Results 1 to 6 of 6

My dad is having trouble typing all of a sudden on his 8700g. Now when ... RIM Blackberry 87xx forum

  1. #1
    jjgriss's Avatar
    jjgriss no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    36

    keyboard help..can't type "2"

    Advertisement



    My dad is having trouble typing all of a sudden on his 8700g. Now when he hits the del key, it types a "b". And when he hits the alt key to type a number, it types an exclamation point. Is this a setting that got changed? Please help

  2. #2
    jjgriss's Avatar
    jjgriss no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    36

    Re: keyboard help..can't type "2"

    ~via BB (wap.pinstack.com)~way to hijack my thread dude

  3. #3
    sn1p3r's Avatar
    sn1p3r no está en línea Device Pro
    Join Date
    May 2006
    PIN/ID
    Ask Me
    Posts
    2,305

    Re : keyboard help..can't type "2"

    Have you tried pulling the battery out the device for 30 secs and put it back in?
    I'm french canadian so I can also help you in french, just PM me
    UNLESS it is for a BETA OS, it's at your own risk and I won't support it
    Sn1p3r

  4. #4
    Natox's Avatar
    Natox no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jan 2007
    PIN/ID
    24207E4A
    Posts
    292

    Re: keyboard help..can't type "2"

    Quote Originally Posted by jjgriss
    ~via BB (wap.pinstack.com)~way to hijack my thread dude
    didnt mean to , i have removed my posted statement , again didnt mean to

  5. #5
    jjgriss's Avatar
    jjgriss no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    36
    Quote Originally Posted by Natox
    didnt mean to , i have removed my posted statement , again didnt mean to
    no worries...

  6. #6
    temporalreality's Avatar
    temporalreality no está en línea Stack level 1
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    23e170bf
    Posts
    10

    Re: keyboard help..can't type "2"

    if pulling the battery doesn't help, you might want to try and reload the software on the device with the destop manager. But make sure you run a back up of the device first or make sure that you select automatic back up of the device so that you don't lose anything off the device.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •