Results 1 to 3 of 3

I created two new themes. But when I upload to my 8700 they don't show ... RIM Blackberry 87xx forum

  1. #1
    firebreather's Avatar
    firebreather no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Sep 2006
    PIN/ID
    23D73CFF
    Posts
    17

    8700 Theme I created doesn't show up

    Advertisement



    I created two new themes. But when I upload to my 8700 they don't show up in my themes list. They do show up in Options----->Advanced Options---------> Applications BUT not in my themes list. I'm using OS 4.2 on an 8700g. I also have Plazmic's Theme Reader on board. It worked fine when I was running OS 4.1 so maybe it's a 4.2 problem! Any help appreciated.
    Thx

  2. #2
    srl7741's Avatar
    srl7741 no está en línea Stack Professional
    Join Date
    May 2006
    PIN/ID
    Retired
    Posts
    6,359

    Re: 8700 Theme I created doesn't show up

    Did you export your new theme to work on the 4.2 o.s or 4.1 os? Also with the 4.2 o.s no theme_reader file is needed. I think that is built into the o.s

  3. #3
    firebreather's Avatar
    firebreather no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Sep 2006
    PIN/ID
    23D73CFF
    Posts
    17

    Re: 8700 Theme I created doesn't show up

    Thx for the quick response. I exported them to work on 4.2! should i delete the theme reader?

    firebreather. btw -- cool themes you've written!!!
    Last edited by firebreather; 08-24-2007 at 11:47 AM. Reason: adding stuff

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •