Results 1 to 7 of 7

Hi guys I'm new to the BB world, I own a sprint 8703e, and I ... RIM Blackberry 87xx forum

  1. #1
    joek71's Avatar
    joek71 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    319CCF42
    Posts
    557

    how do i use 8703e as modem?

    Advertisement



    Hi guys
    I'm new to the BB world, I own a sprint 8703e, and I pay for package that inculdes everything. How do I make my bb be used as modem with my laptop? Please help me.

    ~via BB (wap.pinstack.com)~than you
    Last edited by joek71; 05-25-2007 at 10:07 AM. Reason: Automerged.

  2. #2
    kayos72's Avatar
    kayos72 no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    3,504

    Re: how do i use 8703e as modem?

    here is a link I found it should help, if not let us know
    http://blackberryforums.pinstack.com...sing_cdma.html
    Been a long while since last login. Sorry all, adjusting to a new life is great and hell at the same time!!

  3. #3
    kpardo's Avatar
    kpardo no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Apr 2007
    PIN/ID
    32CADED1
    Posts
    6

    Re: how do i use 8703e as modem?

    For my Sprint 8703e all I did was go to sprint.com/downloads. From there you choose your Operating system and then it will take you to the downloads for it. There will be a download for Sprint PCS Connection Manager for Phone as Modem / USB Cable. This is all I had to do for my XP notebook, and it works for me when I travel and have decent signal strength.

    Just another option for you.

    KP

  4. #4
    Kilted Bradley's Avatar
    Kilted Bradley no está en línea Stack level 3
    Join Date
    May 2007
    Posts
    378

    Re: how do i use 8703e as modem?

    Quote Originally Posted by kpardo
    For my Sprint 8703e all I did was go to sprint.com/downloads. From there you choose your Operating system and then it will take you to the downloads for it. There will be a download for Sprint PCS Connection Manager for Phone as Modem / USB Cable. This is all I had to do for my XP notebook, and it works for me when I travel and have decent signal strength.

    Just another option for you.

    KP
    Yep, that's all you need to do. Install that software, plug in your berry via the USB cord provided, hit connect on the window... bada bing.

  5. #5
    joek71's Avatar
    joek71 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    319CCF42
    Posts
    557

    Re: how do i use 8703e as modem?

    ~via BB (wap.pinstack.com)~thats all thanks guys.

  6. #6
    joek71's Avatar
    joek71 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    319CCF42
    Posts
    557

    Re: how do i use 8703e as modem?

    not working

  7. #7
    joek71's Avatar
    joek71 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    319CCF42
    Posts
    557

    Re: how do i use 8703e as modem?

    GOT IT TO WORK!!!!!
    THank you very much guys

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •