Page 10 of 28 FirstFirst ... 56789101112131415 ... LastLast
Results 136 to 150 of 418

Originally Posted by ealvnv Ummm where did you downloaded those to the 8900? BlackBerry9000/5.0.0.190 Profile/MIDP-2.1 ... BlackBerry News forum

  1. #136
    blackhawk's Avatar
    blackhawk no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Nov 2006
    PIN/ID
    Ask me
    Posts
    39

    Advertisement



    Quote Originally Posted by ealvnv View Post
    Ummm where did you downloaded those to the 8900?
    BlackBerry9000/5.0.0.190 Profile/MIDP-2.1 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/102
    I didn't download anything. When I shifted to .100 on 8900 its GT and WM are working since then. Then I upgraded to .130 which was the worst leak so far and from there I went back to .100 and then now jumped to .130 and all the time GT and WM were and are working fine.

  2. #137
    blackhawk's Avatar
    blackhawk no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Nov 2006
    PIN/ID
    Ask me
    Posts
    39
    Quote Originally Posted by pinpoint View Post
    yes why not on the bold? 8900 is just next door to 9000 in terms to OS and design.
    Is it something to do with 3G? Coz 8900 is not 3G.

  3. #138
    ealvnv's Avatar
    ealvnv no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Nov 2008
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    3,242
    Quote Originally Posted by blackhawk View Post
    Is it something to do with 3G? Coz 8900 is not 3G.
    I don't think that's the reason, you're the first one who got those to work on a 8900 that I know
    BlackBerry9000/5.0.0.190 Profile/MIDP-2.1 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/102

  4. #139
    snipes mcgee's Avatar
    snipes mcgee no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    555
    Quote Originally Posted by blackhawk View Post
    I didn't download anything. When I shifted to .100 on 8900 its GT and WM are working since then. Then I upgraded to .130 which was the worst leak so far and from there I went back to .100 and then now jumped to .130 and all the time GT and WM were and are working fine.
    So are you on .190 or .130?
    BlackBerry9000/5.0.0.190 Profile/MIDP-2.1 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/102

  5. #140
    blackhawk's Avatar
    blackhawk no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Nov 2006
    PIN/ID
    Ask me
    Posts
    39
    Quote Originally Posted by snipes mcgee View Post
    So are you on .190 or .130?
    BlackBerry9000/5.0.0.190 Profile/MIDP-2.1 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/102
    Oops....sorry I meant .190. Now I am on .190 on my 8900 and the same on my Bold.

  6. #141
    granwsmith's Avatar
    granwsmith no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Apr 2009
    PIN/ID
    2093876C
    Posts
    76
    need some help here.
    I just upgraded to the 5.0 and have been having nothing but problems with it.
    first it started with app world not working, showing me a "theme" type error. then when i tried to reinstall app world, it told me my device could not support it.

    things went downhill from there. it freezes when i click on the web browser, certain apps like the score, poynt and viigo do not work. other apps like msn messenger, yahoo and facebook have disappeared completely.

    I'm really frustrated and it sucks cuz i was loving some of the new features, especially the improvement in the media area.

    is all this easily fixable??

    can i downgrade back to my original os with ease, or am I stuck. I did make a back up before i installed the new os.

    any help is greatly appreciated.

  7. #142
    snipes mcgee's Avatar
    snipes mcgee no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    555
    Quote Originally Posted by granwsmith View Post
    need some help here.
    I just upgraded to the 5.0 and have been having nothing but problems with it.
    first it started with app world not working, showing me a "theme" type error. then when i tried to reinstall app world, it told me my device could not support it.

    things went downhill from there. it freezes when i click on the web browser, certain apps like the score, poynt and viigo do not work. other apps like msn messenger, yahoo and facebook have disappeared completely.

    I'm really frustrated and it sucks cuz i was loving some of the new features, especially the improvement in the media area.

    is all this easily fixable??

    can i downgrade back to my original os with ease, or am I stuck. I did make a back up before i installed the new os.

    any help is greatly appreciated.
    Well first off, that's the trade off you're faced with when you upgrade to Beta software, especially 5.0. There are MANY apps that may have worked on an earlier build but were broken on the newer OS. Twitterberry and App World just to name two that I've had experience with. But after a fresh install (with your memory card removed) it should prove to be the best beta OS you've used to date.

    Your options for right now are these:

    Wipe and install 5.0 freshly (no apps, just restore your
    calendar data, contacts data, etc) and then try certain
    apps gradually (excluding Facebook, GTalk and App World since they are known to not work yet).

    Or you can simply downgrade back to whichever 4.6 or 5.0 build you had. If you're really concerned about not having your apps, this is your best bet.
    BlackBerry9000/5.0.0.190 Profile/MIDP-2.1 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/102

  8. #143
    snipes mcgee's Avatar
    snipes mcgee no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    555
    Lol just had a race with a friend on the stock 8900 OS (I believe it's 4.6.1.231) and my Bold's EDGE demolished her 8900's EDGE! Cleared cache with only 2 bars of EDGE on each phone, the went to Facebook! Lol!

    I challenge any Bold user on .190 to use EDGE only for a few days and see how you like it! Amazingly fast!

    Disclaimer: I'm a bit intoxicated...
    BlackBerry9000/5.0.0.190 Profile/MIDP-2.1 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/102
    Last edited by snipes mcgee; 09-04-2009 at 03:31 AM.

  9. #144
    ealvnv's Avatar
    ealvnv no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Nov 2008
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    3,242
    Quote Originally Posted by snipes mcgee View Post
    Lol just had a race with a friend on the stock 8900 OS (I believe it's 4.6.1.231) and my Bold's EDGE demolished her 8900's EDGE! Cleared cache with only 2 bars of EDGE on each phone, the went to Facebook! Lol!

    I challenge any Bold user on .190 to use EDGE only for a few days and see how you like it! Amazingly fast!

    Disclaimer: I'm a bit intoxicated...
    BlackBerry9000/5.0.0.190 Profile/MIDP-2.1 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/102
    My Bold is on EDGE all the time, I'm on Tmo, and yes I can beat some people's phones out there.
    It's all about settings

    Lol nice disclaimer
    BlackBerry9000/5.0.0.190 Profile/MIDP-2.1 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/102

  10. #145
    wir87's Avatar
    wir87 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    1
    haloo.... have some one use yahoo mesengger and msn on OS bold ver 5??
    because i love bold OS 5.. but i cannot use all the messenger...
    need help for this problem...
    thanks

  11. #146
    ealvnv's Avatar
    ealvnv no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Nov 2008
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    3,242
    Quote Originally Posted by wir87 View Post
    haloo.... have some one use yahoo mesengger and msn on OS bold ver 5??
    because i love bold OS 5.. but i cannot use all the messenger...
    need help for this problem...
    thanks
    They don't work yet...
    BlackBerry9000/5.0.0.190 Profile/MIDP-2.1 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/1

  12. #147
    cherrichiodo's Avatar
    cherrichiodo no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    ATA
    Posts
    17,164
    i have tried repeatedly to download and install the new 5.0 leak but every time i get "zip file is corrupt"

  13. #148
    markryandavi's Avatar
    markryandavi no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    22
    i am having major problems with 5.0.0.190...

    first off, my phone has been constantly resetting itself as I am roaming in the usa...it would do a constant reboot everytime it finds a carrier...i have tried to wipe the os reinstall the new .282 from rogers and it still shows 5.0 as the loaded software..it goes through all the dl process and when it's all done...5.0. is there again..tried the wipe and restore to factory setting through jl_cmdr...still 5.0 pops up!!WTF!!

    any one know whats going on!? please help!!!

  14. #149
    pdxmatts's Avatar
    pdxmatts no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    5,702
    Quote Originally Posted by markryandavi View Post
    i am having major problems with 5.0.0.190...

    first off, my phone has been constantly resetting itself as I am roaming in the usa...it would do a constant reboot everytime it finds a carrier...i have tried to wipe the os reinstall the new .282 from rogers and it still shows 5.0 as the loaded software..it goes through all the dl process and when it's all done...5.0. is there again..tried the wipe and restore to factory setting through jl_cmdr...still 5.0 pops up!!WTF!!

    any one know whats going on!? please help!!!
    Did you remove .190 from the add remove programs list? Another stacker had to install DM 5.0 in order to downgrade back to .282 You may try that
    BlackBerry8900/5.0.0.190 Profile/MIDP-2.1 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/100

  15. #150
    ealvnv's Avatar
    ealvnv no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Nov 2008
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    3,242
    The so waited I'm clients from RIM are here, tested on 190, version is 2.5.20 but if you want to try in other OS build let us know please

    Download here
    BlackBerry9000/5.0.0.190 Profile/MIDP-2.1 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/1

Page 10 of 28 FirstFirst ... 56789101112131415 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •