Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 44

I have downloaded opera but can't get it to work does anyone know how to ... RIM Blackberry 87xx forum

  1. #1
    savageaudio's Avatar
    savageaudio no está en línea Stack level 1
    Join Date
    May 2006
    PIN/ID
    203C247C
    Posts
    3

    8700 Opera?

    Advertisement



    I have downloaded opera but can't get it to work does anyone know how to set it up?

  2. #2
    melissaox's Avatar
    melissaox no está en línea Device Pro
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    5,344

    Re: 8700 Opera?

    Did you run the connection test in the intro? Do you have your TCP set up for your carrier?
    Success is not final, Failure is not fatal, it is the courage to continue that matters.
    My Blog , My Flickr

  3. #3
    savageaudio's Avatar
    savageaudio no está en línea Stack level 1
    Join Date
    May 2006
    PIN/ID
    203C247C
    Posts
    3

    Re: 8700 Opera?

    I dont have the TCP set up where do you get that?

  4. #4
    melissaox's Avatar
    melissaox no está en línea Device Pro
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    5,344

    Re: 8700 Opera?

    Options - Advanced Options - TCP

    Go here to get the TCP info:
    http://blackberryforums.pinstack.com...&highlight=TCP
    Success is not final, Failure is not fatal, it is the courage to continue that matters.
    My Blog , My Flickr

  5. #5
    savageaudio's Avatar
    savageaudio no está en línea Stack level 1
    Join Date
    May 2006
    PIN/ID
    203C247C
    Posts
    3

    Re: 8700 Opera?

    I have those settings set already do you know what else might be wrong for it not to work?

  6. #6
    EricaJ1073's Avatar
    EricaJ1073 no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    10,420

    Re: 8700 Opera?

    This might be an offtopic question, but do you have the BlackBerry Data Plan provided by your carrier?

  7. #7
    mrnoname's Avatar
    mrnoname no está en línea Stacker
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    2,805

    Re: 8700 Opera?

    ~via BB (wap.pinstack.com)~sometimes Opera does not take the first time its installed. Go to options>advanced options>opera mini. Then delete. And before you try to install again who is your carrier?

  8. #8
    mrnoname's Avatar
    mrnoname no está en línea Stacker
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    2,805

    Re: 8700 Opera?

    ~via BB (wap.pinstack.com)~If you need more help pin me and I'll be happy to help you thru this.

  9. #9
    ccampo's Avatar
    ccampo no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    11

    Re: 8700 Opera?

    Hello.
    I'm having issues surfing with opera. I added the wap info for the tcp settings. When i test the connection on opera it says that i have a working connection but i cant surf still. I called t-mobile and they confirmed the wap address... is any body else having issues getting opera to work with the 8700g with t-mobile?

  10. #10
    mrnoname's Avatar
    mrnoname no está en línea Stacker
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    2,805

    Re: 8700 Opera?

    ~via BB (wap.pinstack.com)~what do you mean ccampo. I have it on the 8700g with tmo and it works great. I'd be happy to try and figure this out for you.

  11. #11
    ccampo's Avatar
    ccampo no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    11

    Re: 8700 Opera?

    Ok. This is the issue. I've installed opera at lest 5 times. After is installed it tests my connection and it passes... But when i try to Surf or click on any of its links it gives me the following msg " an error ocorred "

  12. #12
    mrnoname's Avatar
    mrnoname no está en línea Stacker
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    2,805

    Re: 8700 Opera?

    ~via BB (wap.pinstack.com)~ok. Does it tell you what the error is. And what links are you trying to access. I'll try them with mine and see if I can duplicate whats going on.
    And do you have a pin we can use to talk. It would make it a lot easier. Mine is on my handle. Pin me if you have bbmessenger. And we can get this worked out for you. If you don't that's cool we will still get this worked out.

  13. #13
    ccampo's Avatar
    ccampo no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    11

    Re: 8700 Opera?

    I'm able to get emails and able to surf using the blackberry browser. When i attempt to surf or click on one of the bookmarks in opera i get the following error " An Error Occurred" then it goes on saying to test my network connection. After i tested it says i have a valid network connections... My tcp settings are as follow:

    APN: wap.voicestream.com
    Usernaname: Blank
    Password Blank

    I dont have the Blackberry chat client installed yet

  14. #14
    mrnoname's Avatar
    mrnoname no está en línea Stacker
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    2,805

    Re: 8700 Opera?

    ~via BB (wap.pinstack.com)~ok. That is the correct set up. Now my next question is, did you install the correct version of opera mini. I mean the version for Blackberry. And if yes, try (while you are powered up) remove the battery for about 30 seconds. And then reinsert it and power up. This is whats called a hard reboot. Then post back here and we will go from there.

  15. #15
    mrnoname's Avatar
    mrnoname no está en línea Stacker
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    2,805

    Re: 8700 Opera?

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

Page 1 of 3 123 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •