Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 36

Does it mean that I need a data plan for with big caps GPRS right? ... RIM Blackberry 87xx forum

  1. #1
    stalo's Avatar
    stalo no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jan 2007
    PIN/ID
    24FF3CD6
    Posts
    6

    My blackberry shows "data connection refused"

    Advertisement



    Does it mean that I need a data plan for with big caps GPRS right? so that i can be able to do the TCP/IP and everything uh?

  2. #2
    tahir's Avatar
    tahir no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2007
    PIN/ID
    205B8F02
    Posts
    1

    Re: My blackberry shows "data connection refused"

    Yes correct, l got this message when l paid late for tje bill

  3. #3
    DREX's Avatar
    DREX no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    3

    Re: My blackberry shows "data connection refused"

    You need to be subscribed to a data plan before this goes away. ~via BB (wap.pinstack.com)~

  4. #4
    robbham's Avatar
    robbham no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    9

    Re: My blackberry shows "data connection refused"

    I dont see under your profile who you are with as a carrier, but yes, you need a data plan. I removed my girlfriends data plan and it now says "data connection refused" all the time. Mine says EDGE.

  5. #5
    stalo's Avatar
    stalo no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jan 2007
    PIN/ID
    24FF3CD6
    Posts
    6

    Re: My blackberry shows "data connection refused"

    ok then...thank you veru much i will call the man on Monday

  6. #6
    stalo's Avatar
    stalo no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jan 2007
    PIN/ID
    24FF3CD6
    Posts
    6

    Re: My blackberry shows "data connection refused"

    by the way, is it free by emailing each other?

  7. #7
    DCookSta's Avatar
    DCookSta no está en línea Device Pro
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    312C4157
    Posts
    2,331

    Re: My blackberry shows "data connection refused"

    Once you get the data plan then you can setup and email and use that. You'll just pay data charges or it will use your data plan.

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  8. #8
    stalo's Avatar
    stalo no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jan 2007
    PIN/ID
    24FF3CD6
    Posts
    6

    Re: My blackberry shows "data connection refused"

    ok thank you very much

  9. #9
    EricaJ1073's Avatar
    EricaJ1073 no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    10,420

    Re: My blackberry shows "data connection refused"

    Quote Originally Posted by robbham
    I dont see under your profile who you are with as a carrier, but yes, you need a data plan. I removed my girlfriends data plan and it now says "data connection refused" all the time. Mine says EDGE.
    Why did u do that?


  10. #10
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    5,737

    Re: My blackberry shows "data connection refused"

    Quote Originally Posted by robbham
    I dont see under your profile who you are with as a carrier, but yes, you need a data plan. I removed my girlfriends data plan and it now says "data connection refused" all the time. Mine says EDGE.
    You can remove "Data Connection Refused" from handhelds that have no data plan like this: Options:Network, then choose "Manual". After you choose Manual, choose "Scan for Available Networks". After the BB finds the available networks, manually choose yours; then switch back to Automatic, make sure changes are saved, Voila! It displays your carrier instead of Data Connection Refused.

  11. #11
    oemwoodruff's Avatar
    oemwoodruff no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    17

    Re: My blackberry shows "data connection refused"

    If at any point your 8700 is displaying GPRS, then you know you have another issue as well. the 8700 is EDGE capable and should be showing that, unless you're in an area without EDGE, but that's pretty rare now.

  12. #12
    jonnyxedge's Avatar
    jonnyxedge no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Nov 2006
    PIN/ID
    28A4ED28
    Posts
    3,945

    Re: My blackberry shows "data connection refused"

    did you add the data plan yet? is everything running smoothly? and yes emails are included

  13. #13
    kanzaki's Avatar
    kanzaki no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Oct 2007
    PIN/ID
    24FC60D3
    Posts
    3

    Re: My blackberry shows "data connection refused"

    what is "data plan"?
    y my 8700g show data connection refuse?
    i dont know how 2 use this handheld..

  14. #14
    rjs87's Avatar
    rjs87 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    337

    Re: My blackberry shows "data connection refused"

    data plan allows you to check email and browse internet on your blackberry

    2 types of service

    BES-blackberry enterprise server used by companies, for their employees that own blackberrys to check company email
    BIS-blackberry internet server personal use check personal email and browse internet
    Last edited by rjs87; 10-07-2007 at 06:34 PM.

  15. #15
    JHornsby's Avatar
    JHornsby no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    12

    Re: My blackberry shows "data connection refused"

    I just got a Blackberry phone, and I'm still trying to figure out how to opperate it. I ordered it through Ebay, and so far, it seems like a decent phone. However, they didn't ship the phone to me with a manual, or anything.

    When I put my SIM card into the Blackberry, the phone came on fine. It works, it calls out. But, on the main streen it says, "Data Connection Refused."
    What does this mean?

    My services go through Cingular. And I noticed that allot of you are mentioning T-Mobile. Since I'm through Cingluar, is this going to be a problem? Will my blackberry still work through Cingular?

    What should I do to upgrade my blackberry? I currently can't send messages, or anything...

Page 1 of 3 123 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •