Results 1 to 11 of 11

Is there a browser available for my 8700c, that has 128 bit encryption???... RIM Blackberry 87xx forum

  1. #1
    tomo's Avatar
    tomo no está en línea Stack level 1
    Join Date
    May 2006
    PIN/ID
    2039D898
    Posts
    5

    browser

    Advertisement



    Is there a browser available for my 8700c, that has 128 bit encryption???

  2. #2
    taeisme's Avatar
    taeisme no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    594

    Re: browser

    I don't think so but I might be wrong.....

  3. #3
    melissaox's Avatar
    melissaox no está en línea Device Pro
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    5,344

    Re: browser

    Honestly, no clue. Have you checked out the mini opera info?
    Success is not final, Failure is not fatal, it is the courage to continue that matters.
    My Blog , My Flickr

  4. #4
    dlsolo's Avatar
    dlsolo no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Feb 2006
    PIN/ID
    Ask
    Posts
    457

    Re: browser

    If you need 128bit encryption, the website you are accessing with request for it. If your able to comply with the browser request, then your browser supports that encryption. But to let you know, I've to DOD cert. on my BB and that's the only way I can get to certain .mil websites on my BB.

  5. #5
    hayden's Avatar
    hayden no está en línea Stack Mod
    Join Date
    Jul 2004
    PIN/ID
    ask
    Posts
    12,440

  6. #6
    dlsolo's Avatar
    dlsolo no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Feb 2006
    PIN/ID
    Ask
    Posts
    457

    Re: browser

    Most of my AF/DOD sites work and the cert. request for 128bit encryption. But then again, i'm still way to new at this stuff. Thanks for the link.

  7. #7
    pentace's Avatar
    pentace no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    415

    Re: browser

    opera mini 2.0 is able to go to bank sites with a high encryption
    Welcome to my World!

  8. #8
    tomo's Avatar
    tomo no está en línea Stack level 1
    Join Date
    May 2006
    PIN/ID
    2039D898
    Posts
    5

    Re: browser

    Thanks for the reply... I got opera mini and it says "no network connection can be found"... This is crazy because I have the full data plan from cingular for my bb... Anyone know why it won't work on my bb???

  9. #9
    pentace's Avatar
    pentace no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    415

    Re: browser

    Quote Originally Posted by tomo
    Thanks for the reply... I got opera mini and it says "no network connection can be found"... This is crazy because I have the full data plan from cingular for my bb... Anyone know why it won't work on my bb???



    You have to enter your netwaork apn into the TCP option in options screen
    Welcome to my World!

  10. #10
    kryptiv's Avatar
    kryptiv no está en línea Stack level 1
    Join Date
    May 2006
    Posts
    3

    Re: browser

    Quote Originally Posted by pentace
    You have to enter your netwaork apn into the TCP option in options screen
    where can I get my apn info? Tmobile is my carrier

    nm I did I search after the fact for apn. go here if you need this info

    http://blackberryforums.pinstack.com...&highlight=apn

  11. #11
    msbrenda64's Avatar
    msbrenda64 no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    1,391

    Re: browser

    Quote Originally Posted by kryptiv
    where can I get my apn info? Tmobile is my carrier

    nm I did I search after the fact for apn. go here if you need this info

    http://blackberryforums.pinstack.com...&highlight=apn
    Go to Options>Advanced Options>TCP on your BB.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •