Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 71

Thanks... BlackBerry News forum

  1. #31
    Safiy's Avatar
    Safiy no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Aug 2008
    PIN/ID
    304d0ac5
    Posts
    720

    Advertisement



    Thanks

  2. #32
    alicepin's Avatar
    alicepin no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Nov 2008
    PIN/ID
    3126F0AE
    Posts
    54

    Desktop Manager 4.7

    I love the new set up for this upgrade It also has an option for automatic update checks. Pretty cool.
    Alice Meikle
    alicemeikle@vzw.blackberry.net
    PIN: 3126F0AE
    Yahoo IM: dormiepar
    google talk:alicemeikle
    twitter: alicejam
    blog: http://dascoop.wordpress.com

  3. #33
    PHLwok's Avatar
    PHLwok no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    1

    Thumbs up

    Quote Originally Posted by alicepin View Post
    It the 4.7 compatible with my 8830?
    Yes, it works fine for me with an 8830.

  4. #34
    Jaceh's Avatar
    Jaceh no está en línea Device Pro
    Join Date
    Apr 2008
    PIN/ID
    Ask
    Posts
    44
    Thanks downloading it now

  5. #35
    rpol8052's Avatar
    rpol8052 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Oct 2007
    PIN/ID
    Ask me!
    Posts
    561
    I think that one of the main changes from 4.6 to 4.7 is that the MediaSync is now compatible with Vista Premium 64Bit...I tried when it first came out and did not work now it does.

  6. #36
    pwambs's Avatar
    pwambs no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    4

    Question redirector missing after desktop manager 4.7 upgrade

    I downloaded the DM 4.7 and now my redirector is missing?
    win XP pro and BB-8800

  7. #37
    flash24's Avatar
    flash24 no está en línea Device Pro
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    3319688f
    Posts
    4,063
    I still have DM 4.3 (Most stable one in my opinion)

    How stable is 4.7?

  8. #38
    kdkng's Avatar
    kdkng no está en línea Stack level 3
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    3049A487
    Posts
    135

    So i started up desktop manager and it says

    New version of 4.7 core applications avail...
    Last edited by Lavagirl; 11-30-2008 at 05:01 AM. Reason: Format edit
    -Sean

    [FONT=Consolas]"If there is no struggle there is no progress..."[/FONT]
    [FONT=Consolas] [/FONT]
    [FONT=Consolas]Frederick Douglass, 1857[/FONT]

  9. #39
    lawizard's Avatar
    lawizard no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jun 2007
    PIN/ID
    242965bf
    Posts
    38
    I have tried downloading DM 4.7 at least 10 times over the last three weeks and I keep getting a page load error when I get to the final page to download it (after all the fill in the blank nonsense). I have used Google Chrome, Internet Explorer, and Foxfire. It is the same with all of them. Any suggestions?
    So many gadgets, so little time. Sigh!

    Lawizard

  10. #40
    telacomes's Avatar
    telacomes no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    10
    I've been running 4.7 for a while now without any problems until I was about to edit an mp3 and save it as a ringtone and that option was no longer available. I was able to edit songs before in DM. I already tried reinstalling it and even installed 4.5 without any success. Anybody know what the deal is with this? thks.
    8830

  11. #41
    RogerG's Avatar
    RogerG no está en línea Stack Administrator
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    21,111
    I dumped 4.7 this morning and went back to 4.6.

    Got a new Curve and upgraded the OS yesterday. Went to remove the PTT .cod file as I normally do after an upgrade and could not do that with the 4.7 version.

  12. #42
    sbrown712's Avatar
    sbrown712 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    102
    Maybe someone can help me out, I am unable to install DM on my computer. Download is fine but when I get into the installation it stops and I get this error message.

    The wizard as interrupted before BlackBerry Desktop Software could be completely installed.
    Your system has not been modified. To complete installation at another time, please run setup again.


    Running again gets me the same message , just faster. I searched on the computer and there is no other BB software on it. Any ideas?
    pin: 2488CO6E
    Member of the East Coast Night Owl Club

  13. #43
    RogerG's Avatar
    RogerG no está en línea Stack Administrator
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    21,111
    sbrown,

    Go into your Control Panel>Add or Remove Programs (Programs and Features on Vista) and make sure there is nothing that says BlackBerry Desktop Software 4.x.

    Reboot your PC.

    Try downloading the software again.

    Hope this helps!

    Regards,
    Roger

  14. #44
    sbrown712's Avatar
    sbrown712 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    102
    Roger,
    You were right. Even though I did a search for Blackberry somehow it didn't find an old version that was installed. I have the new version installing now.
    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  15. #45
    RogerG's Avatar
    RogerG no está en línea Stack Administrator
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    21,111
    Cool.....hope this gets you going, sbrown!

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •