Page 31 of 54 FirstFirst ... 2627282930313233343536 ... LastLast
Results 451 to 465 of 808

Originally Posted by RoGro Good morning and welcome to PinStack! You will have to look ... BlackBerry News forum

  1. #451
    elcrudo's Avatar
    elcrudo no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    3

    Advertisement



    Quote Originally Posted by RoGro View Post
    Good morning and welcome to PinStack!

    You will have to look through the applications on the Desktop Manager and make sure the box for Spanish is checked in the list of languages. I'm not at home so can't check this myself as to the exact location, but once you have installed the OS onto your PC and launch the DM, you will be able to look through all the applications to find the languages.
    Ok, the thing is 0.69 does not include spanish language. After installing the OS on the PC a noticed that and also I read it on another forum. I managed to get the .cod file from a previous OS but I am not sure if including it in the new installation will work. Any suggestions?

  2. #452
    RogerG's Avatar
    RogerG no está en línea Stack Administrator
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    21,111
    Quote Originally Posted by elcrudo View Post
    Ok, the thing is 0.69 does not include spanish language. After installing the OS on the PC a noticed that and also I read it on another forum. I managed to get the .cod file from a previous OS but I am not sure if including it in the new installation will work. Any suggestions?
    Okay, sorry about that. As I mentioned, I'm not at home and couldn't verify anything, so wasn't sure that the .69 was multi-language that included Spanish.

    As to whether or not the .cod file from another OS would work with the newer OS, I can't answer that question. It would make sense that it would NOT work, however, but someone else will have to verify that.

    Sorry I couldn't be of more assistance.

  3. #453
    visionthing's Avatar
    visionthing no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2007
    PIN/ID
    ASK ME
    Posts
    383

    Installing os 4.5 onto T-mobile 8320 eventually succeeded

    I have been trying to install orange uk os 4.5.0.75 onto my 8320 for a week now.(My wife was starting to feel neglected. That means bb trouble)

    The problem was when I start the application loader, the upgrade was not there. Just ask HeavyComponent how many times I emailed him trying to resolve the isue.

    Also thanks to Morgase for your input.

    I have installed and uninstalled the new os and new blackberry desktop manager v4.5 too many times to mention. And my new windows vista pc is super slow. That is my next step trying to get it to run faster. Any tips for that.

    So here is my step by step. (DO NOT connect blackberry until point 8)

    (1) I uninstalled the new OS 4.5.0.75 and delete the short cut
    (2) I uninstalled the new Desktop manager v4.5
    (3) I restarted my pc
    (4) I installed t-mobile desktop manager v4.3.0.17, muli language with media manager.
    (5) I restarted my pc.
    (6) I installed again OS 4.5.0.75 and then run the program.
    (7) When the installation got to finish (DO NOT click finish yet). I deleted the vendor.xml file using
    C:\Program Files\Common Files\Research In Motion\AppLoader
    (8) Connect bb
    (9) Check the box for start desktop manager press finish.
    (10) It will start loading. Make sure to check all the boxes that you want to install.

    My bb just got done upgrading. Seems good so far. I do like the new look, browser, etc.

    I have emobile today from www.e-mobilesoft.com (an application which I love). My stock add-on did not work before with the old OS, now it is fine. Still trying the weather add-on. Will see.

    Regards

  4. #454
    frenchninja112's Avatar
    frenchninja112 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    2
    I have prob with updating my AT&T 8110 everythinggoes fine until it tries to "Reconnect to JVM" this is where the bar fills and i get the "Unable to connect to the BlackBerry device after a multi stage boot process" after which my phone jsut goes into infinite reboot does anybody have a solution?
    Last edited by frenchninja112; 08-04-2008 at 04:46 PM.

  5. #455
    pmarshall's Avatar
    pmarshall no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    3,085
    Hey I'm trying to delete vendor.xml..comp won't find it to delete..anyone have any solutions?????????

  6. #456
    HeavyComponent's Avatar
    HeavyComponent no está en línea Stack level 6
    Join Date
    Feb 2008
    PIN/ID
    TP2 :D
    Posts
    2,557
    pmarshall,

    Are you looking in the right area?

    My Computer > Programs Files > Common Files > Research In Motion > AppLoader
    T-Mobile HTC Touch Pro2 & I'm not coming back! :D

    --HeavyC.

  7. #457
    RogerG's Avatar
    RogerG no está en línea Stack Administrator
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    21,111
    Quote Originally Posted by pmarshall View Post
    Hey I'm trying to delete vendor.xml..comp won't find it to delete..anyone have any solutions?????????
    The file is located here:

    C:\Program Files\Common Files\Research in Motion\AppLoader

    Have you downloaded a new operating system that you wish to install on your device?

  8. #458
    RogerG's Avatar
    RogerG no está en línea Stack Administrator
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    21,111
    I gotcher back, HeavyC!

  9. #459
    pmarshall's Avatar
    pmarshall no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    3,085
    Yes..I dled the program installed it...and searched vendor...no luck then went through the steps posted above...still nothing..I'm using vista if that matters...

  10. #460
    pmarshall's Avatar
    pmarshall no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    3,085
    Trying to install on my 8830...I have 4.5 on my 8800...so I have done this before...vendor deleted just fine for 8800....dunno what's up with 8830

  11. #461
    pmarshall's Avatar
    pmarshall no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    3,085
    Rogo..yes I dled and installed...

  12. #462
    Morgase's Avatar
    Morgase no está en línea Stack Professional
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    ASKME4IT
    Posts
    1,118
    Quote Originally Posted by pmarshall View Post
    Hey I'm trying to delete vendor.xml..comp won't find it to delete..anyone have any solutions?????????
    If you're running vista it might be in Program files(x86) too. That's were mine was hidden.
    Sometimes at night, the Moon howls and the Wolves listen.

    ~Morgase~
    Device Pro, Bellshare Moderator

    For Bellshare support please go to:
    Bellshare Customer Service

  13. #463
    pmarshall's Avatar
    pmarshall no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    3,085
    What exactly do I type in search to find it morgase?

  14. #464
    RogerG's Avatar
    RogerG no está en línea Stack Administrator
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    21,111
    If it's on your PC at all, just type "vendor.xml" into the search field and it will be found. Just make sure you instruct the search engine to start at the root of your C: drive.

    Do you have any other OS's installed on the PC?

  15. #465
    JjcampNR's Avatar
    JjcampNR no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    121
    Also make sure you're searching hidden and system files. Search in Vista is not the best. Keep in mind if you're not indexing the program files directory (which Vista doesn't do by default) you won't see it returned in a basic search. You may need to open up the search box and tell Vista to "search everywhere on my PC" or whatever that option says.
    Device: 8100c / Apps: 4.5.0.69 / Platform: 2.7.0.72

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •