Results 1 to 10 of 10

I have cingular, and I downloaded opera mini but it won't work... It says "no ... RIM Blackberry 87xx forum

  1. #1
    tomo's Avatar
    tomo no está en línea Stack level 1
    Join Date
    May 2006
    PIN/ID
    2039D898
    Posts
    5

    opera mini

    Advertisement



    I have cingular, and I downloaded opera mini but it won't work... It says "no network connection found". What does that mean? I have the full data plan for my bb... Does opera not work with the 8700 or cingular???

  2. #2
    EricaJ1073's Avatar
    EricaJ1073 no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    10,420

    Re: opera mini

    It hardly works with any of the carriers. Check out this thread http://blackberryforums.pinstack.com...ght=Opera+Mini

  3. #3
    pentace's Avatar
    pentace no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    415

    Re: opera mini

    Just a Heads up the new opera mini 2.0 is tons better it does not slwo your BB to a snail.. it asctually loads wep pages fast .. and the app opens in seconds as apposed to minutes.. and ye it works on most carriers you jsut need to llearn to configure it correctly.. i have set it up on tmobile cingular and a few other gsm providers
    Welcome to my World!

  4. #4
    pentace's Avatar
    pentace no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    415

    Re: opera mini

    BTW when i had opera mini 1.2 the last version it downloaded at like 1k per minute lol thsi one actually gets edge like speeds
    Welcome to my World!

  5. #5
    melissaox's Avatar
    melissaox no está en línea Device Pro
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    5,344

    Re: opera mini

    The new opera is better, but moving through it is a bit of a bear. Unlike on the BB Browser where you type right in a box opera makes you open another page and enter in your text there. It needs to be a more user friendly interface.
    Success is not final, Failure is not fatal, it is the courage to continue that matters.
    My Blog , My Flickr

  6. #6
    msbrenda64's Avatar
    msbrenda64 no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    1,391

    Re: opera mini

    Quote Originally Posted by melissaox
    The new opera is better, but moving through it is a bit of a bear. Unlike on the BB Browser where you type right in a box opera makes you open another page and enter in your text there. It needs to be a more user friendly interface.
    That's true!

  7. #7
    melissaox's Avatar
    melissaox no está en línea Device Pro
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    5,344

    Re: opera mini

    Of course as far as set up goes. Mine just worked. Maybe you have to have the TCP set up... anyone know?
    Success is not final, Failure is not fatal, it is the courage to continue that matters.
    My Blog , My Flickr

  8. #8
    taeisme's Avatar
    taeisme no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    594

    Re: opera mini

    Go to:
    Options ->Advanced Options -> TCP

    APN: wap.cingular
    Username for APN: WAP@CINGULARGPRS.COM
    Password for APN: CINGULAR1


    That should work. If not, call cingular customer service and tell them to add wap.cingular access to your BB account. Once they do that you are a go!! Let me know if you need anything else.

  9. #9
    dlsolo's Avatar
    dlsolo no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Feb 2006
    PIN/ID
    Ask
    Posts
    457

    Re: opera mini

    WOW, my work sites load a better with Opera! Think I'm gonna stick with this.

  10. #10
    tomo's Avatar
    tomo no está en línea Stack level 1
    Join Date
    May 2006
    PIN/ID
    2039D898
    Posts
    5

    Re: opera mini

    Thanks for the replies folks! I did the tcp thing already, so I'll call cingular... Thanks for the help...

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •