Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 22

I have a 8703e and I have downloaded themes from here before. I downloaded another ... RIM Blackberry 87xx forum

  1. #1
    happy1240's Avatar
    happy1240 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Aug 2007
    PIN/ID
    32BD62DA
    Posts
    92

    Please help me. . .

    Advertisement



    I have a 8703e and I have downloaded themes from here before. I downloaded another one and my bb just gets the hourglass. I have done a battery pull but that did nothing. Im scared. Now what? Please. Thank you for helping!:cry:

  2. #2
    Eddie_gauge's Avatar
    Eddie_gauge no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    2,970

    Re: Please help me. . .

    Quote Originally Posted by happy1240
    I have a 8703e and I have downloaded themes from here before. I downloaded another one and my bb just gets the hourglass. I have done a battery pull but that did nothing. Im scared. Now what? Please. Thank you for helping!:cry:
    Sorry happy, guess that doesn't make you too happy. (dumb joke) what OS do you have and where did you get the theme? If you have 4.1.xxx and the theme was built for 4.2.xxx that would explain it. Try a simple battery pull and if that does not work the only option is to uninstall the theme from the desktop manager. If the pc does not connect to the phone follow http://blackberryforums.pinstack.com...uter_wont.html
    hope it helps.

  3. #3
    happy1240's Avatar
    happy1240 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Aug 2007
    PIN/ID
    32BD62DA
    Posts
    92

    Re: Please help me. . .

    Ok I found that link before and tried it and when I take the battery out and go to connect settings it doesnt recognize my bb. All it says is make sure the device is inserted properly and it is. I did the battery pull and nothing. I knew this would happen to me. Grrrrrrrrrrr. I have to settle down and keep trying this I guess. You guys say it works but not Im impatient. Ill try again. Calgon take me away!!!!

  4. #4
    Eddie_gauge's Avatar
    Eddie_gauge no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    2,970

    Re: Please help me. . .

    Quote Originally Posted by happy1240
    Ok I found that link before and tried it and when I take the battery out and go to connect settings it doesnt recognize my bb. All it says is make sure the device is inserted properly and it is. I did the battery pull and nothing. I knew this would happen to me. Grrrrrrrrrrr. I have to settle down and keep trying this I guess. You guys say it works but not Im impatient. Ill try again. Calgon take me away!!!!
    in the connection settings is it on usb-pin or a com port? try it on usb-pin if it gives the option. It is frustrating and you may have to do it several times to get it done.

  5. #5
    happy1240's Avatar
    happy1240 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Aug 2007
    PIN/ID
    32BD62DA
    Posts
    92

    Re: Please help me. . .

    Thank you very very much for trying to help me. I am on the usb but it doesnt say pin just usb. It keeps on saying device not found and wont go any further. I have tried it several different ways. I even put the battery in and it recognizes the device and then it doesnt. Grrrrrrrr. Please keep on helping me. Im ready to cry.

  6. #6
    Eddie_gauge's Avatar
    Eddie_gauge no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    2,970

    Re: Please help me. . .

    In the communication port selection during the app loader process do you have the detect com port checked/ if so try unchecking and let me know what options you have in the drop down.

  7. #7
    lindsey_lewin's Avatar
    lindsey_lewin no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    169

    Re: Please help me. . .

    I discovered today that some themes can mess up your bb, I have the Pearl and changed my theme a couple of days ago, over the past couple of days my emails stopped working, bb messenger failed and my browser stopped altogether. Changed my theme about 20mins ago....RESULT??? All better!!!
    Going to be careful from now on!!

  8. #8
    happy1240's Avatar
    happy1240 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Aug 2007
    PIN/ID
    32BD62DA
    Posts
    92

    Re: Please help me. . .

    I have tried every drop down menu possible and checked and unchecked. This is a mystery cause I am doing exactly what the directions say and what you told me to do and it doesnt recognize the device. Keeps on saying device not connected. Now what is interesting is I tried it with the battery in and it recoginizes it for a second and then it then it doesnt.

  9. #9
    lindsey_lewin's Avatar
    lindsey_lewin no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    169

    Re: Please help me. . .

    BTW I downloaded the theme OTA....

  10. #10
    Eddie_gauge's Avatar
    Eddie_gauge no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    2,970

    Re: Please help me. . .

    Quote Originally Posted by happy1240
    I have tried every drop down menu possible and checked and unchecked. This is a mystery cause I am doing exactly what the directions say and what you told me to do and it doesnt recognize the device. Keeps on saying device not connected. Now what is interesting is I tried it with the battery in and it recoginizes it for a second and then it then it doesnt.
    what happens if you leave the battery in? will it let you click on finish?

  11. #11
    happy1240's Avatar
    happy1240 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Aug 2007
    PIN/ID
    32BD62DA
    Posts
    92

    Re: Please help me. . .

    nope. It goes recognizes it for a second and then it goes away.

  12. #12
    Eddie_gauge's Avatar
    Eddie_gauge no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    2,970

    Re: Please help me. . .

    OK so we remove the battery click on application loader, next, and it says " A connection to the device could not be established. Please ensure that the device is properly connected to the cradle or USB cable, and that the cradle or USB cable is connected securely to your computer. Also ensure that the device has completed any startup operations. Then run the Application Loader Wizard again." Is that right?

  13. #13
    happy1240's Avatar
    happy1240 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Aug 2007
    PIN/ID
    32BD62DA
    Posts
    92

    Re: Please help me. . .

    Yep. What I dont understand also is it says ensure that the device has completed any startup operations. How can it do that when it doesnt even start up?

  14. #14
    Eddie_gauge's Avatar
    Eddie_gauge no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    2,970

    Re: Please help me. . .

    Quote Originally Posted by happy1240
    Yep. What I dont understand also is it says ensure that the device has completed any startup operations. How can it do that when it doesnt even start up?
    So we don't even get to the device application selection window. Have you backed up your info recently?

  15. #15
    happy1240's Avatar
    happy1240 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Aug 2007
    PIN/ID
    32BD62DA
    Posts
    92

    Re: Please help me. . .

    Kind of recently. With in the month I say. I dont use by bb for business or anything just a few games and themes. Again thank you for helping me.

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •