Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 22 of 22

found this in another thread: Originally Posted by anotherthread ... Go to options, advanced option, ... RIM Blackberry 87xx forum

  1. #16
    oxide-tones's Avatar
    oxide-tones no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    2058FAF3
    Posts
    141

    Re: cant send mails (bes and bis)

    Advertisement



    found this in another thread:

    Quote Originally Posted by anotherthread
    ... Go to options, advanced option, then service books. Delete the service books for the email account you are using. if you are on BES delete Desktop[CMIME], also the service book for the email address. Go back to options, advanced options, then host routing table, click the trackwheel and do a register now 3 times. Go to the home screen and turn on wireless.
    would this possibly help? or would I need my IT dept to do something?

  2. #17
    The Roc's Avatar
    The Roc no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    Multiple
    Posts
    26

    Re: cant send mails (bes and bis)

    i had the same issue the other day. It would allow me to compose a new email however there was no option to send.

    I did a complete wipe, then the enterprise activation. Everything worked fine after.

  3. #18
    cp6169's Avatar
    cp6169 no está en línea Device Pro
    Join Date
    Mar 2006
    PIN/ID
    3056468b
    Posts
    14,661

    Re: cant send mails (bes and bis)

    Quote Originally Posted by oxide-tones
    found this in another thread:



    would this possibly help? or would I need my IT dept to do something?
    That is what I am trying to see if you did. Go in and search for that service book, if you dont have it then you cant delete it, and then you need to do another enterprise activation.

  4. #19
    oxide-tones's Avatar
    oxide-tones no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    2058FAF3
    Posts
    141

    Re: cant send mails (bes and bis)

    ok, did that, cant do enterprise activation though... get a message saying i need to contact the system admin. I assume its because I screwed up the password, which I dont know

  5. #20
    oxide-tones's Avatar
    oxide-tones no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    2058FAF3
    Posts
    141

    Re: cant send mails (bes and bis)

    ok, got my pw from admin, activating now, will keep you updated

  6. #21
    oxide-tones's Avatar
    oxide-tones no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    2058FAF3
    Posts
    141

    Re: cant send mails (bes and bis)

    ok, that seems to have fixed it, thansk fro all your help.

    do we actually know what happenede (I mean, why this started happening)?

  7. #22
    cp6169's Avatar
    cp6169 no está en línea Device Pro
    Join Date
    Mar 2006
    PIN/ID
    3056468b
    Posts
    14,661

    Re: cant send mails (bes and bis)

    Glad that you are good to go. As for the cause, who knows. I admit I messed mine up on purpose by deleting the service book.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •