Results 1 to 9 of 9

ok guys so I had applied the dst patch a while ago and today when ... RIM Blackberry 87xx forum

  1. #1
    husnain1's Avatar
    husnain1 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    24456390
    Posts
    603

    DST Patch did not work

    Advertisement



    ok guys so I had applied the dst patch a while ago and today when I woke up I saw that it didnt change the time. I had to do it manually, whats wrong?

  2. #2
    kayos72's Avatar
    kayos72 no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    3,504

    Re: DST Patch did not work

    on your time profile is it set to blackberry or network? mine is network and all went well
    Been a long while since last login. Sorry all, adjusting to a new life is great and hell at the same time!!

  3. #3
    husnain1's Avatar
    husnain1 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    24456390
    Posts
    603

    Re: DST Patch did not work

    it was set to blackberry, maybe thats it. one more question though on tv the networks havent changed their time because cnn is still reporting the time as 2:39pm Eastern...oh and my pc didnt update either and I applied the dst patch as well. DST is beginning to piss me off....but thanks kayos


    edit: when I set it to network it doesnt change the time but the network time is set to dst already

  4. #4
    cp6169's Avatar
    cp6169 no está en línea Device Pro
    Join Date
    Mar 2006
    PIN/ID
    3056468b
    Posts
    14,661

    Re: DST Patch did not work

    I didnt apply the patch to my home computers and they both changed. The only thing that didnt change was my microwave...

  5. #5
    flash24's Avatar
    flash24 no está en línea Device Pro
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    3319688f
    Posts
    4,063

    Re: DST Patch did not work

    Quote Originally Posted by cp6169
    I didnt apply the patch to my home computers and they both changed. The only thing that didnt change was my microwave...
    lol and the clock in my living room

  6. #6
    husnain1's Avatar
    husnain1 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    24456390
    Posts
    603

    Re: DST Patch did not work

    Quote Originally Posted by cp6169
    I didnt apply the patch to my home computers and they both changed. The only thing that didnt change was my microwave...

    well thats weird. I dont know I kind of half expected microsoft (my pc) to be messed up but not RIM.

  7. #7
    Atomicmoose's Avatar
    Atomicmoose no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    19

    Re: DST Patch did not work

    ~via BB (wap.pinstack.com)~
    Are you sure it loaded properly? Did you load it via OTA or BDM?

  8. #8
    H110Hawk's Avatar
    H110Hawk no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    3

    Re: DST Patch did not work

    Where is this OTA download? My phone sees the network time as correct, but won't just use it. Silly thing. I never heard of an OTA patch, though.

  9. #9
    whsbuss's Avatar
    whsbuss no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    184

    Re: DST Patch did not work

    Quote Originally Posted by H110Hawk
    Where is this OTA download? My phone sees the network time as correct, but won't just use it. Silly thing. I never heard of an OTA patch, though.
    Using your BB browser go to the Help (RIM) site. Its listed there.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •