Page 7 of 54 FirstFirst ... 23456789101112 ... LastLast
Results 91 to 105 of 808

Hmm...yea this "upgrade" is quite buggy. I re formatted the memory card and re added ... BlackBerry News forum

  1. #91
    glamswagger's Avatar
    glamswagger no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Nov 2007
    PIN/ID
    249E5FE7
    Posts
    89

    Advertisement



    Hmm...yea this "upgrade" is quite buggy. I re formatted the memory card and re added pics, everything seemed fine until I opened a folder and bam! It restarts. I'm done with this release. I'll wait for att's version. It functions well without the mem card...I'll be going back to 4.2 tonight. ~via BB (wap.pinstack.com)~

  2. #92
    ernsalas's Avatar
    ernsalas no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    183
    I can say i tried it and worked good for about 2 minutes, took out media card-no help. had to down grade to 4.2.
    4.5 is just not worth the hassle, it is too unstable.
    I will wait for the release from TMO.

  3. #93
    HeavyComponent's Avatar
    HeavyComponent no está en línea Stack level 6
    Join Date
    Feb 2008
    PIN/ID
    TP2 :D
    Posts
    2,557
    I have a feeling when your service provider releases the official 4.5 OS it wont be buggy anymore. I could be wrong, but I hope not.
    T-Mobile HTC Touch Pro2 & I'm not coming back! :D

    --HeavyC.

  4. #94
    dallas1125's Avatar
    dallas1125 no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Jan 2008
    PIN/ID
    2576E92F
    Posts
    1,610
    Quote Originally Posted by tws777 View Post
    I have .18 and I think I'm going to stick with it until a local carrier releases Official 4.5. I am reading too many issues for this to be a final bugless OS. Seems that the .37 from Vodafone is the same as the beta.
    This has been confirmed already. They are exactly the same.

  5. #95
    mitchie55's Avatar
    mitchie55 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    246ceeba
    Posts
    85
    Have .37 running great on an 8120, it previously had memory issues. 2 days and counting without a restart.

  6. #96
    sjb4's Avatar
    sjb4 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    113
    Quote Originally Posted by dallas1125 View Post
    Check the original pinstack thread's and they warn you.

    I figured out some stuff. First, to get OS 4.5 to work all you need to do is configure it. I have 4.5.0.37 from vodafone running flawlessly on my 8100 except for some incapable applications which should be expected.
    So what did you have to configure to make it work so well? Were you able to correct the camera issues? How about the solid LED that remains after reading messages?

  7. #97
    dallas1125's Avatar
    dallas1125 no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Jan 2008
    PIN/ID
    2576E92F
    Posts
    1,610
    ~via BB (wap.pinstack.com)~
    I never had problems with the camera, the solid led stays, but vs be turned of by turning off the device. Color pearl works except I can't change colors, I can still toggle it on and off. I will type a how to on the configuration later. Have any of your tried out the new browser? I had issues with the text box for a bit till I figured it out.

  8. #98
    jrleny's Avatar
    jrleny no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Sep 2007
    PIN/ID
    24b40cdf
    Posts
    73
    .42 does not display voice mail notification when a voice mail is received.
    .42 and .37 erases BB contacts during a hard reboot. BB contacts must be restored from a Back up.
    .42 and .37 Media playback is somewhat lower in volume then .18
    .37 UMA does not work.
    .37 and .42 Sometimes encounter a JVM error which forces a reboot.

    Overall it is a stable Beta release.

    John
    jrleny@gmail.com

    Quote Originally Posted by echohead View Post
    Hi

    With the official .37 out there and the unofficial .42 in Beta has anyone used both ? What's the difference ? The official .37 version seems to still have problems...were these sorted out in the .42 Beta and / or are there new issues ?

    Can't see much point in changing to an "official" version if it's not as good as a later Beta ?!

    Any comments ?

    Thanks

  9. #99
    robertmrome's Avatar
    robertmrome no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    143
    Has anyone who uses AT&T figured out how to remove PTT??

  10. #100
    earthsfc's Avatar
    earthsfc no está en línea Stack level 3
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    2060125F
    Posts
    66
    ~via BB (wap.pinstack.com)~
    No I backed up my BB and all the 3rd party apps got reinstalled when I restored my data after the update. Howwever I do need to reset a couple of my licenses but its pretty painless and the 4.5 OS is well worth the work. I suggest updating to it. But just a warning once I had completed the update my BB sat at the loading screen for about 30-40 minutes I thought I had screwed something up but it worked fine gots to have patience. Also at first the new OS will run very slow. But now 16 hours after I update to 4.5 it runs smooth and at normal speeds.

  11. #101
    lew2's Avatar
    lew2 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    74
    Quote Originally Posted by robertmrome View Post
    Has anyone who uses AT&T figured out how to remove PTT??
    Delete the KnJCDE.cod and net_rim_bb_phone_ptt_app.cod files from the Java subdirectory and re-run Apploader.

    More detailed info here on Pinstack somewhere, do a search for one of the above files if you need more help.

    -- Lew

  12. #102
    vanravd's Avatar
    vanravd no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    9

    GPS not functioning after upgrade

    I am using a Curve 8310 and noticed that the GPS doesn't work after upgrading to 4.5. Is there something specific needed to turn it on? I have used it quite a bit in the past without issue - Google Maps and GPSed. Both do not connect to the GPS radio now...

    I have gone into Advanced Options \ GPS and verified the GPS service was on: GPS Data Source = Device GPS, GPS Services = Location ON, Location Aiding = Enabled.

    I also did a battery pull. Still get GPS Refresh Failed error message

    Resolved: Not an upgrade issue...
    Last edited by vanravd; 06-16-2008 at 06:07 PM. Reason: Additional Info

  13. #103
    fieryknight's Avatar
    fieryknight no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Apr 2008
    PIN/ID
    2425F228
    Posts
    58

    Vondafone new OS is just like the beta

    I've been ready everyones post on the new vondafone OS and from what I see its pretty much still the beta OS except that its the official beta from vondafone. All problems you are having on the OS I have on the beta, so pretty much its not worth it to download the OS from vondafone.

  14. #104
    CountryMud's Avatar
    CountryMud no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Sep 2007
    PIN/ID
    249DF3DF
    Posts
    39
    Quote Originally Posted by claykin View Post
    Camera still does not work properly. White balance is totally off. Pictures in sunlight are washed out and totally white. Thanks RIM.
    Same here... Great..

  15. #105
    meme405's Avatar
    meme405 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    199
    Mine runs faster...than before.

    I love it, now i just need a new trackball and keyboard. And im set for blackberry heaven...

Page 7 of 54 FirstFirst ... 23456789101112 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •