8310,8320, 8110, 8120 weeks ago, but not the 8100, 8300, or 8800, it was just released for these older devices when this thread was started.
    Twitter? My Apps List

    Current SmartPhone: Motorola DROID Rooted, Running Project Elite v4

  6. #36
    rdfranklin06's Avatar
    rdfranklin06 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    5
    I am happy for you all. But, I have to admit a little jealous. I wonder when Sprint is going to come around and follow suit.

  7. #37
    rosh1182's Avatar
    rosh1182 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    20

    what if you are on BES?

    I am using a work-issued BB 8800 where the IT dept has provisioned the BB. If I upgrade the BB using my personal computer at home, will the settings remain intact? When I boot up the BB, I see a progress bar that says "verifying security software". I am concerned that if I upgrade the OS, I will not be able to connect to my work's BES servers.

    Thanks!

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •