Results 1 to 9 of 9

Hello all, I installed a theme for a 8100 on my 8703 and didnt realize ... RIM Blackberry 87xx forum

  1. #1
    Swede's Avatar
    Swede no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    156

    Wrong Theme Installed

    Advertisement



    Hello all, I installed a theme for a 8100 on my 8703 and didnt realize it until a restart, now my BB just constantly restarts. I did a battery pull, no help, anyone got any ideas?

  2. #2
    cherrichiodo's Avatar
    cherrichiodo no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    ATA
    Posts
    17,164

    Re: Wrong Theme Installed

    prolly gonna have to reload the OS

    if you can hook it up to the dm, maybe you can remove the theme thru application loader?

    i've never done this, so im not sure EXACTLY what to do...

  3. #3
    EricaJ1073's Avatar
    EricaJ1073 no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    10,420

    Re: Wrong Theme Installed

    I used to just wipe my BB and reinstall everything minus the incorrect theme.


  4. #4
    cherrichiodo's Avatar
    cherrichiodo no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    ATA
    Posts
    17,164

    Re: Wrong Theme Installed

    ^^ ya Erica...that's what I was thinking...but thought maybe he might be able to do it just from hooking up DM

  5. #5
    Swede's Avatar
    Swede no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    156

    Re: Wrong Theme Installed

    Did the reload as per cherri, -- you rock!! Thanks

  6. #6
    cherrichiodo's Avatar
    cherrichiodo no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    ATA
    Posts
    17,164

    Re: Wrong Theme Installed

    awesome glad it worked...
    now, here's where you need to be

    8700 themes

  7. #7
    grossmanje's Avatar
    grossmanje no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    1

    Re: Wrong Theme Installed

    I have the same problem...loaded osx zen II and now it's just turning off and on...and not getting into the main screen...

    Help??

  8. #8
    Swede's Avatar
    Swede no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    156

    Re: Wrong Theme Installed

    Now I await for Sprint BIS to come back up so they can send me the service books, seems they have been down all day.
    Swede

  9. #9
    Swede's Avatar
    Swede no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    156

    Re: Wrong Theme Installed

    Fixed
    Swede

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •