Page 20 of 28 FirstFirst ... 1516171819202122232425 ... LastLast
Results 286 to 300 of 418

Loading it now, busy day at work. Little more research to do on this build ... BlackBerry News forum

  1. #286
    Join Date
    Jul 2008
    PIN/ID
    Apple
    Posts
    1,749

    Advertisement



    Loading it now, busy day at work. Little more research to do on this build as I'm noticing some things with the files in it. Will post back in a min. About 10 to go before boot up.

  2. #287
    Join Date
    Jul 2008
    PIN/ID
    Apple
    Posts
    1,749
    Up and running, didn't go into the rebooting loop as some have stated. Seems that is an ATT issue. 50.8 megs at boot up with just the basics installed. Speed seems ok. Going to run it and will report findings and issues.

  3. #288
    drice30721's Avatar
    drice30721 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2007
    PIN/ID
    20EF37F6
    Posts
    337
    So the OS isn't usable by us AT&T users?

  4. #289
    Join Date
    Jul 2008
    PIN/ID
    Apple
    Posts
    1,749
    That's what I'm seeing. I haven't tried my ATT card in it yet but everything that I hear, it doesn't work with att. It seems to send the phone into a reboot loop. I've heard people that have said that the phone boots fine with no sim but when they install the sim(att) it does the reboot loop. Everything is working great so far.I'm using it on tmobile. No reboots, only apps I have right now are pinstack , and app world. I loaded it with no sim and no sd card just so ya know. Wiped with jl commander (I know, out of date but it works for me)

  5. #290
    Join Date
    Jul 2008
    PIN/ID
    Apple
    Posts
    1,749
    Well, not bad I say. If your on t-mobile. I had one reboot yesterday when opening pinstack app. You mail doesn't seem to like it but I need to check a little more. Everything else is good. Stable on memory, .238 for me leaked pretty bad. This on I've have yet to get the hourglass so I'm happy, also an issue on .238. So I'm happy so far.

  6. #291
    SGZrazberry's Avatar
    SGZrazberry no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    Just ask
    Posts
    488
    I had reboot using camera on my bold 9000, then had a few freeze/reboots using bbm. Battery life seemed to go fast. Switched back to 238. Much more stable for me.
    godsdameatIluvdezlittleboxes

    The answer to everything?...BBSAK http://rimgeeks.com/viewtopic.php?f=62&t=56

  7. #292
    Join Date
    Jul 2008
    PIN/ID
    Apple
    Posts
    1,749
    Quote Originally Posted by SGZrazberry View Post
    I had reboot using camera on my bold 9000, then had a few freeze/reboots using bbm. Battery life seemed to go fast. Switched back to 238. Much more stable for me.
    Did you wipe before you loaded and take oyt sd card and sim? No other reboots yet and battery life is good for me. 1 1/2 days with out a charge. That's damn good for me. I'm use this thing a lot.

  8. #293
    Join Date
    Jul 2008
    PIN/ID
    Apple
    Posts
    1,749
    Quote Originally Posted by SGZrazberry View Post
    I had reboot using camera on my bold 9000, then had a few freeze/reboots using bbm. Battery life seemed to go fast. Switched back to 238. Much more stable for me.
    Did you wipe before you loaded and take oyt sd card and sim? No other reboots yet and battery life is good for me. 1 1/2 days with out a charge. That's damn good for me. I'm use this thing a lot. .238 had memory leak issues on mine. Also, seems that you may be able to use the .314 radio file on .348 for att users. A few have had success with this but its only been a few hours for them.

  9. #294
    shanedogg's Avatar
    shanedogg no está en línea Stack level 2
    Join Date
    May 2007
    Posts
    51
    Anyone have a working link for .348? I've tried many on google, but everything seems to be gone or not working.

  10. #295
    CrunchDude's Avatar
    CrunchDude no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    138
    I have it if you want it. I couldn't get the damn thing to work, but .314 is too good for me to want to bother since the official OS 5 for the Bold 9000 on AT&T is coming out anyway, and the 9700 will have it out of the box.
    It's all about the Berry! BlackBerry Bold 9000 OS 5.0.0.314 w/ BBM 5.0.0.33...works like a final build| ...awaiting release of BlackBerry Bold 9700 w/ HSPA 7.2! :D

  11. #296
    cherrichiodo's Avatar
    cherrichiodo no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    ATA
    Posts
    17,164
    .314 worked "ok" for me with a couple of random reboots (tho the third party apps were not playing nice with it). upgraded to .348 yesterday and got stuck in the reboot cycle. back on latest official 4.6 from ATT for now. kinda sucks to get a taste of 5.0, only to have it ripped out from under you

  12. #297
    seanconer's Avatar
    seanconer no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    9
    please how can i fix a blackberry bold (9000) that refuse to load.. it stops on the way.. and it wont wipe usin JL_Cmder. please someone help me...

  13. #298
    seanconer's Avatar
    seanconer no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    9
    my fone keep sayin A fatal error has occurred while updating your device's. please try again.. please wat should i do do please? anyone can help me.

  14. #299
    SGZrazberry's Avatar
    SGZrazberry no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    Just ask
    Posts
    488
    wiped with bbsak each time. loaded it twice, the second being the better of the two. A week or so into it it randomly booted a couple of times so I switched back to 238. There really was very little difference in performance otherwise...in my eyes anyway.

    Seanconer try the link under my name for some help
    godsdameatIluvdezlittleboxes

    The answer to everything?...BBSAK http://rimgeeks.com/viewtopic.php?f=62&t=56

  15. #300
    Join Date
    Jul 2008
    PIN/ID
    Apple
    Posts
    1,749
    yea, having issues with random reboots. this is the only OS that i've loaded( and that dates all the way back to 4.6.0.210) that is getting worse the longer it's on the device. Most have some issues within the first 3 days and then settle in, this one is getting worse as it goes along. i'll go back to .238 for now.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •