Page 8 of 54 FirstFirst ... 345678910111213 ... LastLast
Results 106 to 120 of 808

which bbry model are you using, and where exactly did you find this OS. I ... BlackBerry News forum

  1. #106
    olikoli's Avatar
    olikoli no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    14

    Advertisement



    which bbry model are you using, and where exactly did you find this OS. I have been looking for an hour and cant find anything
    Thanks,

  2. #107
    ericjackson's Avatar
    ericjackson no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Feb 2007
    PIN/ID
    PM Me
    Posts
    207
    Can we get a OS version number from you?


    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  3. #108
    sanzen71's Avatar
    sanzen71 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    188

    Question 4.5OS from Vodafone = Soft Sounds!!! (HELP)

    I've been kind of hesitant to install any 4.5 that came across my way, but once I saw that it was officially released from Vodafone, I said sure why not! Everything went fine as far as install goes (took 1hr30min). I was like a little school girl once I saw Video Record and Voice Record. Email and Text looked 100x better to me. After all was said and done I was thrilled it was working properly! UNTILL: My phone rang! The ringer on this thing was as if I had a Pearl back in the day when they first came out. I made sure all volumes were set properly which they were and started to wonder what was wrong. Change profiles to loud and all tones to high. Still soft as can be! Went to work today and grabbed our demo model of the 8310 and did a comparison and the dang demo model was louder than mine and all tones were set to Medium. WTF!!!! Does anyone know why this is??? Or is there a fix?? Seems like even though this is and Official from Vodafone, seems to be giving just as much trouble as a BETA. Someone please help?!?!?! Otherwise I'll just go back to the old ATT 4.2 and wait when they release 4.5 officially from ATT.

  4. #109
    fieryknight's Avatar
    fieryknight no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Apr 2008
    PIN/ID
    2425F228
    Posts
    58
    ~via BB (wap.pinstack.com)~

    4.5.0.37

  5. #110
    sanzen71's Avatar
    sanzen71 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    188
    Heres my issue. Sorry about the new post, but I didn't see this untill after I posted.

    My Problem:Here

  6. #111
    sanzen71's Avatar
    sanzen71 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    188
    Quote Originally Posted by jrleny View Post
    .42 and .37 Media playback is somewhat lower in volume then .18
    Exactly what Im going through!!! I feel like an Old Man cause I cant here my phone!!!

  7. #112
    nastyboy2's Avatar
    nastyboy2 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    82
    Quote Originally Posted by vanravd View Post
    I am using a Curve 8310 and noticed that the GPS doesn't work after upgrading to 4.5. Is there something specific needed to turn it on? I have used it quite a bit in the past without issue - Google Maps and GPSed. Both do not connect to the GPS radio now...

    I have gone into Advanced Options \ GPS and verified the GPS service was on: GPS Data Source = Device GPS, GPS Services = Location ON, Location Aiding = Enabled.

    I also did a battery pull. Still get GPS Refresh Failed error message.

    try resending the service books and reinstalling att navigator

  8. #113
    Tate002's Avatar
    Tate002 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    248
    wow guys this so crazy. i have absolutly no complaints... I am blessed... Not a single issue. the down load went great it only took an hour. I installed... jive talk works flawlessly, bb maps works. camera and video is great my media card works fine. I am loving it...

  9. #114
    dallas1125's Avatar
    dallas1125 no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Jan 2008
    PIN/ID
    2576E92F
    Posts
    1,610
    Quote Originally Posted by Tate002 View Post
    wow guys this so crazy. i have absolutly no complaints... I am blessed... Not a single issue. the down load went great it only took an hour. I installed... jive talk works flawlessly, bb maps works. camera and video is great my media card works fine. I am loving it...
    Same here, what OS version are you running?

  10. #115
    Tate002's Avatar
    Tate002 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    248
    .37 Vada

  11. #116
    dallas1125's Avatar
    dallas1125 no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Jan 2008
    PIN/ID
    2576E92F
    Posts
    1,610
    ~via BB (wap.pinstack.com)~
    Yeah, I have .37 from voda too.

  12. #117
    360Challenge's Avatar
    360Challenge no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    186
    it is a bug in the os. i recommend downgrading, it will mosy likely fix your problem

  13. #118
    blacknight0180's Avatar
    blacknight0180 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jan 2008
    PIN/ID
    2445561A
    Posts
    108
    installed version 4.5.0.37. blackberry goes into a cycle... will boot until "verifying security software" then turn off again...

    heres what im going to do..

    wipe blackberry using JL commander... until i get the dead symbol on bb...

    1) uninstall OS in my computer...
    2) reinstall OS in my computer...
    3) remove vendor.alx

    4) update info using DM 4.3

    correct me if im wrong.. thank you!


    --- http://blackberryforums.pinstack.com...?t=929&page=29 <-- i also posted this question in this thread... dont mean to double post... please move if possible...
    -=BlacKnight=-

  14. #119
    micjenks's Avatar
    micjenks no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jan 2007
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    81

    media card

    Do you have a media card in your BB? Mine was in a continual boot cycle until I took my sd card out, haven't had a glitch since.



    Quote Originally Posted by blacknight0180 View Post
    installed version 4.5.0.37. blackberry goes into a cycle... will boot until "verifying security software" then turn off again...

    heres what im going to do..

    wipe blackberry using JL commander... until i get the dead symbol on bb...

    1) uninstall OS in my computer...
    2) reinstall OS in my computer...
    3) remove vendor.alx

    4) update info using DM 4.3

    correct me if im wrong.. thank you!


    --- http://blackberryforums.pinstack.com...?t=929&page=29 <-- i also posted this question in this thread... dont mean to double post... please move if possible...

  15. #120
    blacknight0180's Avatar
    blacknight0180 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jan 2008
    PIN/ID
    2445561A
    Posts
    108
    removed media card.. got "app error 523"...
    -=BlacKnight=-

Page 8 of 54 FirstFirst ... 345678910111213 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •