Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 31

anybody know how to change the standby screen when the bb is locked? I know ... RIM Blackberry 87xx forum

  1. #1
    wav399's Avatar
    wav399 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    16

    change stanby screen

    Advertisement



    anybody know how to change the standby screen when the bb is locked? I know in the 7290 you could.

  2. #2
    lacey.johnso's Avatar
    lacey.johnso no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    2

    Re: change stanby screen

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  3. #3
    lacey.johnso's Avatar
    lacey.johnso no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    2

    Re: change stanby screen

    ~via BB (wap.pinstack.com)~i know if u have pics downloaded u can go into the pics icon select the pic you wanna use by clicking the track wheel scroll to use pic as stand by screen hope that helps a wee bit

  4. #4
    Rcbjr's Avatar
    Rcbjr no está en línea Stack Pro
    Join Date
    May 2006
    PIN/ID
    PM - Ask
    Posts
    14,848

    Re: change stanby screen

    wav399, No Can Do on the 8700 series devices, with the current software.

    lacey.johnso, Welcome to Pinstack.

    Rcbjr.
    You Ask, We Will Answer
    Can’t Install theme via DM?No Additional Apps Found for Your Device
    Links to Usefull KB Articles

  5. #5
    mrnoname's Avatar
    mrnoname no está en línea Stacker
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    2,805

    Re: change stanby screen

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

    You can do it with the Zen theme. I have the 8700g and I run the Zen theme on it. When it is locked, it shows the same as the homescreen. That being what ever you choose as your background.

  6. #6
    wav399's Avatar
    wav399 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    16

    Re: change stanby screen

    thanks! how do i get that Zen theme?

  7. #7
    mrnoname's Avatar
    mrnoname no está en línea Stacker
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    2,805

    Re: change stanby screen

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

    Give me a few im driving. And I'll post some threads for you.

  8. #8
    wav399's Avatar
    wav399 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    16

    Re: change stanby screen

    ok thanks, also i have an 8700r from rogers if that helps?

  9. #9
    giamburrasca's Avatar
    giamburrasca no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    256223F9
    Posts
    348

    Re: change stanby screen

    Hi wav399, if you read the Zen thread just below this one, it contains all the info you could need, and then some

  10. #10
    wav399's Avatar
    wav399 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    16

    Re: change stanby screen

    ok, i cant find that file name site on te pc

  11. #11
    mrnoname's Avatar
    mrnoname no está en línea Stacker
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    2,805

    Re: change stanby screen

    Ok Wav399. Sorry it took so long.

    Do you have 4.1 os on your 7290? If not you will need this:

    http://blackberryforums.pinstack.com...?highlight=4.1

  12. #12
    mrnoname's Avatar
    mrnoname no está en línea Stacker
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    2,805

    Re: change stanby screen

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

    This is also gonna be helpful and I think I can find one more thread that will help ya.

    http://blackberryforums.pinstack.com...ight=Zen+theme

  13. #13
    mrnoname's Avatar
    mrnoname no está en línea Stacker
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    2,805

    Re: change stanby screen

    ~via BB (wap.pinstack.com)~Sorry Wav, got you mixed up with someone else. Forget the stuff for 4.1 upgrade. This should be all you need.

    http://blackberryforums.pinstack.com...ight=Zen+theme

  14. #14
    wav399's Avatar
    wav399 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    16

    Re: change stanby screen

    yeah i have the 8700 from rogers. will this still work on it?

  15. #15
    mrnoname's Avatar
    mrnoname no está en línea Stacker
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    2,805

    Re: change stanby screen

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

    Yep it should.

Page 1 of 3 123 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •