Results 1 to 8 of 8

I jjust bought a bb 8703e from ebay and everything seems fine only one problem ... RIM Blackberry 87xx forum

  1. #1
    xion09999's Avatar
    xion09999 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    3

    plz help new bb user

    Advertisement



    I jjust bought a bb 8703e from ebay and everything seems fine only one problem no options menu or message menu, im fairly new and cant seem to fix it please help.

  2. #2
    chuckymafia's Avatar
    chuckymafia no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    91
    Try and do the blackberry key and if it says show all make sure you check on that as they may have hidden the icon that way.

  3. #3
    RogerG's Avatar
    RogerG no está en línea Stack Administrator
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    21,111
    Does the 87xx series have a BlackBerry key? Been awhile since I had mine and can't remember! :P

    There should definitely be an Options Menu. Not sure what you're referring to for the Message Menu.

  4. #4
    xion09999's Avatar
    xion09999 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    3
    the only keys on my screen are email,call log, blackberry messenger, adressbook,calender,calculator,aol instant messenger,alarm,profiles,brick breaker,telenav,klondike, yahoo messenger,google maps,on demand,and mapquest

  5. #5
    chuckymafia's Avatar
    chuckymafia no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    91
    I had one of these phones at work one time and was able to check out the show all button . let me look into the phone right now.

    Here you have it, sorry I am used to the blackberry famous logo key

    Depending on your theme, you might not be able to hide some application icons.
    1. In the application list, highlight an application icon.
    2. Hold the Alt key and click the trackwheel.
    3. Click Hide.
    To view a hidden application, hold the Alt key and click the trackwheel. Click Show All.
    Last edited by azstar; 10-03-2008 at 02:46 AM. Reason: double posting

  6. #6
    xion09999's Avatar
    xion09999 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    3
    i fixed it many thanx

  7. #7
    RogerG's Avatar
    RogerG no está en línea Stack Administrator
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    21,111
    Yes, but I don't remember how that was done with this device, I'm so used to using the BB menu button now!

  8. #8
    chuckymafia's Avatar
    chuckymafia no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    91
    Hello there, how did you fix it ? Was it hidden or something. I want to add that to my knowledge for later times. Thanks

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •