Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 59

Thanks MS. That worked.... BlackBerry News forum

  1. #31
    EricaJ1073's Avatar
    EricaJ1073 no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    10,420

    Advertisement



    Thanks MS. That worked.


  2. #32
    azstar's Avatar
    azstar no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    12,882
    I got it installed , but get this error every time I try to run it.



    I have tried uninstalling/reinstalling/resending service books/battery pulls and nothing works.

    I also checked permissions, but there is no option to change any permissions for this app...grrr
    Twitter? My Apps List

    Current SmartPhone: Motorola DROID Rooted, Running Project Elite v4

  3. #33
    MStrawder's Avatar
    MStrawder no está en línea Stack Pro
    Join Date
    Jul 2008
    PIN/ID
    Ask
    Posts
    1,825
    Ok, got a bit to play with this and here's what I've found.

    1) You cannot install/run applications from the SD card (boooo!)
    2) The overall interface is much faster
    3) It will check to see if upgrades for your apps are available. If they are, it will display a notification icon on your top bar, and allow you to upgrade in the 'My World' tab.
    4) It has the ability to 'Archive' applications on your SD card to install later, much like a backup. Once you do this, it places an icon on your home screen, allowing you to 'Restore' the application to the device.
    5) It includes a new tab in the search feature to sort results by rating, price, vendor, etc.
    6) It displays a memory bar at the top, telling you how much device memory is still available.
    7) PayPal functionality still seems broken if your password contains special characters.

    Overall, the application is a little friendlier and faster. The only advantage I can see at the moment to the archive feature would be to backup an app you do not use often and restore it as necessary. I cannot seriously see anyone archiving all of their apps they use regularly and restoring them each time they need them.
    Last edited by MStrawder; 07-31-2009 at 08:49 PM.
    "Our greatest fear is not that we are inadequate, but that we are powerful beyond measure" ~ Marianne Williamson
    Current OS list by device
    How to upgrade your OS

  4. #34
    MStrawder's Avatar
    MStrawder no está en línea Stack Pro
    Join Date
    Jul 2008
    PIN/ID
    Ask
    Posts
    1,825
    Quote Originally Posted by azstar View Post
    I got it installed , but get this error every time I try to run it.

    I have tried uninstalling/reinstalling/resending service books/battery pulls and nothing works.

    I also checked permissions, but there is no option to change any permissions for this app...grrr
    Seeing quite a bit of this Az. Most people are saying a battery pull or two seems to have fixed it, but you've already tried it. I'm thinking RIM is overloaded at the moment. Others are getting the EULA in different languages and random freezes/lockups.

    Just looked for ya again Az and apparently it's a bug in the 8330 version. I'm seeing a ton of posts on the net about 8330's on Verizon and Sprint having the same problem.
    Last edited by MStrawder; 07-31-2009 at 08:59 PM.
    "Our greatest fear is not that we are inadequate, but that we are powerful beyond measure" ~ Marianne Williamson
    Current OS list by device
    How to upgrade your OS

  5. #35
    EricaJ1073's Avatar
    EricaJ1073 no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    10,420
    I had no problems installing. However, I had to exit out of it 3 times in order to scroll through the the End User License Agreement.


  6. #36
    thbassman's Avatar
    thbassman no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Apr 2007
    PIN/ID
    ASKME4IT
    Posts
    10,235
    OK now is the time, lets see exactly what it can do!
    THBASSMAN

    Carpe Diem!!

    thbassmanatpinstackdotcom

    Check this out!!! Mobiletropolis

    My TORCH Rocks!

  7. #37
    applejosh's Avatar
    applejosh no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    346
    Played around for a bit. The MyWorld tab is slow as heck, and I only had one app installed from AppWorld. Tried doing the archive thing, and the app froze, constant hourglasses. Either they are completely overwhelmed at the moment, or I have something wrong with my device/installation (and I've tried uninstalling/re-installing numerous times). Not liking this right now.
    applejosh
    iPhone 4 (AT&T)
    OS 4.3

  8. #38
    azstar's Avatar
    azstar no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    12,882
    I have posted about this along with many others on the official RIM community support forums and RIM techs are looking into the server connection issues that seem to be plaguing mostly 8330 and 8830 users. Hopefully it will be fixed soon.....grrr
    Twitter? My Apps List

    Current SmartPhone: Motorola DROID Rooted, Running Project Elite v4

  9. #39
    ventz's Avatar
    ventz no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Nov 2007
    PIN/ID
    N/A
    Posts
    547
    So as cool as this sounds, it's really not that amazing. It's truly what the name says "Archive".

    If you download an app, and archive it, it simply stores it for STORAGE purposes on the SD card. If you try to run the app, it uncompresses it and puts it into memory. I guess it's better than nothing, but when will they allow running from the SD card. I do remember with Palm how much that was a problem though, and the 3rd party programs (*hacks*) that would let you try to run it from the SD card, and in turn, simply doing the same -- copying to memory, running, and then trying (again, not succeeding, but trying) to clean up the pda environment from all variables, states, saves, etc...

  10. #40
    MStrawder's Avatar
    MStrawder no está en línea Stack Pro
    Join Date
    Jul 2008
    PIN/ID
    Ask
    Posts
    1,825
    Quote Originally Posted by ventz View Post
    So as cool as this sounds, it's really not that amazing. It's truly what the name says "Archive".

    If you download an app, and archive it, it simply stores it for STORAGE purposes on the SD card. If you try to run the app, it uncompresses it and puts it into memory. I guess it's better than nothing, but when will they allow running from the SD card. I do remember with Palm how much that was a problem though, and the 3rd party programs (*hacks*) that would let you try to run it from the SD card, and in turn, simply doing the same -- copying to memory, running, and then trying (again, not succeeding, but trying) to clean up the pda environment from all variables, states, saves, etc...
    As I said, I find it totally impractical for anything except apps that you do not use regularly, but feel you have to keep. Especially since to archive it, requires a reboot. I could not imagine going back and forth for apps I use almost daily. Something like Amaze GPS, I swear by, but don't use it that often. That I would probably archive and just recall when I needed it.
    "Our greatest fear is not that we are inadequate, but that we are powerful beyond measure" ~ Marianne Williamson
    Current OS list by device
    How to upgrade your OS

  11. #41
    cgaliffi's Avatar
    cgaliffi no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Jan 2008
    PIN/ID
    22D95A46
    Posts
    703
    Quote Originally Posted by azstar View Post
    I got it installed , but get this error every time I try to run it.



    I have tried uninstalling/reinstalling/resending service books/battery pulls and nothing works.

    I also checked permissions, but there is no option to change any permissions for this app...grrr
    Got the same thing for a couple of days but all of a sudden it's working fine. Seems to be a little snappier and lags less.
    BlackBerry8330/4.5.0.160 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/105

  12. #42
    azstar's Avatar
    azstar no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    12,882
    Thanks, I hadn't checked it yet this morning but it is now connecting...now to test out the new features....finally lol
    Twitter? My Apps List

    Current SmartPhone: Motorola DROID Rooted, Running Project Elite v4

  13. #43
    Yidy's Avatar
    Yidy no está en línea Stack level 2
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    24ad026e
    Posts
    23
    By me on ma 8900 tmobile it works fine just mad it don't have the save on sd thing and since I downloaded my app that I use 2 work 2 save it on sd stoped workin
    BlackBerry8900/4.6.1.231 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/100

  14. #44
    isaacandy's Avatar
    isaacandy no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    25582522
    Posts
    39
    aww.. too bad App World is still not supported in Asia. Whenever i tried installing it, it says that my are doesn't support App World.
    However, we have an application call Application Centre, somewhat similar to the App World except it only has those instant messaging softwards.

  15. #45
    MStrawder's Avatar
    MStrawder no está en línea Stack Pro
    Join Date
    Jul 2008
    PIN/ID
    Ask
    Posts
    1,825
    Glad to hear you're up and running Az. Kind of a shame that you were the first to update it being officially released and couldn't even use it.

    Quote Originally Posted by Yidy View Post
    By me on ma 8900 tmobile it works fine just mad it don't have the save on sd thing and since I downloaded my app that I use 2 work 2 save it on sd stoped workin
    BlackBerry8900/4.6.1.231 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/100
    What app were you using, Aerize? Curious to see if it's a bug so we can try and get it fixed. Also, it will save the apps on the SD card for use later, once you've archived it. The applications just cannot be ran from the card, requiring you to restore them to device memory.
    "Our greatest fear is not that we are inadequate, but that we are powerful beyond measure" ~ Marianne Williamson
    Current OS list by device
    How to upgrade your OS

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •