Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17

I have tried using every IM program from ramble to google talk. I cannot log ... RIM Blackberry 87xx forum

  1. #1
    dankara's Avatar
    dankara no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    12

    Question Cannot use an IM software

    Advertisement



    I have tried using every IM program from ramble to google talk. I cannot log onto any of them, i have looked at all the other threads that say to register host routing tables, resend service books, set the apn settings right. I did it all. I still cannot connect to any of them except OZ IM. Mainly i want to get google talk to work. When i try to sign on it just says, service not enable for your mobile device or something like that. Any ideas?

  2. #2
    glehman85's Avatar
    glehman85 no está en línea Device Pro
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    24989104
    Posts
    2,673

    Re: Cannot use an IM software

    do you have a blackberry data plan? doesnt sound like it..

  3. #3
    takadante's Avatar
    takadante no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jul 2007
    PIN/ID
    24B2C963
    Posts
    441

    Re: Cannot use an IM software

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

    Do you have full EGDE at the top of your phone? Have you tried JiveTalk? Have you registered your device through the BIS website(change device)?

  4. #4
    takadante's Avatar
    takadante no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jul 2007
    PIN/ID
    24B2C963
    Posts
    441

    Re: Cannot use an IM software

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

    If OZ is the only app that let's you connect, then you most likely do not have a data plan as for OZ Instant Messanger does not require a data plan, and the other applications you tried all require a BlackBerry Internet Service data plan.

  5. #5
    dankara's Avatar
    dankara no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    12

    Re: Cannot use an IM software

    I have a data plan. The unlimited blackberry plan on t-mobile.

  6. #6
    glehman85's Avatar
    glehman85 no está en línea Device Pro
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    24989104
    Posts
    2,673

    Re: Cannot use an IM software

    Quote Originally Posted by takadante View Post
    ~via BB (wap.pinstack.com)~

    Have you registered your device through the BIS website(change device)?
    how about that ^

  7. #7
    dankara's Avatar
    dankara no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    12

    Re: Cannot use an IM software

    I have no idea what that is??

  8. #8
    glehman85's Avatar
    glehman85 no está en línea Device Pro
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    24989104
    Posts
    2,673

    Re: Cannot use an IM software

    login to your tmobile account at www.tmobile.com look at the bottom where it say 'set up blackberry email internet (or whatever it says).

  9. #9
    dankara's Avatar
    dankara no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    12

    Re: Cannot use an IM software

    ok i did that and all it did is creat a blackberry e-mail for me on my phone.

  10. #10
    glehman85's Avatar
    glehman85 no está en línea Device Pro
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    24989104
    Posts
    2,673

    Re: Cannot use an IM software

    right, no go to service books. then hit send service books
    -------
    also, go to your options<advanced<tcp and enter wap.voicestream.com
    Last edited by glehman85; 12-12-2007 at 01:57 AM. Reason: Automerged.

  11. #11
    dankara's Avatar
    dankara no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    12

    Re: Cannot use an IM software

    ok i did everything you guys said an i still cannot connect to google talk. google talk just pops up error msg saying service not enabled for this handheld.

  12. #12
    dankara's Avatar
    dankara no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    12

    Re: Cannot use an IM software

    bump

  13. #13
    pigdude's Avatar
    pigdude no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    17

    Re: Cannot use an IM software

    Did you buy the unit unlocked? Maybe it still has a stray IT policy on it blocking IM. The last place I worked had that setup.

  14. #14
    dankara's Avatar
    dankara no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    12

    Re: Cannot use an IM software

    I did buy it unlocked, but i got it all figured out now. Thanks for all the help guys.

  15. #15
    bajjisw's Avatar
    bajjisw no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    14

    Re: Cannot use an IM software

    I have the same problem: Error (65) . What was the fix ?

    Thanks

Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •