Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 24 of 24

I am having the same problem, I cannot access t-zones. I click on T-zones, then ... RIM Blackberry 87xx forum

  1. #16
    uvamack's Avatar
    uvamack no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    50

    Re: 4.2 Users with 8700g from Tmobile...

    Advertisement



    I am having the same problem, I cannot access t-zones. I click on T-zones, then it takes me to my history, the only option I have is homepage, like toymachinejg mentioned

  2. #17
    boiseguy83's Avatar
    boiseguy83 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Feb 2007
    PIN/ID
    2405956B
    Posts
    128

    Re: 4.2 Users with 8700g from Tmobile...

    ~via BB (wap.pinstack.com)~opera seems to work great on my tmo 8700g with 4.2 installed. I have the china version.

  3. #18
    dasupaman23's Avatar
    dasupaman23 no está en línea Stack level 6
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    2,362

    Re: 4.2 Users with 8700g from Tmobile...

    I am not too worried about t-zones. I am trying to get Opera to work tho...

  4. #19
    ethanmoet's Avatar
    ethanmoet no está en línea Stack level 1
    Join Date
    May 2007
    Posts
    16

    Re: 4.2 Users with 8700g from Tmobile...

    Hey guys,
    I got the 4.2 Venezuela and is working great! i changed the TCP to wap.myvoicestream.com that should do it.

  5. #20
    melissaox's Avatar
    melissaox no está en línea Device Pro
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    5,344

    Re: 4.2 Users with 8700g from Tmobile...

    T-zones just started working for me again. It did not after installing the German 4.2, with the normal or myvoicestream in the TCP setting. Then yesterday it just worked.
    Success is not final, Failure is not fatal, it is the courage to continue that matters.
    My Blog , My Flickr

  6. #21
    data1025's Avatar
    data1025 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    May 2006
    Posts
    338

    Re: 4.2 Users with 8700g from Tmobile...

    T-Zones is working now with Chinese 4.2 and myvoicestream.

  7. #22
    flash24's Avatar
    flash24 no está en línea Device Pro
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    3319688f
    Posts
    4,063
    Quote Originally Posted by melissaox
    T-zones just started working for me again. It did not after installing the German 4.2, with the normal or myvoicestream in the TCP setting. Then yesterday it just worked.

    I have notice the same thing. So this setting is no longer needed if you have 4.2 Vodafone Germany

  8. #23
    peguero's Avatar
    peguero no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Jun 2006
    PIN/ID
    21958312
    Posts
    979

    Re: 4.2 Users with 8700g from Tmobile...

    Quote Originally Posted by peguero
    What exactly do you use T-zones for? I never found a valid use for it, so the fact that is not available is no big deal to me. Is there some hidden benefit that I am missing out on?

    Just looking to be enlightened- Thanks in advance

    Curious about what T-Zones is used for-

    Thanks in advance
    5RAWMINUTES!

    "Things that you want to change in the world have to start inside yourself. You have to be thinking. You have to be resisting. You have to be talking."
    – George Carlin

  9. #24
    Rico5331's Avatar
    Rico5331 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    17

    Re: 4.2 Users with 8700g from Tmobile...

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •