Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 44

This is where i got it from.. I ran it from my phone ... http://www.opera.com/products/mobile...ackberry_8700g ... RIM Blackberry 87xx forum

  1. #16
    ccampo's Avatar
    ccampo no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    11

    Re: 8700 Opera?

    Advertisement



    This is where i got it from.. I ran it from my phone ... http://www.opera.com/products/mobile...ackberry_8700g

    I'm reinstalling it now.. Then I will do a hard reboot

  2. #17
    mrnoname's Avatar
    mrnoname no está en línea Stacker
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    2,805

    Re: 8700 Opera?

    ~via BB (wap.pinstack.com)~did the battery pull help? If that don't work I have a couple more tricjs we can try.

  3. #18
    ccampo's Avatar
    ccampo no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    11

    Re: 8700 Opera?

    No. Same issue.

  4. #19
    mrnoname's Avatar
    mrnoname no está en línea Stacker
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    2,805

    Re: 8700 Opera?

    ~via BB (wap.pinstack.com)~ok here is what I want you to do. Delete the version you have. Then go to options then advanced options and then click your trackwheel. It will pull an options menu, click on Modules, then go thru there and make sure there is nothing left of the opera mini. Then whan you are done with that. I'll give you my link to opera mini. Its the one I have on my 8700g and its an Over the air install.

  5. #20
    tjunkie's Avatar
    tjunkie no está en línea Stack level 3
    Join Date
    May 2006
    PIN/ID
    203E690C
    Posts
    159

    Re: 8700 Opera?

    ~via BB (wap.pinstack.com)~
    Just curious; what does opera mini provide that bb's own browser can't? Why need an extra browswer?

  6. #21
    mrnoname's Avatar
    mrnoname no está en línea Stacker
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    2,805

    Re: 8700 Opera?

    ~via BB (wap.pinstack.com)~Opera mini can access most sites that the Blackberry browser can not. And it renders pages pretty true to the way they were originally created.

  7. #22
    ccampo's Avatar
    ccampo no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    11

    Re: 8700 Opera?

    Ok . Unistalled it, and there are no modules left behind...

  8. #23
    mrnoname's Avatar
    mrnoname no está en línea Stacker
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    2,805

    Re: 8700 Opera?

    ~via BB (wap.pinstack.com)~Ok here is the version I have and it works on my 8700g and you can install over the air. You don't need a pc to do this.

    http://mini.opera.com/bb/

    Once you get it installed do a battery pull. Then do your network test. Let me know how it goes.

  9. #24
    ccampo's Avatar
    ccampo no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    11

    Re: 8700 Opera?

    No.. arg.
    No surf

  10. #25
    mrnoname's Avatar
    mrnoname no está en línea Stacker
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    2,805

    Re: 8700 Opera?

    ~via BB (wap.pinstack.com)~what? No surf! Ok you do have a data plan right. And what is the error message you are getting?

  11. #26
    ccampo's Avatar
    ccampo no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    11

    Re: 8700 Opera?

    How do i Reset my blackberry it to defaults...

  12. #27
    ccampo's Avatar
    ccampo no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    11

    Re: 8700 Opera?

    Yes.. I have the Unlimited data plan.. I keep getting an Error Occurred.. Did you have this much heck installing it..

  13. #28
    mrnoname's Avatar
    mrnoname no está en línea Stacker
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    2,805

    Re: 8700 Opera?

    ~via BB (wap.pinstack.com)~what do you mean? You want to go back to factory settings? And what site are you trying to access. I want to try it on mine and see what happens.

  14. #29
    mrnoname's Avatar
    mrnoname no está en línea Stacker
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    2,805

    Re: 8700 Opera?

    ~via BB (wap.pinstack.com)~No it installed the first time and has worked perfect ever since. Im wondering if maybe it is the site you are trying to access.

  15. #30
    ccampo's Avatar
    ccampo no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    11

    Re: 8700 Opera?

    I'm trying to go to www.google.com or click on any of the bookmarks in the opera browser

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •